Bella hära :)

Hellu alla millas bloggläsare, hur många ni nu är..? Pratar med milla i telefon och hon bad mig blogga haha :) just nu sitter hon på sitt land och ugglar ^^ Hon har ju en sommarponny så hon kommer vara på sitt land resten av hela sommaren. Därför så kommer hon inte att uppdatera bloggen förrän skolan börjar. Nån dag i veckan kommer hon iaf in till stan över dagen för då ska vi gå och shoppa =) Jag har ju fått min lön nu från mitt sommarjobb så jag är rik (a) hahaha vilket milla inte är, den fattiglappen! Hare brave allihopa, so long suckers ! =)

Britney Spears - cirkusen börjar om 1 minut

ligger i soffan och är mätt. Jag och mamma åt indiskt till middag, mums! Jag är jävligt avundsjuk på Bella just nu för hon är på Britneys konsert! hon har redan mms:at mig två bilder...Jag önskar verkligen att jag var där men jag hade inga pengar att köpa biljett för. jag som verkligen älskar britney, bella tycker bara att hon "E okej". Men skitungen fick ju biljetterna i födelsedagspresent...
Tänk va häftig den konsterten måste vara, men jag undrar hur mycket Britney mimar egentligen. Men ändå, jag skiter i det, tänk vilken show hon levererar. Som jaqueline just sa " Det vore en dröm att vara där "

Lite bilder bara

Hej det var länge sen! Jag har varit på landet i ett par dagar tillsammans med Jessica, Maja och Natalie. Nu är jag hemma igen men imorn åker jag till mormor och till Onsdag blir det landet igen...Jag ska snart kasta mig in i duschen för att sen åka och möta mamma. Därför hinner jag inte blogga mer nu men jag slänger in ett par bilder som jag tagit med nya mobilen! :)

Ros i Vingåker

My girls på stranden

Jag fick för mig att bada i havet - med kläderna på...

Dagen

Nej jag tänker inte skriva ett långt inlägg om Micheal Jacksson och om hur mycket "han har lämnat bakom sig". För ärligt talat, det är hemskt när vilken människa som helst dör och därför tycker jag att man ger Micheal Jackssons dödsfall för mycket uppmärksammhet...
men nog om det nu. Idag har jag varit med Natalie och Maja. Vi fikade på Tully's på götgatsbacken och planerade inför mitt land imorgon. Vi ska nämligen åka dit tillsammans med Jessica så snart ska jag gå och packa. 

Efter att jag varit med M och N så åkte jag hemma och träffade Bella. Vi kommer inte träffas på länge så vi ville träffas. Vi gjorde ingenting, förutom att ligga hemma i varsin soffa hos mig och kolla på TV pch snacka skit. Men det var trevligt ändå! När jag kollade runt lite förut bland olika bloggar så hittade jag coola linnen som jag inte skulle tacka nej till! Det är en tjej som har en blogg som är sjukt duktig på att rita och hon trycker upp linnen med egna motiv och säljer. Jag funderar på om man kunde göra något liknande själv...? 
Här hittar ni hennes blogg
Klicka för att se nästa bild
ge mig!

ändrat

Nu så har jag ändrat designen, igen. Orkar inte göra mer ikväll så nu får ni skriva vad ni tycker om den nya desigen. Skriv också vad ni tycker att jag borde ändra :)
Hjärtan

Lite knas

Hello! det var länge sedan, har ni saknat mig? Okej dum fråga det vet jag att ni har! Ja igår kom jag då hem från Vingåker där jag tillbringat fyra glada dagar med Jaqueline. Vi har...ja vad har vi gjort? Vi har umgåtts, gosat med bill, ridit och spelat UNO som två tokar! Men det har varit riktigt trevligt iaf, har saknat mitt lilla troll.
Jag har försökt lägga in bilder från mina dagar i Vingåker men eftersom jag har ny mobil så har det blivit något knas och det funkar inte att lägga in bilder. Men jag ska försöka fixa det. Det hjälper ju inte direkt att instuktionboken är på engelska...

Tänkte nog peta lite på designen ikväll, jag känner för det! Ha det gött så länge :)
hjärtan

Gammal bild på J tagen av mig i skolhelvetet
RSS 2.0