Skräckhelgen

Ikväll åker jag till landet så det blir inget bloggande på några dagar, eventuellt något på söndag kväll.

I helgen är det Halloween igen. Halloween är inte direkt min favorit helg, jag menar vad är grejen? Jag hatar att bli skrämd och på tv går det bara skräckisar. Dessutom ska jag vara på landet hela helgen så jag får sitta där och glo. Nej tacka vet jag julen, mysiga julen. När det är mörkt och kallt ute och under granen trängs alla paket. Snart är det dags att skriva önskelista men jag vet inte vad jag önskar mig, eller två saker vet jag;
Marc Jacobs Daisy
Ring från Pilgrim

Vad är grejen?
Hjärtan

Svar

Snart ska jag ge mig iväg mot Götgatsbacken men först tänkte jag svara på en komentar om inlägget om päls;

Anonym; Men iså fall borde du inte använda skinn

Sv: Nej det borde jag kanske inte göra och jag använder inte så mycket skinn. Jag har ett par skinnstövletter men det är nog det ända. Anledningen till att jag använder skinn är att det har mycket bättre kvalitet. Väskan som jag vill ha är i äkta skinn och den tänker jag köpa men jag vill använda så lite äkta skinn som möjligt. Det är samma sak som med päls, det finns snygga fusk varianter!

Hoppas ni förstår på ett ungefär vad jag menar.

PÄLS - äkta eller fejk?

Visst det är så mycket snyggare och det ger en lyxigare känsla med en äkta päls men jag tycker inte att det är värt det. Det är hemskt hur djuren behandlas när man tar pälsen, man flår dom typ levande! Det är helt sjukt och vem vill bära något som ett djur fått lida för att man ska kunna tillverka. Nästan alla designers som använder päls i sina kollektioner använder äkta päls men det finns snygga fuskpälsar. Det är svårt att hitta men om man tycker att det är snyggt att gå runt och vara luddig så kan man lika gärna köpa en falsk.
Själv skulle jag aldrig kunna köpa en fuskpäls för det känns så fel men jag vill inte heller springa runt med en äkta päls därför avstår jag helt från päls. Det enda "plagget" jag har som är äkta (tyvär) päls är en liten krage på luvan på min SVEAjacka som jag köpte förra året. Det var pågrund av den där lilla pälskragen som den var så dyr. Då tyckte jag att det var fint och jag tänkte att "det är ju så liite päls" men nu ångrar jag nästan att jag köpte den.
Jag tycker att det är snyggt med en stor pälsjacka typ som BlondinBellas svarta (14.000!) men hur snyggt det än är borde man inte sälja päls, alls. Idéen kommer antagligen från istiden eller nått när man använde päls men hallå, då hade man ju inget annat att tillverka sina kläder av?


Vad tycker ni om pälsfrågan då? Tror ni på att "alla djur lider ju inte" eller "men man tar ju pälsen från slaktade djur?

Jag bor i min bil

Jag har just upptäckt att man kan ta bort nagellack med nagellack! För några minuter sen målade jag ett tunt lager av mitt nya lack ovanpå mitt gamla. Sen började jag skava bort det nya lagret och det gamla följde med, man lär sig nya saker varje dag...
Idag har varit en sån där dag när man bara vill sitta med härliga vänner på ett mysigt café hela dagen eller ligga och titta på TV med en stor godispåse bredvid sig, min dag såg lite annorlunda ut. Igår åkte jag som sagt till mormor och vi sov över där. Imorse vaknade med värk i hela kroppen eftersom jag fick sova på en 5 cm tjock madrass på golvet :) Va hos mormor till strax innan två och sen åkte vi, i ösregnet, hemåt. Mormor bor i Nyköping så det tar ca en och en halv timme till Söder igen och min syrra skulle till stallet som ligger i Nacka så det tog 45 min extra. När vi äntligen kom hem så åkte jag och mamma efter 10 minuter igen. Den här dagen har jag alltså tillbringat många timmar i bilen.
Hjärtan

Gullig barbieglass. Ett vinrött lack och ett skimmrande rosa, så jag :) Färgerna heter BORDEAUX 69 och ADELAIDE 65

Smalglass?

