Björkhagen - orientering

Dagen började med att vi gick till björkhagen, i regnet och leran i skogen. Jag gick med Jaqueline och klagade på att vi kulle ju ändå gå och springa resten av dagen så varför skulle vi då gå ännu mer? Det tog ungefär trekvart att gå och när vi väl kom fram fick vi kartor och lappar och sen var det dags att orientera. Jag och Jaqueline sprang tillsammans eftersom Bella (svikaren) var "förkyld" och skulle "gå", sen sprang hon ändå med Tiger. Det fanns "extra" stationer som låg långt in i skogen och jag och J skulle försöka hitta dom men det gick inte så bra så vi slösade massor av tid på att leta efter dom. Annars gick det väl ganska bra, vi hittade de flesta stationerna ganska fort men nian var lite svår. Ingen hittade den och alla sprang runt i skogen som galningar och letade. Jag kom på ganska snabbt att vi hade svängt av från slingan (vägen) för tidigt så jag och J hittade nian och för att ingen skulle se oss (och hitta den) sprang vi och hukade oss i skogen^^ Tillslut var vi klara men vi missade att stämpla sista :@ När vi var framme så hade mitt smink runnit ner men Jaqueline såg ut som vanligt, orättvist.
Hjärtan

Nu ska jag iväg till landet, bloggar igen på Söndag :)

Millesgården - bilder



Många vackra blommor fanns det och självklart en massa skulptrer. Den skulputren jag har bild på är insprirerad av antiken och "Europa och tjuren". Det var synd att det inte var fint väder för då skulle bilderna blivit ännu vackrare!

Sov sött

Jag orkar ärilgtalat inte lägga in Millesbilderna ikväll, klockan e liksom tio i elva och jag ska duscha innan jag kryper till kojs. Imorrn e det orientering som gäller, ute i Bjökahagen, jag och Bella ska springa (!) hela banan, vi får väl se hur det går ^^
Hjärtan

Vänskap

Så heter våran bild/svenska uppgift i skolan, vi har tagit bilder och skrivit tekter till. Här är min bild och Jaquelines:

Det ska bli ett sant nöja att döda dig

Av Magdalena Graaf. Jag håller på och läser den just nu och jag kan inte sluta läsa! Så fort jag har lite tid över läser jag, uppslukas av den fantastiska handlingen och får tårar i ögonen när de hemskaste bitarna kommer. Man tror kanske inte att en tjej som Magdalena (känd som den ena av systrarna Graaf, ni vet dom där blondinerna som inte kan sjunga?) kan skriva en riktigt bra bok men hon skriver på ett jättebra och målande sätt och jag kan känna hennes rädsla när hon är tvungen att fly och hennes kärlek till vänner och familj.
      Boken handlar om Magdalena Graaf som träffar en kille som är den perfekta gentelemanen. Han är  jättegullig mot henne i början men sen börjar det, slagen, hoten, i början ångrar han sig igen men mot slutet ångrar han sig inte ens efter att ha misshandlat Magdalena. 
      Magdalena flyr från hemmet med sonen Isak och nu tvingas hon leva i ständig flykt. Hon flyttar fån den ena kvinnojouren till den andra runt om i landet, medan hennes exman och hans kriminela kontakter är efter henne hela tiden.

Mer ska jag inte berätta men jag måste bara säga att det är en riktigt läsvärd bok som är både hemsk och mörk men samtidigt så kärleksfull. Den är så bra att man inte kan sluta läsa, själv tänker jag hela tiden; bara ett kapitel till...

Hjärtan 
 

Jävla bloggdesign

Nu har jag suttit här sen halv nio och försökt designa min blogg, byta bild i headern och så men det funkar helt enkelt inte, jag vet inte vad jag gör för fel! Snälla, snälla jag ber, kan någon hjälpa mig och försöka förklara hur man gör för snart slår jag sönder datorn i frustration! Det var en tjej som skulle hjälpa mig och designa min blogg och vi mejlade och jag beskrev hur jag ville ha den och allting, hon lovade att fixa min blogg och jag blev jätteglad, sen har hon aldrig fixat den...Det har gått typ ett halvår nu, lite tråkigt.
     Det blir inget mer bloggande ikväll för jag hinner helt enkelt inte, imorrn bloggar jag mera och lägger in alla fina bilder som jag tog på Millesgården idag. Inatt får man sova på soffan för vi har gäster och dom ska sova i mitt rum. Dessutom ska dom upp klockan fem imorrn och åka till Arlanda så jag kommer säkert att vakna :/ Hoppas jag kan få lite sömn iaf. Det är vid sånna här tillfällen som jag önskar att vi bodde i hus och hade en gäststuga, men, men det får väl funka.
Project Runway, here I come!

