I sommar åker vi

Jaha nu har man planer för sommaren. Det blir USA/England i en vecka med Bella :) Eller enligt oss blir det det iaf, måste bara övertala våra päron, skaffa pengar och lite sånt

just nu

Har mitt halsband som "hippieband" runt huvudet. Min syrra påpekade att det "ser ut som en turban och jag hoppas att du inte har haft det där idag". Hmm en turban? va fan fick hon det ifrån? Jag tänker ändå ha det någon dag för jag skiter faktiskt i vad hon tycker. Sitter och försöker fatta franska revolutionen som jag har prov på imorrn, usch jag hatar historia! Jag ska göra jämförelser med andra konflikter/orätvisor, låter kul va? Måste läsa nu
hjärtan

?

Okej det går inte så bra att plugga, jag kan inte koncentrera mig...Så jävla ont i ryggen att jag funderar på att ta en liten paus. Sitter iaf och kollar igenom gamla bilder och när jag såg den här började jag garva, vad fan sysslade jag med? Bara jag som kunde komma på sånna idéer: "Jag vet vad vi kan göra! Vi går i den där trappan!"

På balkongen

Sitter på balkongen och försöker få lite färg. Det gör iaf pluggandet lite roligare. Jag och Maja bestämde oss för att inte träffas för båda hade plugg.  Så nu ska jag väl försöka plugga ett tag till innan jag tröttnar totalt. Jag försöker få med Bella ut och springa men hon har en hel uppsats att skriva så vi får väl se.
Back to work
xxx

Igår

Godmorgon (?) jag har just ätit frulle och ska snart släpa mig upp ur soffan. Dagen ska ägnas åt plugg (franska revolutionen tjoho!) och så ska jag typ träffa Maja. Igår var jag först på stan med mamma. Jag fick nya jeans och solbrillor. Jeansen är ljusa och trasiga, från Gina Tricot. Ni kan se dom här: https://www.ginatricot.com/#/product/25607596
Efter besöket på stan åkte jag hem till Bella. Vi gick till max för jag skulle äta lunch. Sen strosade vi runt i Hammarby Sjöstad, njöt av solen och så. Sen cyklade vi lite också. På kvällen så var jag och åt middag först och sen träffade jag Bella igen. 
Nej nu måste jag försöka göra mig klar, ha det bra och njut av solen, det ska jag göra!
Hjärtan
 

Fjortis, moí?

Jag glömde berätta en sak. Idag när jag och Berra gick hem från skolan gick vi förbi en tjej från våran gamla skola och hennes kompis. När vi gick förbi så sa dom: "Fjortis!" och typ nått annat som jag inte hörde. Jag bara garvade. Visst jag har också haft min lilla fjortisperiod men nu? Nej verkligen inte. Det roliga är att den som är mest fjortis av oss är ju hon. Jaja här är en bild på mig från min "period"

Början av sjuan var det här

A camp

Sitter och lyssnar på "stronger then Jeus" som, enligt mig, suger. Vi ska tydligen sjunga och spela den själva i musiken. Haha undra hur det kommer låta. Ska snart plugga spanska och SO, jag orkar inte egentligen men måste man så.

Idag var en vanlig dag. Jag hade skitont i huvudet för det var så kvavt i skolan. Jag fick iaf en alvedon av Herre och då blev det lite bättre. Jag hatar torsdagar i skolan av någon anledning. Kanska för att vi har träslöjd, inte mitt favoritämne direkt ^^ Vi hade NO också och där läser vi om droger. Våran lärare visade ett bildspel och så pratade hon lite om nervsystemet. Jag bah: "asså det är så coolt att allting fungerar, det borde ju typ bli kortslutning!" Linn och Love kollade på mig och började asgarva, jag som tyckte att jag lät smart...  
Hjärtan

här får ni låten, vad tycker ni?

God natt

Okej det där fick bli allt för idag. Nu ska jag gå och lägga mig, egentligen skulle jag behöva plugga men det får bli imorrn!
Puss på er, sov sött

Vill ni ha lite bilder?