Kom just hem från en misslyckad shoppingtur. Eller misslyckad som i tråkig var den inte men jag hittade inte det jag letade efter. Letade som en galning efter en stickad mörkgrå tröja men hittade ingen. Istället blev det två fina nagellack från MAVALA och en socker och fettfri yoghurtglass i Gallerian. Nu ska jag strax åka iväg till stallet för att senare fortsätta mot mormor så bilder laddr jag upp imorrn eller på fredag!
Hjärtan

Skulle bara vilja klaga lite på ZARA. De har gjort en massa superfina stickade koftor men de har tyvär missat en sak, storlekar! Alla de nya koftorna görs bara i strl. M och L. Det är så sjukt irriterande, varför gör dom så. De kan inte direkt tjäna speciellt mycket på det...

Kock^^

Det verkar som jag har en del sömn att ta igen för inatt sov jag tio timmar! Riktigt skönt att slippa tänka på när man ska gå och lägga sig för att man ska upp tidigt.

Strax ska jag springa ner på Konsum och handla lite för jag måste laga lunch. Jag tänkte faktiskt försöka laga mat och inte bara köpa en färdigrätt som jag värmer i micron, vi får väl se hur det smakar :P Jag vet inte rikigt vad jag ska göra resten av dagen. Var med Jaqueline och Marcus en halvtimme men nu sitter jag ensam hemma igen. Jag hittar väl på något, städa kanske? Nej kolla på tv är nog roligare, undrar om det är några gamla desperate housewifes repriser...?
Hjärtan

Just nu vill jag

Det var ganska länge sen jag gjorde en sån här lista så här kommer en;

Köpa sheer cover mineral foundation

                           
Bära stort, stickat och höga klackar

        
Färga håret

 
Ha obegränsad tillgång till karamellatte

                     
Hänga alla mina kläder på svarta, lyxiga sammetsgalgar

Okej sötnosar det får avsluta kvällen, vi hörs imorgon!
xoxo

En måndagkväll

Sitter och trycker i mig gårdagens smågodis och läser lite bloggar. Jag funderar på att ladda hem ett bildprogram och återigen försöka fixa till en snygg design...Försöka går ju och det är inte själva skapandet som är problemet. Problemet är när jag ska sätta in designen till bloggen. Någon som är bra på det och som kan hjälpa mig? Typ Maja? Jaja jag har ändå inget annat att göra så jag kan väl fördröja kvällen med det :9
Updaterar senare Hjärtar er

degdag

Första "riktiga" dagen på höstlovet! Imorse så vaknade jag klockan 11, riktigt sent för att vara mig. Sen åt jag frulle och Jaqueline kom till mig. Den här dagen har bara försvunnit iväg och jag har inte hunnit göra ett skit. Men det var ganska skönt att bara ligga hemma och dega framför TV:n, gå ut en långpromenix med Molly och äta...Kom just hem från sången och idag var vi bara tre stycken i gruppen. Men det blev som en liten privatlektion och vi hann jättemycket.

Vad kan man egentligen göra när man är ledig? Det finns inget att göra som är gratis och kul. På sommaren kan man ju bada, sola och det e annorlunda men nu är det höstlov. Aja jag får väl försöka komma på något kul att göra imorrn.
Har ni några förslag, hur tillbringar ni erat höstlov?

Galen i spets

Idag letade jag efter spetsleggings och en spetströja från Gina. Jag tycker om spets, jag har blivit besatt. På gina fanns det en enda tröja och den tog en annan tjej, så irriterande. Jag förföljde henne i affären för att se om hon lämnade ifrån sig tröjan men det gjorde hon aldrig. På Åhlens provade jag ett par leggings som var konstigt sydda så dom var alledeles för små nere vid fötterna. Dessutom var mönstret glest, tantigt och konstigt. Zarar hade såklart inte kvar sina leggings...

Nu ska jag krypa ner i min "säng" framför tv:n och titta på någon film ett tag innan jag ska sova.
Söta drömmar

Lite bilder

Här kommer bilderna från idag;

Sonja Alden var i Forum och sjöng

På våran lunchpaus gick en clown förbi och gav oss dessa små pudlar ^^

Min topp bakifrån och framifrån. Sött med rosett och djup ringning i ryggen :)

Min bäbi är min väckarklocka

Hejsan alla läsare!
Imorse vaknade jag klockan kvart över åtta för att Molly väckte mig genom att slicka mig i ansiktet. Sötnosen ville sova i min "säng". Just nu sover jag nämligen i soffan i vardagsrummet för det är en som heter Eva som lånar mitt rum i några dagar. Jag lyckades iaf somna om och sov till klockan tio.

