Stickat

Man blir alltid sugen på att bära stickat så här fram i oktober. Det är så otroligt fint men en stickad, grå, lite längre kofta tillsammans med mörka kläder och pumps. Dessutom värmer det lagom nu när kylan börjar komma. 
Nu har Lindex gjort en helt ny kollektion med underbara stickade plagg som jag bara måste ha, inte dyrt heller.
Den här koftan vill jag ha, 399 kr
Här är reklamen


Nej sötnosar, nu är det dags att sova, sweet dreams

Köket imorrn

I våran skola ska alla åttor praoa i köket varsin gång under höstterminen och man måste vara själv, inte med någon kompis. Idag var Elin där och imorrn är det min tur, Tjoho ser verkligen fram emot det, eller inte. Jag skulle hellre gå i skolan faktiskt men det är väl bara att härda ut, det är ju trots allt bara en dag...Jag måste ju träna inför mitt framtida jobb ^^ Nej jag skulle aldrig kunna jobba i kök, speciellt inte i skolkök, urk. Vi får väl se om jag står ut utan att spy imorrn, dessutom, som en liten bonus, måste jag vara där tjugo minuter tidigare! :) Grattis till mig.
Hjärtan

Top 3 träning

Ibland älskar jag att träna, att anstränga kroppen till max, få hjärtat att slå snabbare. Här är de tre träningsformer jag tycker bäst om:

1. Löpning. Att ge sig ut på en lång löprunda en solig, kylig morgon är så otroligt härligt. Speciellt när man är på landet. Det är bara du och naturen. Dessutom får man riktigt fin kropp av regelbunden löpning.

2. Yoga. Jag har bara provat på amatörmässig yoga en gång i skolan men jag älskade det. Det är så lugnt och fridfullt och härligt att sträcka ut och forma kroppen, det är jobbigare än det ser ut.

3. Cyckel. Såklart måste jag ta med cykling. Det är roligt när man är flera och det är faktiskt bra träning om man cyklar regelbundet, dessutom är det inte svårt eller speciellt jobbigt.

Hjärta Monki

De senaste veckorna har det varit riktigt dåligt med bloggningen men det beror nog lite på att jag vet att det inte är så många som läser min blogg heller...Det är ju kul att blogga men skolan måste komma före och mitt "sociala" liv oxå.

Idag var det underbart väder och jag har varit ute riktigt mycket. Först var jag med mamma och köpte innegympaskor eftersom mina är så små (mina fötter har växt!!! stl. 35 e för litet) att jag får blåmärken av dom så var vi tvungna att hitta ett par nya. Vi köpte ett par svarta men jag var inte så nöjd.
Senare på dagen så mötte jag Jaqueline och vi promenerade till Götgatsbacken. Först gick vi på Monki och jag hittade ett par gudomliga skor. De var mörgröna med vinröda detaljer på hälen, bara 300, jag tror jag måste köpa...Jag hittade lite annat smått ocg gott där också men jag fick inte prova för Jaqueline för vi hade lite bråttom. Jag har börjat älska Monki, förut tyckte jag inte alls om det men nu hittar jag snygga saker hela tiden där! Ännu bättre blir det när samarbetet mellan Ida Sjöstedt och Monki kommer ut i butikerna i Oktober!
Vi fortsatte mot Gallerian (efter att ha tagit fel buss först, bravo tejer) och kolla runt lite i olika butiker. Förresten så hittade jag ett par andra gympsakor på Stadium som inte var fantastiska men helt okej.
Hjärtan

Och så lite efter skolan

Jag och Jaqueline var med varandra. Först så bakade vi (ovanligt...) och sen gav vi oss ut på cykeltur till Hammarby Sjöstad. När vi cyklade virrade vi mest runt i Sjöstan och gungade i en lian. Och så såg vi två stycken som stod och modellade på "tårtan", den runda saken i vattnet i HS som är i flera lager med ett hål i mitten. Vi hade skojigt som alltid och eftersom vi cyklade så tränade vi bort kakfettet, smart va? 

Gung, gung

Sol i HS.   Våran kaka

Nu så kollar jag på en film som heter "monster till svärmor" med Jennifer Lopez, riktigt bra faktiskt om man gillar komedier. Nej nu ska jag fortsätta titta, bloggar bättre imorrn!
Hjärtan

TV och smågodis är vad min fredagkväll består av, haha ^^

Gokart!