Älskar man Twilight så gör man *puss*       EC är för Edward Cullen - jag vet vi e inte riktigt friska

Jag hade tråkigt så jag tog kort på mitt tyg (det blåa) coola bilder det blev va?

På landet

My eye -  jag och Pelin i skolan

Duktig :)

Nu har jag varit jäkligt duktig! Jag och Bella gav oss aldrig ut och sprang för varken hon eller jag pallade ge oss ut i iskylan. Så nu har jag gjort 20 min work-out framför TV:n, styrka och hopprep blev det. 

Efter skolan idag så var jag med Bella och Elin som letade prao. Vi traskade omkring i lite olika affärer men jag fick aldrig kolla ordentligt för så fort dom fått ett nej gick vi ut igen. Jag köpte iaf brun-utan-sol spray som jag hoppas är bra. Jag ska testa den snart och spraya hela mig på söndag för på måndag ska vi bada med skolan! Usch det är inget jag ser fram emot men det får väl gå bra. Inga bilder på länge nu, jag vet...Men just nu måste jag göra spanskan!
Pussar
  

update

Sitter i skolan och väntar på att bella ska bli klar med en uppgift. Det verkar inte gå så bra för hon sitter och säger "fan" hela tiden. Igår var jag i stallet och kom hem halv elva...Usch det sög för jag red klockan 6 och sen fick jag sitta och frysa arslet av mig i tre timmar för mamma skulle rida klockan 9. Vet inte riktigt vad som händer nu i eftermiddag. Jag och Bella skulle typ ut och springa men vi får väl se hur det blir med det
Nej nu e hon klar!
Pussar

Julkalendern

Sitter bredvid Jaqueline på madrassen som just nu föreställer hennes säng. Idag har vi varit ute i kylan och snön (!) och cyklat. J skulle köpa nya jeans men sen hade hon inte tillräckligt mycket pengar. Så då gick vi ändå i lite affärer och sen cyklade vi hem. När vi skulle cykla så hade vi varsin frappe i handen och det var skitkallt och inga vantar hade man heller. Dessutom är min cykel skitliten och syret åker snett hela tiden. Men det gick bra det också, några bilar fick damp och tutade lite men annars så ^^ När vi kom hem hittade Jaqueline ett videoband med alla avsnitt av julkalandern "Diselråttor och Sjömansmöss"  kommer ni ihåg den? Ja vi har iaf legat och glott på 17 avsnitt nu i eftermiddag. 
Hjärtan

 
klipp

Lördagmorgon

Godmorgon! Jag och Jarre har just vaknta och ska snart äta frulle. Igår kom hon hit och då skulle jag möta henne på Centralen. Jag var helt själv och J visst inte från vilken station tåget gick från så jag fick gissa mig fram. Sen så smsade hon att jag skulle ringa henne men eftersom min mobil e sär så funkade det inte att ringa först. Så jag trodde att jag stog på fel perrong men vet ni? Jag lyckades faktiskt ställa mig på rätt perrong, bara på helt fel ställe.
Jag satt uppe halva natten och kollade på Twilight på Youtube. Man kan se hela filmen där men då får man trycka på "part 1, part2 osv.". Fast jag kollade aldrig klart. Jarre va sur för att jag skulle se på T och hon bah: "Vad ska jag glra nu jag tänker fan inte sova...Zzzz". 

Aja idag ska vi iaf träffa Bella och Elin och gå på bio men nu måste vi göra oss klara!
Pussar 

Allmänt irriterad

Usch vad jag är arg, sur och irriterad just nu! Jag vet inte på vad faktiskt. Typ på allt. Att vi har matteprov nästa vecka, att Ullrika (våran vikarie) är cp i huvudet, att allt går fel och att jag har skavsår och myggbett...Det blev inget bloggande igår för jag satt och försökte skriva kompletering på min bokrecension. Det gick inte så bra för jag fattade inte vad jag skulle skriva. Jag hade redan svarat på frågan men Ullrika är ju som sagt sär. Igår så skulle vi typ dansat på gympan och som ni alla vet vid det här laget så hatar jag dans. Det är bara för att jag inte har någon som helst taktkänsla. Men vi slapp dansen för att robban var sjuk så vi hade vikarie. Våran vikarie var aslik Kissie och hon pratade exakt som hon så hon fick hete Kissie eftersom jag glömde bort hennes namn.