Just nu sitter jag vid datorn hos Marcus och Jaqueline och Marcus småbårkar som vanligt. Just nu asgarvar J åt M för han leker cp, haha. J och jag var i Forum idag och idag shoppade jag en tunika från MQ. Det har kommit ett nytt märke med underbara kläder till MQ som heter Paris Kate and I och min tunika kom därifrån. Till lunch blev det sushi medan J tittade på, hon hatar sushi. När jag kommer hem lägger jag upp dagens bilder.
Hjärtan

Veckan

Här kommer lite bilder som jag har tagit under veckan;

Långt bort kan man se B och J en regning dag.  Kung Casper i stallet

Chai latte x 2. Den längst till höger gjorde jag själv och det blev lite mycket skum ^^
Den till vänster köpte jag och J på ett café i sjöstaden. Han som gjorde dom var okunnig och gjorde av te för att den vanliga flaskan med "chai sirap" var slut. Resultatet blev tesmakande äcklig chai latte

Nu ska jag äta middag, uppdaterar senare ikväll!
xoxo

Ett nytt Forum

Idag hade jag tänkt blogga ganska mycket, lägga upp veckans bilder och lite sånt men nehe. Idag skulle pappa installera någonting som skulle göra datorn snabbare (den är lite snabbare så tack pappa) och det tog hela dagen. Ikväll har jag dessutom varit i stallet till klockan nio så jag kom hem rätt sent och satt Mikaela vid datorn *suck*.

Jaja nu tänkte jag berätta lite om vad jag har haft för mig idag. Idag var vi egentligen lediga men jag hade utvecklingssamtal klockan halv nio så jag fick gå upp tidigt och gå till skolan ändå...Senare träffade jag Hermela, Matilda och Jaqueline i skolan och vi åt lunch där bara för att det var pannkakor :P Sen åkte vi vidare till nya Forum som öppnade igår. Det har ju blivit skitstort! Det är jättemånga affärer nu. Vi träffade sjukt många som vi kände där bl.a. en tjej, Paulina, som gick i våran skolan i två veckor. vi fick varsit rabatthäfte med olika erbjudanden från affärerna. Jag och J utnyttjade ett av erbjudandena och köpte två stora chailatte (rättvisemärkta!) för 25 kronor :)

När vi tog bussen hem till Slussen så sa busschaffören såhär i högtalaren; "Ja mina damer och herrar, nacka bor, medmänniskor, nu börjar vi närma oss slutet på den här resan och snart är vi i Söders pärla, Slussen. Jag vill tacka för att ni valt att åka med just denna buss, ha en fortsatt trevlig dag"
Hahaha ville han bli pilot egentligen, eller guide kanske?

Imorrn ska jag försöka lägga upp lite bilder
Hjärtan

Prao

Vecka 50 är det dags för en veckas prao och vi måste börja leta platser redan nu. Jag vill praoa tillsammans med Jaqueline och imorrn ska vi typ försöka fixa plats. Vi vet inte riktigt vart vi vill praoa, typ någon affär som H&M, Åhlens eller liknande. Berra och Tiger ska praoa på Face lager, värsta roligt ju! Tänk vad mycket sminkprover de kommer att få, jag vill oxå!
Nu ska jag borsta tänderna och sen gå och lägga mig, för en gångs skull tänkte jag gå och lägga mig tidigt!
sweet dreams xoxo

Livskunskap

Idag stod livskunskap på schemat och då pratade vi om kränkningar, eller sänkningar som min lärare så fint kallar det. Vi fick diskutera i smågrupper (två pers.) och skriva ner alla de kränkningar vi hört det senaste året, omöjligt? Jag och Jaqueline skrev några men hur fan skulle man kunna skriva alla? Vem kommer ihåg, vem tänker ens på det? Det är liksom en del av vardagen. Jag vet att jag har skrivit om det här ett antal gånger förrut men jag tycker det är ett viktigt ämne. 
En komentar under den här lektionen var: "Men man vet ju hur alla reagerar, dom bryr sig typ inte" Jo men okej, att ingen tar åt sig av vad andra säger, eller att de flesta inte gör det iaf. Varför finns det då ungdomar som tar livet av sig pågrund av mobbing? Jag bara undrar, varför ska alla behöva trycka ner varandra? För att man mår bra av det, eller för att man är osäker, för att det är okej? Det är bara något att fundera över...
  