Idag hade vi en kort dag i skolan. Vi gick till lunch och sen fick de som hade saker kvar att göra stanna i skolan, jag var inte en av dom :)
Iaf, på lunchrasten så gick jag, Hermela, Jaqueline och Matilda till den nybyggda Gokartbanan precis bredvid våran skola. Vi har pratat om att åka lääänge men igår sa vi att de som inte hade några pengar med sig idag fick inte åka, Bella och Elin hade inga pengar men de verkade inte så pigga på att köra heller direkt...När vi kom dit så fick vi lite instruktioner om hur man skulle köra, bara J har kört förrut, och lite regler som gällde, t.ex. inte preja varandra...Jag blev lite nervös när han berättade om gas och broms för om man gasade för mycket så kunde man köra in i sidorna på banan och då kunde man skada sig. Dessutom fick man inte trycka ner gas och broms samtidigt för då gick bilen sönder. Sen fick vi prova ut hjälmar och nackskydd och vi höll på att garva ihjäl oss åt varandra, vi såg ut som ägg allihopa! Sen var det dags att köra igång. Ibörjan var det lite svårt att komma ihåg vilken som var broms och vilken som var gas men när man väl fick in snittsen var det bara att köra på. Jag körde såklart inte så fort för jag är feg av mig men ingen kunde slå Herre i långsam körning, tillochmed jag varvade henne mer än en gång ^^ J vann och sen kom M, sen jag och sist H. Jag kan helt klart rakomendera att köra Gokart, man blir så glad, efteråt gick alla och flinade och vi ska köra igen.
(priset där vi körde var 120 kr för 8 minuter)  

Då kör vi tjejer! J ville inte visa fejjan så jag fick klippa bort, i den lilla rutan står det: Hej jag heter Jaqueline och jag vill inte vara med på bild.

Men här sa hon inte att jag skulle klippa :)

Gårdagens outfit


Klänning H&M (systers)
Strumpbyxor H&M
Mössa H&M (här kör vi H&M från top till tå)
Halsband Pilgrim
Ringen har jag fått av J
Skor (syns ej) Donna Girl

Nej nu e det dags att sussa Sov så sött!

Lollipop

Åh vad vi älskar klubbor, iaf de senaste dagarna, okej vi har köpt klubbor två dagar i rad, int så mycket kanske. Igår var jag, Elin, Hermela, Matilda och Berra och köpte klubbor på lunchrasten. Jag råkade köpa en med tuggummi i och jag får inte tugga tuggummi (tandställning) så var det lite surt. Vi var på våran gård och åt såklart :) Idag sp köpte vi klubbor igen och då köpte jag en godare. Riktigt mycigt hade vi i höstsolen när vi gungade, åt klubbor och skvallrade. Själv sjöng jag "Lollipop, lollipop a lolli lollipop" resten av dagen.

Jag och Elin äter klubbs

Vi hade
klubb klubb (nu var jag väl rolig) Berra den tråkisen åt ingen klubba och hon ville inte vara med på bild heller.

Nej nu sommnar jag

Jag har varit så sjukt trött hela dagen och sista lektionen var matte och jag orkade inte räkna mer än två uppgifter. Dessutom är det så dålig luft i skolan att jag får huvudvärk och tröttheten i kombination med huvudvärken gjorde att jag blev alldeles yr. Nu sitter jag här och är jättetrött och undrar som vanligt vilken natt jag kommer få sova åtta timmar, det brukar bli 6 o en halv - 7 för mig...Det e så jäkla jobbigt, jag måste helt enkelt bli eftektivare på kvällarna (blogga innan maten bl.a.) så att jag inte sitter här klockan kvart i elva med sminket under ögonen varje kväll...
Nej nu ska jag försöka få lite sömn hoppas ni redan sover, det önskar jag att jag gjorde iaf.
Sov sött och lääänge

kass lunch

Nu har det varit äcklig lunch två dagar i rad, med äcklig menar jag oätlig som i - det fanns absolut ingenting att äta. Så igår gick jag och min lilla J (jaqueline) till Konsum och köpte plättar och sen gick vi till Max och tog de där små sockerförpackningarna för att ha socker till. Idag gick jag, Elin, Hermela och Jaqueline till Konsum igen och köpte mackor. Alla säger att våran skolmat är så bra och blablabla men den är så konstig, liksom kokt ägg och fisk? kan det någonsin vara gott?  Och alltid en masse grytor som ser helt oätliga ut, nej usch man äter förfan lika mycket med ögonen som med munnen...Korven han gör badar i fett, man kan väl åtminstonde hälla av fettet? Det ända som är bra med våran skolmat är att det inte är halvfabrikat, det gör att det känns lite fräshare när man väl äter.