Sweet Dreams

Skådespel

Körde vi på sista lektionen idag, livskunskap. Jag, Berra, Jaqueline, Samma och Hermela va i en grupp och först fick Berra vara den som sa mest men det ville inte hon så hon och jag bytte. Jag var "mobbaren" och Jaqueline var mobbad, lite svårt för mig att vara värsta bitchen mot henne eftersom vi e soulmates men man får ta fram sina skådespelartalanger...Inte för att jag är så bra skådespelerska men jag tycker att det är kul att få spela någon annan och få spela en roll ett tag, när man väl kommer igång och släpper att det är pinsamt och jobbigt e det riktigt kul :)
Nej nu ska jag se på En prinsessas dagbok som går ikväll på trean, sov sött

Millesgården

Imorrn ska vi till Millesgården som ligger på Liidingö, det är ett hus som en man och en kvinna bodde i för länge sen och nu är huset muséeum. Skönt att slippa skolan och jag tycker att det ska bli ganska kul ändå, att se alla möbler och trädgården och det, hoppas man får fotta...Jag och Jaqueline gick och köpte thaimat idag som vi ska ha med oss, haha annorlunda matsäck? Jaja, gott e det iaf, men lite opraktiskt.
Hjärtan

NK

Imorse när jag flämtande slog mig ned bredvid Berra på båten, jag hade glömt att göra läxan och kom på det när jag skulle gå så jag fick göra den då och sen rusa till båten, så berättade Berra att min drömväska, Mulberry Bayswater kostade 3990 kronor på NK idag men att den bara fanns i femton exemplar, ja då blev jag såklart överlycklig. Jag skrek att jag bara måååste gå dit och köpa den. Jag berättade för Jaqueline och hon sa att hon kunde följa med mig och köpa den, dessutom (eftersom hon är världens gulligaste, och bästaste vän<3) fick jag hennes presentkort på Mulberry på 500 kronor! Senare på dagen när jag kollade i min egen tidning hemma (det var där Berra läst om det) visade det sig att väskan var mörkblå och i lack..Inte precis den jag ville ha, så jag gick aldrig till NK och köpte den där väskan, så det är bara att fortsätta spara för min del...
 närmare 8000

Älskar/hatar (just nu)

Älskar:
DKNY:s rosa äpple (nya parfymen)
Miu miu:s "lappade" väskor
Satinbyxor
Stora armband

Hatar:
Långdragna förkylningar
Trasiga strumpbyxor
Vinterstövlar med förstora skaft (gör skaft för smala vader!)
Att tvätta bort sminket på kvällen

Aj mina trampdynor...

Idag hade jag mina svarta mocka pumps på mig och jag har inte gått i klackar på hela sommaren så jag fick väldigt ont, bara efter att jag hade gått typ 300 meter till båten från mig (imorse) så hade jag redan sjukt ont men jag traskade glatt på ändå, jag var inte lika smart som jaqueline som hade ombytesskor med sig...Men jag måste säga att jag var very chic i mina små pumps, mina svarta shorts och min snöbollströja. åandrasidan var svarta shorts och luddig tröja ingen bra kombination, efter en kvart var shortsen lika luddiga som tröjan...
I slutet av dagen så kunde jag knappt gå på mina stackars fötter och det kändes som om mina trampdynor (främre delen av foten) hade domnat bort, men, men vill man vara fin får man lida pin!