Winegummin

Sitter just nu och äter winegummin eller hur det nu stavas. Det blev inget bloggande i helgen och det blir nog lite dåligt i veckan också. Vi har så mycket i skolan just nu, slutspurten innan lovet :P Idag fick vi tillbaka två prov i skolan, SO och matte. I matten fick jag 41/50, helt okej matte är inte mitt bästa ämne. I SO:n fick jag 65/66 och det är klart att jag är nöjd, men irriterande att jag fick en poäng från full pott.
Hjärtan

Comme des Garcons

Victor & Rolf, Karl Lagerfeld, Madonna och nu Comme des Garcons. Samarbetena med H&M är många och de senaste åren har köena varit låånga inför premiärlanseringen och dessutom har det blivit näst intill slutsålt på två sekunder. I år vet jag inte om det kommer bli lika stor hysteri för har ni sett kläderna, inte riktigt min smak, det är en klänning som är fin. Plaggen ser trasiga ut och helt enkelt konstiga. Själva designern heter Rei Kawakubo och kommer från Japan. Kollektionen kommer ut i utvalda H&M butiker den 31 November.

Maja sa att Garcons betyder pojkar förresten

Det får avsluta kvällens bloggning, vi hörs igen imorrn, nu ska  jag glo lite på TV.
Hjärtan

SO prov och mysfika

Idag hade vi som sagt SOprov och det gick ganska bra. Jag kunde det mesta men det var så mycket! Jag fick sitta kvar och missade hela spanskan, det var ju jättetråkigt jag som älskar spanska, hrmm eller inte.  Sen var det lunch och dagen avlutades med slutet på filmen "supersize me". Sen drog jag och Jaqueline till stan och kollade lite. Vi gick bl.a. in på NK så jag fick sukta lite efter min älskling (Mulberry bayswater väskan) och så fick vi komma in i värmen en liten stund, det var ju så kyligt idag! Vi gick för att fika på Wayne's coffee på kungsgatan. Jag tog en karamellatte och en chokladmuffin, yummie! Men chokladmuffinen var torr och jag mådde illa, skulle tagit något mindre. J drack en chailatte istället men Esspresso houses är godare. Jag tycker att det är sjukt mysigt att fika men Jaqueline blir så otålig, jag bah; ät långsamt, vi ska sitta här länge och prata skit. Hon bah; Jag vill bara ut härifrån, jag mår illa ^^ Trevligt, trevligt. Nej men det var faktiskt mys:)

Ett hjärta i min karamellatte, godaste på länge

Hittade en gammal bild på mig, när jag hade riktigt mörkt hår och lugg. Saknar mina mörka hårfärg lite men om jag färgar det igen kommer jag bara ångra mig, jag håller mig till blont.

Nyfunnen blogg

Idag lyckades jag klicka mig in på en blogg som heter www.blonditamedfotboja.blogg.se som skrivs av en tjej som avtjänar ett 4 månaders straff med fotboja i hemmet. För er som inte vet vad fotboja är så e det att man har dömts tills att inte lämna ett visst område (t.ex. Södermalm), det är istället för fängelse och om man blivit dömd för mindre brott kan man få fotboja. Den här tjejen har tydligen blivit dömd för mened (när man ljuger i rätten) men jag tycker lite synd om henne för hon ville inte tjalla på sin kompis. Aja, hon verkar riktigt skön iaf och helt shoppinggalen. Hon får ju shoppa på nätet dårå. Ett tips på en rolig och annorlunda blogg helt enkelt!
Hjärta

Lite smått o gott

Oj vad jag har bloggat dåligt på senaste tiden men det har varit plugg, plugg, plugg, har nämligen SOprov på tre religioner imrron, wish med luck!
 
Idag såg vi på en film på NOn, supersize me. Gud vad stora portioner de har i USA, vem orkar det? Supersize läsken var typ 30 cm hög och samma sak med pommes fritesen, usch. Man blev inte direkt sugen på att äta skräpmat. Det är sjukt många överviktiga i USA, det var typ 40 % av befolkningen!