Mmmm hälsomsammare blir det inte. Mackor med rostbiff o potatissallad, kycklingröra och ost och skinka.

Copenhagen 2008


Utanför ett Café. Starbucks frappuccino på flygplatsen. Mamma och pappa framför en staty

Utanför ett Café igen. Danmarks motsvarighet till NK - illums

Mitt hotelrum

Tiger på zoo

Girraffer, isbjörnar och flamingos

Fjäril och ödla

Just nu vill jag...

Än en gång ändrar jag min lista. Jag har haft inne/ute och hatar/älskar och nu tänkte jag prova på det här;

Dofta Marc Jacobs Daisy

                                   Klä mig i silke
      
         Resa till Florens

Trippa runt i chokladbruna stövlar
                                                                
                                                   Alltid ha blanka läppar
     
   Se röda höstlöv
New Marc Jacobs Daisy Perfume

Köpenhamn, her i come!

Imorrn åker jag till Köpenhamn över helgen. Självklart kmmer jag att gå i affärer men det blir kanske ingen direkt shopping eftersom det mesta är dyrare i Danmark. Jag har varit i Köpenhamn fyra gånger förut så det här bli alltså min femte, min pappa har bott där och han pratar danska. Vi flyger dit och resan tar ungefär en timme, det tar så lång tid att åka bil och vi ska ju bara vara borta över helgen, men det e ju miljövänligare... Ska bli riktigt kul att åka dit, det var ett tag sen jag var där men det här betyder att jag inte kommer blogga i helgen, som vanligt dårå. Men ni får ha det bra här i Sverige utan mig.
xoxo

Sickan ju!

Idag när jag kom upp från vårat elevrådsmöte, jag e representant men det kanske ni vet redan? Aja iaf, den första jag möter när jag kommer upp är Tiger och hon bah, det e Sickan, lilla sickan, han e vikarie! Jag bah: Va? öh okej vad bra. Jag fattade ingenting, vadå Sickan, Gösta Ekman? vad fan gjorde han i skolan och vad var det för vikarie hon jiddrade om? Jaja, tänkte jag, det blir säkert bra, Tiger kan ju vara lite förvirrad ibland :P När jag hämtat NO saker att jobba med gick jag till bildsalen där mina vänner var och Jaqueline var alldeles till sig, hon bah: Milla det e Sickan! och då fattade jag, där stod Sickan från lilla Jönsson ligan, de gamla alltså typ corneflakeskuppen. Haha han var jättelik sig själv ju, förutom att han hade skägg nu. Han fick säga en massa saker som: Jag har en plan, timad och klar in i minsta detalj. Sen berättade han hur mycket han hade tjänat på filmerna och att hans nuvarande tjej hade varit med i en av filmerna som statist men dom hade inte träffats då. Jaqueline som är största fanet fick hans aoutograf så hon blev nöjd :)
Hjärtan

Ego Girl?


Två bilder på moi som är tagna i sommras (hej jag var sjukt blek?) när jag hade tråkigt och hade sminkat mig med prickar runt ögonen. Jag hittade de här för någon dag sen och kände för att lägga upp dom på bloggen, vad tycks? ^^

Grattis Herre 14 år!

Just nu sitter jag och knaprar på något slags "nyttigt" godis som inehåller russin och havre, gott faktiskt, det heter Corny big och kommer från Ica. *några sekunder senare* jag har just läst inehållsförteckningen, det var visst inte så nyttigt trots allt...

Idag fyller Hermela år och jag har ju ridit idag så jag, Jaqueline, Herre och Matilda firade igår istället. Först så skulle vi ner till Konsum för att köpa ingredienser till tårtan. Vi letade efter vanliga tårtbottnar på Konsum men det fanns inte så då fick vi gå till Ica istället och, suprise, suprise, det fanns inga där heller. Då gick vi tillbaka till Konsum och köpte en sockerkaksmix att göra egna bottnar av, plus center, choklad, grädde och sylt. Sen gick vi hem till moi och började baka, det tog lite tid på grund av kakan och den var lite ljummen när vi la på grädden så grädden smälte imellan men det märktes nog inte ^^ När vi var klara så fick Herre sitta i soffan och så gick vi andra in till henne, sjungandes och med tårta och ljus, vi hade en jätterolig och mysig dag igår. Tårtan var dessutom super :) 
Idag så sjöng vi, enligt tradition i matsalen för Hermela, det var bara jag, Matilda, Tiger och Berra (tror det var Berra) som vågade stå upp och sjunga ut ^^ Vi fick ju de flestas uppmärsamhet iaf och några sjöng till och med med.