Min luddboll

Chanels 2.55

Den är en av dom finaste väskor som finns, speciellt i lack och nu har jag köpt en almenacka som liknar väskan! Den är liten, svart, lackad och kviltad, allt som 2.55an har förutom dom två ihoplänkade c:na då...Jag och Jaqueline var och kollade vinterstövlar till henne i ringen och sen gick vi till skrapan och jag handlade almenackan. Sen så köpte jag en mocha latte på coffee house (mmm beroende frankallande!) och till och med Jaqueline gillade den, duktigt, hon börjar lära sig :)  Det var mysigt att få umgås lite med Jaqueline efter skolan och ha lika kul som vi brukar.
Hjärtan
 Söt va? Och snyggaste färgen på mina naglar, vinrött

Sommar 08

Mycket har hänt i sommar och många bilder har jag tagit, här är några och några beskrivningar:

Vackra solndegångar vid stallet. Många Molly biler bl.a. när hon har sina rosa prinsesskläder. Den svartvita hästen är min sommarponny Sharm <3. Jaqueline är med på några bilder, när hon har varit hos mig.

:D

Fint höstväder

Idag gick jag upp kvart över sex för att jag och mamma skulle till stallet och släppa ut alla hästarna. Vi cycklade dessutom dit, sjukt jobbigt så där tidigt på morgonen...Men jag vaknade iaf ordentligt när vi hade cycklat och det var ju jättefint väder, på morgonen var det dessutom alldeles precis lagom kallt, exakt sådant väder som det ska vara på hösten :) det vackra vädret höll i sig hela dagen och det är nog första dagen på länge som det var fint väder hela dagen.
  
  Jag har inte bloggat i helgen för jag har varit på landet och som ni vet har vi ingen dator där. I Lördags lämnade vi tillbaka min sommarponny ( :'( ) men han kommer snart tillbaka till stallet där våran egna häst står just nu...
    I Fredags köpte jag en ny kofta. Den är vit (jag stog i provrummet hur länge som helst och velade mellan svart och vit) i angorablandning och med stora, klädda knappar, supersöt :) Nu är shoppinglusten stillad i några dagar iaf fast nu behöver jag ju bara ett par byxor som jag har sett som skulle passa perfekt till :P
Hjärtan

Älskar/Hatar (just nu)

Jag ska börja med det här istället för inne/ute eftersom alla har det nu för tiden...

Älskar:
Kashmirkoftor
Söta almenackor i spets
Slöa skolstarter
Min vita morgonrock

Hatar:
Avslaget bubbelvatten
Kläder som inte passar längre
människor som babblar om ointressanta saker
Att det börjar bli mörkt ute

Mmm mumsig lunch

Jag har inte riktigt kommit i dom gamla vanliga bloggvanorna igen så jag bloggar inte så ofta och jag lägger inte in några (egentagna) bilder just nu men det kommer bli bättre och bättre, jag lovar ;) Jag ska bl.a. lägga in alla bilder (okej kanske inte alla) som jag har tagit i sommar som ett litet sommaren 08 collage så det kommer någon gång i nästa vecka.

Nu ska jag berätta lite om min dag: Först hade vi gympa imorse, vi har fått en ny lärare och han verkade väl ganska bra, bättre än Åsna iaf...Vi körde bollgrejer och så sprang vi tävling i fyra lag, man kan ju säga så att gympa e inte direkt det ämne som jag är bäst på...
   Sen var det dags för orientering ochg jag hade mina höga gråa kilklackskor och skavsår så det var bara att byta till innegympadojjorna, och gå ute i leran med dom. Vi gjorde ingen seriös orientering så det var bara att följa efter läraren, fast jag är ganska bra när jag vl kommer igång.
    Vi avslutade rundan vid hammarby höjden så jag, Elin, Bella, Berra och Tiger gick hem till Elin och spelade Guitar Hero som jag äger på *not* :P Men vi hade kul ändå fast vi kunde inte stanna så länge för vi var tvungna att äta lunch i skolan, Elin hade ingen mat hemma. När vi kom in på skolgården såg vi värsta folksamlingen på gården och när vi kom närmare kände vi stanken, våra kock serverade surströmming. Asså vad tänker man med, fyfan, jag och Elin flydde in och sket i att man kunde vara med på TV (TV var där) om man smakade.
Hjärtan
 

Kolla DN idag!

Ni måste sno era pärons tidningar idag för lilla jag är med i tidningen! När jag, Jaqueline, Bella och Elin var ute på rast igår så kom det några från DN och fottade oss och ställde frågor om skolmaten och imorse när jag bläddrade igenom tidningen var jag där! Ful bild såklart men jaja...