Aja iaf. I tisdags så var jag och J och shoppade lite. Jag köpte en mineral foundation på H&M, maxfactors nya. Den kostade bara 75 kronor! det var extrapris och jag hade en kupong på 50 kronor, dessutom så var det 10 % för alla i H&Mclub. På monki så köpte jag ett par nya skor (<3) som var mörkgröna och vinröda. Dom var lite stora för det var strl. 37 men jag har sulor i och då funkar det, dom gjordes nämligen inte i 36 och jag var tvungen att ha dom!
Här är lite bilder från de senaste dagarna;
Mina monki skor.

Gårdagens outfit bestod av:
Kofta från H&M (systers)
Linna H&M
Kjol (linne) H&M
Strumpbyxor lindex
Skor Monki
Halsband pilgrim

...Och i förrgår:
Skjorta H&M (i <3 H&M ^^)
Jeans Acne
Halsband på bilden pilgrim, jag hade ett äppelhalsband som gick sönder under dagen, det var från Guldfynd.

Elin utanför Naturhistoriska.    Fullmåne i parken
Nej nu är det dags att sova tror jag, sweet dreams

Blodbana

Hinner bara med ett supersnabbt inlägg just nu för snart ska jag iväg till stallet, Maja den svikaren kommer inte idag
:(
 Idag så fick vi prova på Thaiboxning och det var ganska tråkigt faktiskt. Vi hade en dålig instruktör för han visade en spark och ett slag som man fick göra typ hela lektionen. Han borde ha gått runt och visat alla nya saker men istället visade han några lite fler saker, då fick man ställa sig i ett led och då fick man ju vänta asmycket. Jag stod i ledet för det andra var så tråkigt. Jag var inte så bra på det där, jag är ganska vig men svag...Dessutom rammlade jag en gång och när jag skulle göra en spark råkade jag sparka Matilda hårt på benet, förlåt!
På eftermiddagen fick vi spela badminton och den banan jag, Herre, Jaqueline och Matilda skulle spela på var full av blodfläckar! Vi klagade och bah: Vi tänker fan inte spela där, ni får ju tvätta banorna, och blabla. Så tillslut fick vi spela i den privata hallen. Det var fett jobbig att spela, men kul! Nej nu måste jag rusa, bilder från idag och igår kommer senare!
Hjärtan

Söndag

I Söndags så var jag med Jaqueline och vi satt och kollade på Tila Tequila - A shot at love, hela eftermiddagen. När jag skulle sova spelade den där jävla låten som är till eftertexterna  i hjärnan. Tillslut orkade vi släpa oss ut och till ringen innan de stängde så att jag fick prova en mineral foundation, jag ska nog köpa Maxfactors. Sen blev det lite skoprovning och varsin chai latte som vi satt och drack i en busskur. Det var riktigt mysigt och vi pratade om allt och ingenting. Nu kommer vi antagligen vara helt besatte av chai latte, så jäkla gott ju! Men J tröttnade efter halva, ändå tjatade hon om en idag :P

Yummi, yummi!

Hälsovecka - förnedring?

Idag så började dagen med att jag vaknar klockan åtta av att min underbara vovve skäller, jippi, sen tänkete jag sova en halvtimme till men det gick såklart inte. Sur så gick jag upp och gick till Eriksdalsbadet där vi skulle simma med skolan för att vi har hälsovecka. Jag h a t a r att bada med skolan och jag avskyr badhus för
1. Jag får huvudvärk av all klor och
2. Jag vill inte gå där all äckliga fötter har gått. Det löste jag genom att bada i strumpor...Förutom strumpor badade jag i linne och bikinitrosor. Vad kan jag säga? Jag tycker helt enkelt att mina ben är rellativt fina.
Jag trodde att vi skulle simma lite och bada och ha skoj men nej, vi skulle tydligen simma 24 längder bröstsim och 8 längder (25 m) rygg. Jag var halvt död efter fem längder.

xoxo

Perfekt hy

Få saker är så efterlängtad som perfekt persikohy. Själv har jag inte bra hy och jag letar ständigt nya "mirakel produkter" och kurer som ska få mig ett steg närmare vacker hy. Nu har jag bestämt mig för att verkligen försöka få bättre hy. Jag vet att det jag äter påverkar min hy och samma sak är det med smink. Alltså ska jag inte ha alltför tjocka lager foundation och puder, äta någorlunda nyttigt och dessutom ska jag prova mineral foundation. Maxfactor har lanserat en ny med inbyggd borste som verkar smart, jag ska prova om den finns i min hudton. Annars blir det nog i.d. eller Loreal.
En primer borde jag kanske också skaffa. Man applicerar primer innan foundation och det ska släta ut hyn...Vet inte om
det funkar men jag läste om en som verkade bra i Elle; "That gal" från Benefit.   