Lite mörka och suddiga bilder från gårdagens firande men jaja, jag hoppas ni ser texten på tårtan: 14 Herre

Igår på lunchen så lekte alla vi på en gård, därmed dagens; älskar: att vara barnslig :)

Skolans hiss har fått glasset krossat, mening eller inte vet jag inte men snyggt är det iaf

Nej nu ska jag gå och se på Top Model, bloggar kanske mer senare ikväll
Hjärtan

Älskar/hatar (just nu)

Jag vet att det har varit dåligt med bloggande på senaste tiden men jag ska försöka bättra mig, jaja tänker ni, det säger hon alltid. Den ända ursäkten jag har (som vanligt) är att jag inte hinner, jag pluggar, duschar, äter middag och sen så är det dags att gå och lägga sig..Aja nog om det nu här kommer veckans första lista:

Älskar:
Stora ringar
Naturgodis
Bliw smultron och sommarsol, en underbar tvål, så god att jag använder den som duschcream!
Att vara barnslig

Hatar:
Torr hy som årstiden för med sig
Kvava klassrum
Stress
Att vräka i mig godis

Våffeldag

Idag så mötte Elin mig och Jaqueline  vid båten för hon ville inte gå in i skolan själv och Bella, som hon brukar gå med var i köket. Vi hälsade på Bella som stog där i köket i sina fina kökskläder och mössan, sen hade vi lektion. På lunchrasten satt jag, Elin och Jaqueline på våran toalett på furan. plötsligt började det tjuta och jag trodde att det var nödsingnalen till toan så jag tryckte på återställning, sen hörde vi; Brand har utbrutit...Ahhh panik, vi rusade ner för trapporna och ut på gården, men det brann såklart inte på riktigt.

Efter skolan gick jag och J hem till mig och gjorde våffkor, det gick ju super, eller inte. Våffloran fastnade i våffeljärnet så vi fick skrapa loss dom men det gick bättre mot slutet. Medan jag stod och gräddade våfflor lekte J med Molly, hon matade henne med torrfoder. J lekte bil och saker med torrfodret och det tyckte Molly va roligt så då åt hon torrfodret som hon inte brukar vara så förstjust i, Jaqueline bah; jag kan prata med hundar...haha
Hjärtan

Min fina ring.   Gokart (lr hur det stavas) i HS.    Elin på skolgården när det var brandlarm 

Milla tar loss våfflan, visst blev den fin?            Molly ville också ha

Smycka dig

I höst är smycken i fokus och nu finns det inte längre regler som "om du har ett storta halsband kan du inte ha stora örhängen och stort armband" utan llt ska vara maxat och glittrande. Själv blev jag så inspirerad när jag läste artikeln om smycken i senaste nummret av Elle att jag gick igenom alla mina smycken och så hittade jag en underbar rosa, stor ring från H&M som jag inte använt på år. Så denna ring fick bli grunden till min outfit idag och nu när jag sitter här och skriver med den på fingret glittrar den så fint :)
Här är fem av alla de hundratals undebara designersmycken som gjorts för hösten 08, enjoy :

Ann-Sofie Back for NK 20 000 kr

 
Erickson Beamon (
http://www.net-a-porter.com/)

Missoni

Buberry Prorsum

Chloé

Åh nu blev jag så otroligt sugen på att köpa smycken! Måste få med mig Jaqueline till Antikt, gammalt och Nytt som ligger på Mäster Samuelsgatan 11 här i huvudstaden :)

lunchrast

Nu ska jag berätta vad vi gjorde som var så kul på lunchrasten. Jag Bella och några fler gungade uppe vid Sandy's men sen orkade jag och Bella inte med do´m som vi var med längre så när dom inte såg sprang vi (jag trippade fram på mina höga kilklackar) iväg till Sandy's uteservering och la oss ner på ett litet tak som finns där. Det e helt perfekt för man har uppsikt samtidigt som man inte syns. Sen blev det lite flummigt och Hermela ringde och ja det låter kanske inte så kul men det va det, flumlunch kan man ju helt klart säga!
Jag och Bella väntar på Herre

Elins fina tänder :)