Skolstart = bloggstart

Okej jag vet att det redan har hunnit bli Onsdag och att jag började skolan i Måndags men jag har inte hunnit blogga. Efter skolan har jag åkt buss ut till Vindö och då kommer jag hem vid typ nio, så ska man äta, duscha och sen e det ju dags att sova...Så nu har skolan dragit igång igen, skojigt, nej inte speciellt men det var ju (som alltid) roligt att träffa alla (några) igen. Min syrra tjatar hela tiden om att nu är det så mörkt på och kallt på kvällarna och snart är det höst men jag gillar hösten (när det inte regnar) det e myssigt med alla färgglada löv på marken. Hösten är också min favorit årstid modemässigt. Alla kashmirtröjor, strumpbyxor, små söta kjolar och ullkappor dessutom har man så täckande kläder så man slipper tänka på att vara brun och sånt :) Nej men nu måste jag snart åka iväg till stallet, jag hoppas kunna blogga lite mer ikväll!
Hjärtan
Myspys

Ha de bäst

Nu måste jag snart åka iväg igen men ha nu dom bästa sista sommarveckorna så bloggar jag så fort som möjligt igen, jag hoppas förresten att mitt paket från www.asos.com har kommit när jag kommer ut till landet, jag lyckades nämligen hitta en top på REA (!) därifrån.
Pussar

SATC filmen

Är det bara jag som inte har sett Sex and the City filmen än? Ni som har sett den, är den bra? jag vill så gärna se den men det finns inga biografer på Vindö (inte där jag har landställe iaf).

Vill ha:

Jag har ju inte kunnat shoppa så speciellt mycket i sommar så jag har kollat i tidningar och hittat en hel del grejer som jag vill ha (men antagligen aldrig kommer att köpa) så här är några saker:

Ljusrosa solglasögon från Hugo Boss

Cremevit Mulberry
Poppy

Juicy Couture parfymen

Körsbärsrött läppstift YSL Cherry sorbet

Satinshorts från Blumarine

Nagellack Indian Saffron Dior

Prenenmeration (stavas det så?) på CHIC

Plus en hel massa saker till :)
Juicy Couture ParfumDoftar den gott? jag vill vet bara att flaskan e sjukt söt!

Sommar 08

Nu var det sjukt länge sen jag bloggade och jag kan bara säga så att min mamma fixade aldrig så att jag kunde blogga på landet :/ Men det var inte direkt någon överraskning ^^ Nu är jag hemma i någon timme för att vi ska lämna tillbaka Tosca (en hund som vi har haft i tre veckor) eller rättare sagt, hennes matte kommer och hämtar henne. Jag antar att det inte är så många (om ens nån) som läser min blogg längre men jag ska börja blogga som vanligt till hösten igen så då måste ni börja läsa igen! 

Det har varit ett långt sommarlov med mycket sol men när man tittar ut genom fönstret nu känns det mer som höst. Jag har blivit ganska solbränd (även fast jag har använt hög solskyddsfaktor...) fast brännan försvinner ju asfort och nu har jag inte solat på några dagar så den börjar redan blekna :( Men jag får väl ligga och pressa dom två (!) sista veckorna av sommarlovet. Annars då...Jo första delen av sommaren slappade jag mest, Jaqueline kom ut till mitt landställe en gång och vi hade askul när vi cyklade omkring i skogen (och rammlade i diken) och badade. Andra delen av sommaren så har jag haft fullt upp med hästar (jag hyr en liten ponny i sex veckor) och hundar. Jag har försökt träna lite i sommar men det har ju varit så varmt ibland att jag inte har orkat, skyller jag på iaf.
   Jag vill inte så hemskt gärna börja skolan igen men det känns ändå roligt att träffa alla igen men nu ska vi inte glömma bort att det e liiite tid kvar av sommaren men sen kommer hösten och det blir mörkt ute igen, det har redan börjat bli mörkt jättetidigt, usch och jag som älskar ljusa sommarkvällar. Hoppas ni har haft en riktigt härlig sommar och att ni inte har saknat mig allt för mycket ^^
Hjärtan

RSS 2.0