=

Fredag

Igår bloggade jag ingenting men jag tänkte berätta lite om vad jag gjorde ändå. Vi hade hemstudiedag så på morgonen gick jag till SOUK och klippte mig. Mitt hår var rejält slitet och jag sa: "klipp av allt som är slitet" och det gjorde frisören och nu har jag jättekort hår. Eller kort jämfört med förut för då var det jättelångt. Jaqueline kom och så gick vi lite på stan och jag fortsatte min jakt på bruna stövlar. Vi gick in i en affär på Kungsgatan och så skulle jag ta ner en stövel från en hylla där stövlar med klackar och långa skaft stod på rad. vad händer? Jo jag råkar såklart välta en stövel, som välter nästa, och nästa, som domino hela raden...Aja så kan det gå ^^
Sen åt jag lunch och J kollade på inne i Gallerian.

Godaste lunchen i gallerian

Senare på kvällen så träffade jag Jessica, Maja och Nathalie och vi hade kul, men det har vi ju alltid ;)
Hjärtan

Efter humör...

Dream, inspire, Joy, imagine, xoxo det låter nästan som parfymer men det är doftljus från http://www.eleven.se/. Jag älskar doftljus och de här är så söta att jag vill ha allihopa!
Primal Elements Wish Candle DreamPrimal Elements Wish Candle Inspire
Söt Vanilj                                                       Fräsh citrus     
Primal Elements Wish Candle JoyPrimal Elements Wish Candle Prosper
Crème brulee                                          Citron, lime, ingefära                                                                                     

Wish candles 179 kr

Att plugga eller inte

Om man pluggar och får höga betyg är man en tönt som sitter hemma och pluggar för att man inte har några vänner. Om man däremot får högst G i allting och skiter i skolan är man cool. Om man aldrig pluggar, om man skiter i skolan, ja då är man kanske "cool" i några år men sen då, vilken framtid har man?
Jag vill inte vara sån. Min förebild är någon som lyckas i skolan utan att behöva plugga speciellt mycket. Som samtidigt har tid att ha ett socialt liv och som ser så där avslappnat bra ut, utan att anstränga sig. Men allt det där, det kommer jag aldrig att lyckas med, men försöka duger :)
Hjärtan

Hemma

Idag är jag hemma och är sjuk men jag har trots det orkat släpa mig till datorn, det skulle vara såå mycket enklare om jag hade en bärbar...Imorse när jag vaknade gick jag upp men jag kände mig lite konstig. Sen skulle jag prata med mamma och då märkte jag att jag inte hade någon röst, jag kunde bara viska. Dessutom har jag lite feber så jag fick vara hemma idag. Det blir väl mest mys i soffan med Molly, jag borde ju egentligen plugga lite också men jag är kanske för sjuk *host*host*.  

Make me a supermodel

Så heter det nya programmet som började idag, självklart såg jag. Det var typ som Top model fast med killar och folket får vara med och rösta vem som ska åka ut..Verkar väl inte sådär jättekul och det är inget jag kommer följa slaviskt men någon gång ibland kanske...

Jo förresten så ska ju Robbinson börja igen, hahaha det är så patetiskt.Men grejen är ju att nu kommer folk titta i en, två säsonger och sen kommer alla sluta titta igen för de inser att programmet suger. Bara för att tv 4 inte har några andra program att sända tar dom ett nerlagt program och sänder det igen, hrm bra där.

Hjärtan

Moské

Idag var vi i moskén vid medis på studiebesök. Jag hade på mig mina högsta klackar, strumpbyxor och klänning...Men alla tjejer var ju tvungna att ta på sig någon slags "dräkt" som gick ner till fötterna och hade långa ärmar och axelvaddar, dessutom luktade några svett, mm fresh...Men, men jag hittade en grå som luktade tvättat (^^) och till den så hade jag en ljusblå Louis Vuitton sjal som jag lånade av J. När vi tog på oss dom där och kollade oss i spegeln, asså vi såg så roliga ut. Jag och Elin såg ut som moder Theresa...
Jaja det var väl helt okej att vara där och efteråt så åt jag, Elin och J på Taco bar.