Nu ska jag till landet, bloggar på Söndag igen
hjärtan

Sjuk dag

Åh vilket underbart väder det var idag, perfekt höstväder, lagom kallt och sol, härligt. Men vädret var nog det ända som varit bra med den här dagen, (och lunchrasten då jag och Bella hade sjukt kul :P)
Allting började redan på andra lektionen och sen blev det bara värre. Jag kan inte berätta vad som har hänt men allt jag kan säga är att alla bara borde sköta sig själva och inte lägga sig i hela tiden. Det e så jävla dålig stil att alla går runt och berättar saker som man har sagt i förtroende till dom, då känner man ju att man inte kan lite på någon. Allt blev så jävla flummigt och det var så många som la sig i och så drogs personer som inte hade med saken att göra in...Jobbigast var det ju för den som det handlade om från första början :(

Fiidrottsdag imorrn

Imorrn har vi friidrottsdag på hammarby höjdens IP och det ska typ regna, kul. Man kommer bli jätteblöt och smutsig, tänk när man ska hoppa längd och landa i den smutsiga, blöta sanden...Om man har gråa byxor kommer dom vara bruna i slutet av dagen. Men det e bara att puscha på och anstränga sig extra när Robban, idrottsläraren ittar, då kan man kanske förbättra sina betyg något iaf.
Nej nu ska jag måla naglarna (om jag orkar) och sen krypa till kojs, imorrn blir det nog lite dåligt med bloggning också för jag måste ju plugga...^^
Sov sött

100 läxor

Vi har hur många läxor som helst just nu. SO, skriva en uppsats på 1000 ord om religion som ska vara klar på fredag. Engelska, göra ett korsord, skriva en tekt och lära sig repliker ur en tekt utantill. Matte, göra klart hela kapitel 1 plus röda kursen! försöker dom bränna ut oss eller? jag bara känner hur jag ägnar varje kväll åt att plugga och det e ju inte så jävla roligt. Dessutom så måste man prestera sitt yttersta hela tiden för att få någorlunda bra betyg. Usch, tacka vet jag sexan och Tullgård, där hade vi typ en läxa i veckan, lite skillnad...
Jag somnar tidigast halv tolv varje kväll för jag inte hinner gå och lägga mig tidigare och jag orkar knappt öppna ögonen på morgonen, jag släpar mig upp ur sängen direkt bara för att jag inte ska somna om och sova till typ halv elva. Jag hatar att inte få sova ut ordentligt, man bör sova 8 timmar per natt, själv sover jag högst 7 och det känns...

Mina ögon

Det är en av de få kroppsdelar som jag är relativt nöjd med. Mina ögon är gröna med lite blått i men jag kan lätt få dom att se grönare ut med lite smink. Ganska långa och fina ögonfransar har jag också som ramar in ögonen så fint :)

Ser lite mer blått än grönt ut här men, men

Gårdagens outfit plus bilder

Okej här är mina skolflicksoutfit från igår:

Linne H&M
Kofta
Gina Tricot
Kjol
H&M
Knästrumpor MQ
Skor
din sko

Vill ha den här moppen!   Min fina blomma

Frukost hos mormor.      Min vovve sträcker ut sig på sängen

Visst e vi lika? jag och Molly :)  Min och Jaquelines  take away fika från muffinsfabriken idag, J tog en med choklad och jag en med Tosca


Älskar/hatar (just nu)

Älskar:
Svarta naglar
Ullkjolar
Spets
Brämhultsjuice

Hatar:
Volangkjolar
Torr hy
Chokladbollar
Elin (för att hon ska ta bort sin tandställning)

Komentarer, komnetarer forts.

Ni som läste min blogg igår vet att jag skrev om att man får höra komentarer varje dag om hur man ser ut o.s.v. Jag tänkte fortsätta skriva lite om det idag också, om samma ämne.
Det var nämligen så att idag på NO:n så skulle vi diskutera lite om sånna saker. Jag tycker såhär: Det spellar ingen roll hur man ser ut, även fast man ser ganska bra ut så ska det alltid finnas något litet fel. Alltid ska det finnas någonting som folk kan komentera och reta en för. Det spelar ingen roll om man har perfekt hår, perfekta tänder och fin kropp, då är det någonting annat det e fel på, som att man har för stora fötter, för korta ben eller liknande. Jag e så jävla trött på det! Varför kan inte alla bara lämna varandra ifred och vara snälla istället, varför ska man trycka ner varandra för att själv verka cool? Jag säger inte att jag är bättre själv men det jag tycker om andra håller jag för mig själv (och delar med mina vänner för att garva ibland) men jag säger det inte till personen iaf, om den inte säger något till mig först förstås.
Vad tycker ni om det här ämnet och hur beter ni er själva, komentera!