Jag har klantat mig två gånger idag. Första gången var när vi skulle springa till tvären i gullmars. Som sagt så hade jag klackar och jag sprang nära Elin så helt plötsligt snubblar jag på henne och rammlar, framstupa, rakt ner på marken...Och så tappade jag tydligen mobilen men det märkte jag inte så jag reste mig upp och fortsatte trippa fram då var det en tjej som bah: Ursäkta, du tappade den här. Jag bah: Åh tack, tack så jättemycket.
Andra gången jag klantade mig var på gympan. Vi hade trampolinhopp och skulle göra en handvolt över en mjuk plint. Vi kan säga så att jag kom halvt runt och sen åkte jag rakt ner igen och landade på ryggen på plinten...

Natti natti

Idag så började vi med att ha nutidsorientering i matsalen. Ni vet det där som alla åttor i Sverige hade idag som handlar om olika nyheter det senaste året. När vi var klara med det satt vi kvar i matsalen och gjorde matteprov. Själv hade jag latte med mig som jag satt och sippade på under hela provet, det fick mig att tänka lite klarare iaf ;P
Det blev ingen idrott idag för vi hade ju prov så vi gick på en lååång promenad innan lunchen istället.

Efter skolan var jag med Jaqueline, det var ju Jdag idag. Först var vi hemma hos mig, eller det är hemma för båda, J kallar mitt och Marcus hem för "hemma". Sen gick vi på promenix till ringen och medis. Jag shoppade en tunika på Monki på Götgatsbacken.

Inte så snygg bild då, men men
Hjärtan

Uggs - mongoskor

Det började med att alla kändisar gick omkring med dom, sen började uggsen sakta komma till Sverige och för några år sedan exploderade trenden och uggsen kopierades av alla skoföretag. Sen avtog trenden något men nu tycker jag att allt fler har sådana igen, jag ser dom överallt! Kanske beror det på att kenza (http://www.kenzas.se/) har ett par eller så beror det på att de är så otroligt sköna! Själv äger jag inga uggs och jag kommer aldrig köpa mig ett par heller. Dom är så fula och det känns som om man har dom bara för att alla andra har dom. Att det är coolt att ha ett par uggs. Om man ska ha uggs ska man riktiga, från Ugg. 
Jag och J kallar dom för mongoskor för att det ser ut som sånna skor som mongon har, okej det lät lite diskriminerande...
Jag provade ett par idag bara för att prova och jag håller med, sjukt sköna, men fina? nej absolut inte!

Vad tycker ni om uggsen, fina och mysiga, eller bara en ful sko som alla tror är snygg för att "alla" har den?
 

Nej men oj nu har uggly betty börjat, dags för min favvokombo, sushi och bra tv!

Kolla vilken fin

Den här fina ringen hittade jag på www.asos.com igår!
Nej sötisar, nu är det dags för mig att måla naglarna (chockrosa är veckans färg!) och gå och lägga mig, pussar!

Bullbak och matte

Kvällen har ägnats åt att baka bröd och kladdkaka, städa och plugga matte inför provet imorrn. Jag skulle egentligen ha gått på sång i eftermiddag men våran lärare kom aldrig så jag gick hem istället.

Idag har det varit en solig dag, lugnt efter stormen och det var riktigt varmt, min ullkappa var för varm. Idag började jag med att tappa skon^^ Jag gick av båten och så hade jag smala klackar. Det är springor mellan plankorna i bryggan och, ja, klacken fastnade mellan en springa och jag tappade skon. Jag stoppade upp hela kön som skulle gå av båten, dessutom rammlade jag över en barnvagn, bra milla, bra...
 Sen var det dags för klassråd och i slutet skulle båda klasserna diskutera klassresa, det gick ju jättebra, eller inte. Alla skrek och jag och Sabina fick inte mycket sagt (vi är med i elevrådet, därför håller vi i klassrådet) och tillslut bestämde vi två tillsammans, så kan det gå.
Tiger hade med sig kaffe i en termosmugg idag och jag blev så sugen att jag gick till Sandy's på rasten och köpte latte, imorrn kanske jag tar med mig egen för att få lite energi på matteprovet!
Hjärtan