Bilder imorgon

Imorrn lägger jag in lite helgbilder och dagens (imorrn blir det gårdagens) outfit. Jag blir distraherad när jag skriver av mina blänkande, nattsvarta naglar som jag just har målat, åh vad jag älskar mörka färger på naglarna!
Sov sött

Grå kofta, rosa påse

Efter skolan idag var jag och Jaqueline nere på stan och letade efter en väska till Jaqueline. Eftersom någon har snott hennes stora svarta väska behövde hon en ny att ha alla böcker i eftersom vi inte har några skåp :@ Vi gick till lite olika affärer och så gick vi in i en affär som hette Shestore och som hade lite blandade märken, ex. Donna Girl. Där hade dom hur många fina väskor som helst och Jaqueline köpte en jättefin med stora knappar. Sen ville jag gå till Mango och påvägen dit hittade Jaqueline en bibbelgummsrosa, glansig påse som det stod Jackie på! Den var jättefin och det var ingens så hon tog den och jag skämdes såklart^^ När vi kom fram till Mango så provade jag den underbara gråa koftan och den satt perfekt, åh jag mååste ha den :) tror jag...Mango har faktiskt jättefina kläder, och skor! Ett par var svarta med en rosa kant :)

När vi tog 59:an hem hittade vi två affärer på Söder som vi måste gå till, kanske redan imorgon...?
Hjärtan

Dubbelt rosa! Påsen och min rosa munk :)

Komentarer, komnetarer

Idag hade jag på mig mina nya knästrumpor *<3* i skolan tillsammans med en rutig kjol i mörka färger. Lite schoolgirl look men jag tycker att det var gulligt. Men såklart, överaskning, överaskning, när jag går genom korridoren på morgonen så hör jag folk som viskar och fnittarar, aja skit samma tänker jag, barar för dom inte vågar klä sig orginellt. Att gå genom korridoren på morgonen är som att gå på en catwalk och det värsta man kan göra är att snubbla, alla iaktar varje steg man tar, usch, det e obehagligt. Man kan ju säga så att jag fick höra ett antal komentarer idag som inhöll ordet skolflicka...Jaja det e bara att vänja sig för det e så våran skola e, det går inte en dag utan att någon sägr någonting kränkande, om mig handlar det oftast om att jag är smal, oj så orginellt att påpeka det. Grejen e att jag kan inte sitta och ta emot komentar efter komentar utan att säga någonting tillbaka och om jag och Jaqueline säger minsta sak, ja då blir det ett jävla liv och man ska dra in lärarna och ge oss skulden även fast det inte var vi som började eller sa flest saker.

Mormor och Marifred

Det är där jag har tillbringat min helg. I lördags åkte jag och mamma till mormor och vi kom dit vid halv sju ungefär. Då åt vi middag och sen tittade jag på Pirates of the Carribean som gick på 4+. Vi sov över där och jag hade tänkt sova länge men vaknade redan kvart över nio av att mormor och mamma gick upp, sen kunde jag inte somna om...På eftermiddagen, efter en hel del fika, man fikar såklart hos mormor, så åkte jag och mamma och Molly till Mariefred där Mikela, min syster yster e på praktik. Vi åt på resturang inne i den lilla staden Mariefred och så fick jag se Gripsholmslott, riktigt häftigt. A det var min helg det, när jag kom hem så gjorde jag två läxor, gud vad helgen gick fort jag känner mig inte alls redo att gå till skolan imorrn men kommer man någonsin bli det...?
Sov sött

Gripsholm, fint va, jag har rosarutiga lakan därifrån...

Sno stilen

Så, äntligen funkar det!

Bara för att Elin önskade detta så ska jag göra en Sno stilen, kvällen till ära :) Idag får ni sno stilen av Hilary Duff bara för att hon klär sig (hon och hon...) och för det var hennes hårfärg som jag ville ha sensate gången jag färgade håret, fast inte just den här som hon har på bilden :



Topp H&M 149
Byxa H&M 198
Kappa H&M 498
Scarf www.ellos.se 79:50 (en som är mer lik och snyggare finns på MQ men kunde inte få fram nåfon bild)
Stövel scorett 1199
Halsband liknande finns från Pilgrim
Väskor:
Brun Marc Jacobs
Rullväska Louis Vuitton
Blommig Le Sport Sac



Sluta tidigare

Idag tog jag ut 80 minuter av dom timmar kompledighet som jag har att ta ut från att jag har stannat kvar i skolan på bl.a. elevråd. Det var riktigt skönt, jag gick hem vid typ tolv tillsammans med Jaqueline, det var jättemånga som tog ut komp idag, och det var jag som kom på hela ideén från början :) Först tänkte inte våran mentor släppa iväg Jaqueline och de andra men när hon hade "diskuterat med sina kollegor" lät hon dom gå. Vi träffade Hanna en kort stund när vi slutat och det var skoj för jag har inte träffat Hanni på hur länge som helst.