Den här helgen

Jag har varit på landet i helgen och det var väl ganska så mysigt. Jag gillar att vara på landet på hösten, speciellt när det är så fint väder som det var igår, då ska man passa på att vara ute. Jag var även i stallet och hjälpte till på ponnyridning, det är små barn som får komma och rida, och som "lön" fick jag rida.
Igår tog jag och pappa ner studsmattan, det var helt klart lättare att ta ner den än att sätta upp den. Dessutom körde jag lite workout i höstsolen :)
Det är helt klart annat väder idag, usch! Regningt och blåsigt, äkta höstväder. Jag och mammsen funderade på att gå till götgatsbacken men sen bestämmde vi oss för att skippa det, ingen av oss kände direkt för att ge oss ut i det här vädret i onödan, inte ens för att shoppa. Men lite "shopping" måste jag ju klara av så nu sitter jag och kollar in alla nyheter på
www.asos.com !
Ciao

Just nu vill jag...

Sminka mig med mineralfoundation

                  Klä mig i stickat

           Få en bärbar apple

                                     Gå runt i fårskinnstofflor

Måla naglarna med Chanel Kaleidoscope

Missa Inte

Gossip Girl ikväll! Äntligen är Blair, Serena och de andra tillbaka i rutan, gud vad jag har längtat! Jag är ju typ största GG fanet, något mina vänner, speciellt Bella, brukar påpeka ^^
Klockan 19.00 ikväll börjar det och jag kommer inte missa en sekund.

Ni som följer serien lika slaviskt som jag vet att senaste avsnittet så vände sig alla emot Blair. Det kom ut att hon hade varit otrogen mot Nate med Chuck. Blair skulle studera i Frankrike istället för att hon inte klarade av att vara kvar i New York men i sista stund stoppade Serena henne. Det där avsnittet var verkligen jag och Jaqueline, även om hela världen skulle vara emot någon av oss ställer vi alltid upp för varandra.

xoxo

Avundsjuk på syster

Bara för att hon har köpt en superfin kappa så ska jag låna min syrras klänning imorrn. Kappan är en av de finaste jag sett, åh jag tror jag måste sno den någon gång!
Det första jag sa när hon visade sina nya stövlar tillsammans med sin nya kappa var; "ohh fashionista" ^^

Sno?!

Nej sötisar nu är det dags att dusha, plugga lite och sen krypa till kojs. Sov sött!

Jogging i regnet

Igår hann/orkade jag inte blogga, förlåt om ni saknade mig. Igår var jag ju i skolans kök och praoade hela dagen, från åtta till tre. Först fick jag sitta och äta frukost, jag åt inte men dom, med dom som jobbar i köket. Kul, kul, jag satt där helt tyst. Sen fick jag göra lite olika saker, bl.a. skära potatis (hur mycket som helst, det tog aldrig slut!) och jag lyckades skära mig i tummen inte en utan två gånger, i samma tumme också. A jag var ju inte så duktig med knivar så jag fick göra pizzasallad istället och städa, stå och diska och liknande. Det var väl en okej dag men inte speciellt kul. Jag fick några flaschbacks från min och J:s McDonalds prao när vi gick hela dagen och städade...

Jag i min fina köksuniform.  Något klantigt?
Efter skolan igår så var jag med Jaqueline och vi var på Monki och jag provade halva affären. Sen rusade vi till Lindex innan det stängde och jag provade den där underbara stickade tröjan. Som inte är så fantastisk lägre, den var nämligen förstor, rejält stor, fan jag ville ju ha den. Sen, när vi kom ut från Ringen ösregnade det och vi hade inga paraplyer och jag hade inte busskort så vi joggade hem, fast vi blev väldigt blöta ändå...

Badat?

Första "plussize" vinnaren

Top model har just slutat och Whitney vann! Jag har gillat henne hela tiden men jag var nästan 100 procent säker på att den andra tjejn som var i finalen, Anya, skulle vinna. Jag menar ingen kurvig model har någonsin vunnit tävlingen förrut och det var verkligen på tiden. Hon tod fantastiska bilder, är en bra förebild och ägde catwalken. Fast jag tyckte hon såg liite ansträngd ut när hon gick Versace visningen, d.v.s. finalvisnigen.
Jag trodde att Whitney skulle åka ut ungefär i mitten av tävlingen för det brukar de flesta kurviga modellerna göra men hon hängde kvar, ända till slutet. Jag hoppas att hon har lyckats även utanför tävlingen för det är hon värd!


Whitney på Versace visningen.  Ett av fottona i tävlingen
RSS 2.0