Nej nu ska jag gå och dricka mitt gröna päron och grape te!
Sov sött

Ingen shoppinglycka

Jag och min mor var på stan i två och en halv timme idag men det ända vi hittade var två par ribbade strumpbyxor till mig och CD-skivor till datorn...Vi var Zara, H&M, TopShop, Gina Tricot, Mango och Vero Moda och jag hittade ingenting! Antingen var det för stort, inte riktigt perfekt, eller för dyrt, 700-800 kr för en kjol, en märkeslös kjol, tycker jag är lite dyrt...I och för sig hittade jag faktiskt lite grejer, en kofta som var helt ljuvlig från Mango, grå med rosett och svarta knappar, en svart a-linjeformad klänning med ficka från Lindex och ett par *jag måste ha dom* underbara, fantastiska lila, satinpumps från Zara, ååhhh...Men jag får köpa dom själv i såfall och då kan jag ju drömma om det för jag sparar faktiskt till min Mulberry...Som om jag någonsin kommer lyckas få ihop tillräckligt.

När vi var på stan var det idioter som hade nollning som sprang omkring, att dom ens vågar gå på nollningen, man vet ju aldrig vad som kan hända med en...
Hjärtan

Jävla skit

Nu har jag suttit här i en och en halv timme och knåpat ihop en Sno stilen men så funkar det inte när jag ska lägga in mitt collage!!! Jag blir galen, det är sånt här som är så jäkla irriterande, jaja, jag se om jag kan fixa det tills imorrnm så bli det Sno stilen då isället...

Inget GW

Ikväll när jag kom hem såg jag fram emot ghost whisper, sista avsnittet men nehe, istället var det fu*king Heroes, hallå, dom måste ju sända sista avsnittet, det var jättespännande...

Imorrn skulle jag och Jaqueline egentligen ha gått på en grej till lilla melodifestivalen men vi sket i det så jag ska på stan istället, shopping! Jag har inte shoppat "på riktigt" på nästan hela sommaren! Så imorrn blir det lycka, och jag hoppas att jag har shoppinglycka oxå^^

Globen var så fin när vi körde förbi den påväg hem ikväll.

Sov sött

Leka bäbis

Ibland är det ju kul att bara vara barnslig och göra bort sig lite, eller hur? Det var just det jag, Elin och Bella gjorde på rasten, vi var på en gård och gungade gungbräda och jag och Elin lekte bäbisar och Bella var våran mamma. Det var sjukt kul men dom som gick förbi undrade nog lite...Rasten innan så var vi nere vid "minikanalen" asså den som går genom sjöstaden och jag och Bella gick i vattnet (som är så fräscht) det var en hel gymnasieklass som stog och glodde på oss, hihi, oj så busiga vi var ^^

poseing i vattnet

Går i vattnet. Jag hittade en liten hatt, busunge

Olyckliga?

Dagens citat

Jag älskar korta, röda naglar och på senaste tiden har jag haft det ovanligt ofta, det e så snyggt ju! Här är någon mer som älskar röda naglar:
 
"Måla naglarna röda! Jag inbillar mig att hela mitt liv blivit lite roligare sedan jag började med röda naglar regelbundet. Ha korklippta, välmanikyrerade blodröda naglar även tills vardags. Det är viktigt att de är lagom korta, röda långa klor är inte alls lika coolt"
 
Ebba von Sydow

Och det får avsluta dagen, sov sött :)

Hemhjälp, någon?

Då var det bevisat, jag kan inte hålla det städat i mitt rum, för ungefär en vecka sen gjorde jag en storstädning i mitt rum och rensade kläder, när jag var klar var det superfint, nu ser det ut som ett bombnedslag igen. Jag har helt enkelt för mycket kläder och för lite plats, det jag skulle behöva är en stor, nej gigantisk "walk-in-closet" att ha alla mina kläder i, och en hemhjälp som hänger in allt...Det är det som är problemet, jag är så lat att jag bara slänger kläderna i min fåtölj och där får de växa på hög tills jag inte kan se min fåtölj under berget längre, då har det blivit dags att städa. Och anledningen till att jag har så mycket kläder är att jag aldrig, aldrig någonsin kan slänga allt som borde slängas så en tredjedel av mina graderob använder jag inte men när jag försöker slänga tänker jag bara, men jag kanske använder någon gång ibland...

Så det här är min slutsats; när jag flyttar hemifrån ska jag ha en hemhjälp, en gigantisk garderob och någon som kan slänga kläderna jag inte använt på ett halvår, gäller att bli rik då ^^
Hjärtan

Dagens Outfit


Svart V-ringad tröja Fred Perry
Lila linne som skymtar under
Ljusblå jeans Acne
Halsband egengjort ^^
Örhängen, systers
Skor Donna Girl

Att gå till Gullmars

Hejsan alla (alla och alla...) ni som läser min blogg :) Nu ska jag försöka berätta lite om min dag.
   Dagen började med  nutidskryss d.v.s. nyhetsfrågor, det gick väl ganska bra, jag kanske fick åtta rätt av 12 gissar jag på...Jag har aldrig varit specielt bra på de där kryssen. Efter det var det Idrott, idrott som brukade vara ett av mina hatämnen har faktiskt blivit riktigt kul sen vi fick en ny idrottslärare som heter Robban, skönt att slippa tråkiga Åsa. Vi var ute och körde olika lekar.
   Efter det hade vi Matte, lunch, engelska och matte igen! Usch vi har redan haft matte 3 gånger den här veckan och det kanske blir fler...Efter skolan då, jo jag och Jaqueline begav oss till Gullmars för att köpa busskort till J. Vi tog "genvägar" genom skogen och klättrade på muarar för att komma dit men tillslut kom vi fram, bara för att få nr 331 som nummer, just då var det typ 288 eller liknande, *suck* men då kom jag på den fantastiska ideén att gå til pressbyrån istället och där tog det bara fem minuter, sen var allt klart :) Sen gick vi, eller jag haltade för jag hade så ont i fötterna (långa promenader+pumps = ingen bra kombination) Till Skanstull och tillslut fick jag byta skor med Jaqueline (tack gumman du räddade mina fötter) bara för att jag skulle följa med henne och kolla vinterskor...

Jaqueline x3 Hon, går en genväg, hittade tejp och skulle se hur lång den var och läser
Hjärtan

Vad vill ni?

Innan det är dags att säga god natt har jag en liten fråga till er: 
   Vad vill ni se mer av på bloggen i höst? Skriv vad som helst som ni vill att jag ska skriva om. Är det något speciellt ni vill att jag tar upp och har åsikter om, är det någon speciell kändis ni vill se extra mycket av. Fler tips på nätshopping, shopping i största allmänhet? Komentera! Skriv allt ni kan komma på, allt mellan himmel och jord. Fler bilder kommer självklart börja komma, det lovar jag :)
Sov så sött

Älskar/Hatar (just nu)

Älskar:
Knästrumpor
Rutigt
Kyligt väder
Mockapumps

Hatar:
Lårhöga stövlar (rätta längden i höst :/ )
Folk som inte samarbetar
Att skolan har börjat "på riktigt"
Dålig luft
Pretty Women flashbacks någon?

Skolfoto

Hellu, oj vad jag är dålig på att blogga nu för tiden, men jag skaaa bli bättre på att blogga varje dag när jag väl har kommit in i de gamla rutinerna igen. Igår glömde jag helt enkelt bort det *ursäkter, ursäkter* och så var det ju så mycket att fixa innan skolfotot idag, såsom att måla naglarna, prova ut kläder o.s.v. Ja idag tog vi alltså skolfoto, gruppfotot var med båda åttorna tillsammans och det blev ju något trångt eftersom vi var cirka 50 stycken, vi fick ta om flera gånger bara för att alla inte fick plats på bilden. Jag och Jaqueline satt i mitten (som vanligt) på golvet som vi hade önskat, men jag blev nog inte så bra för det var så trångt att jag var tvungen att dra in benen halvt under mig så dom såg typ amputerade ut :/ Ensamfotot blev inte heller bra, jag fick se det i datorn och min lugg var tvådelad och jag glömde spärra upp ögonen så att dom såg stora och vackra ut. Jaja skit samma, det kommer ju flera tillfällen att bli fin på bild, eller hur? :)
Hjärtan
RSS 2.0