Jaha vad hände idag då? Jo vi började med historia i SO:n, det här blir fan bara värre och värre. Först Geografi som jag hatar och sen historia som är ännu värre. Nej fy helvete, vem vill läsa om franska revolutionen? vi lever på 2000-talet, vem bryr sig vad som hände för typ 500 år sen? Sen så fick vi ju kolla på den fantastiska filmen "Mina drömmars stad" på svenskan. Åh den är så underbar, intressant verkligen. (För er som inte fattar så är jag sarkastisk)

Nej nu ska jag försöka sova bort min irritation
puss på er

Färn

Vet ni vad som hände imorse då? Vi började tjugo i 10 så jag och Berra tänkte ta halv 10 båten. Så när vi kom promenerandes vid båten sa Berra: 
"Det är väldigt tomt på båten...Det är ingen där" Jag bah:
"Men det kanske inte är någon som åker vid den här tiden. (vi går närmare) Nej helvete! Det är service på båten idag!"
Varje Tisdag mellan typ 9 och 11 är det service på båtjäveln men det hade vi såklart glömt. Så då fick vi traska runt över danvikstullsbron för att komma till skolan. Vi missade hela matten, jag hade nya skor så mina fötter började blöda och så gick vi fel vid en byggarbetsplats 3 gånger! OTUR...
Hjärtan
 

Kärlek

Sitter och kollar på Ugly Betty och kollar på bilder på Robert Pattinson (Edward Cullen i Twilight), så jävla het! Jag har just kommit hem från skolan (!) ja har ju haft utvecklingssamtal. Det gick väl helt okej, kändes lite onödigt för det var ingen lärare med. Efter skolan idag så var jag hemma hos Bella och då var jag inne på fb. Då så hittade hon våran spanskalärare och så skickade hon en vännerförfrågan till henne på min fb! Hmm undra vad Alice (lärarn) tänker när hon ser det...? Ikväll är det ju dubbelavsnitt av Desperate Housewife men jag måste egentligen plugga. Jag har engelska redovisning imorn och jag har bara läst igenom en gång.
Juste, haha, måste bara berätta om en sak. När jag var hemma så skulle jag springa till badrummet (kissnödig) och då halka jag på golvet och rammla baklänges! HAHA jag började ju asgarva åt mig själv^^
Hjärtan

Älskar den här  Vanity Fair bilden på Bella och Edward <3

Påsk - onödigt?

Hemma från landet igen. Usch imorrn börjar skolan igen, jag orkar inte! Jag rymmer snart så att jag slipper skiten. Dom senaste dagarna har jag suttit och ugglat på landet, tur att det var fint väder så att man kunde va ute. Igår kom jag på att jag har en engelska presentation på Onsdag, hmm får se hur det går.
Nu är påsken nästan över, påsk måste vara världens onödigaste högtid. Jag menar man påskpyntar, har det uppe i typ tre dagar och sen ska man plocka undan allt igen. Dessutom så lagar man såhär julmat och det har man nyss ätit och då är man inte sugen på likadan mat igen. Julmat en gång om året räcker! Och på påsken sitter man och trycker i sig onödigt mycket godis också och sen får man bara ångest för att man har ätit så mycket...Jaja man e ju ledig iaf och det är bra
Nej nu ska jag kolla på GG eftersom jag missade det igår
Hjärtan

Gamla tider

Halvligger i soffan med ett påskägg framför mig och datorn i knät. Jag blev väckt 11 imosre, inte fan vet jag varför, och jag har inte riktigt kommit igång än. Jag känner mig så seg.
Vet ni vad jag gjorde igår natt då? Haha jag hade lite tråkigt så jag satte mig och läste en massa gamla blogginlägg! Det var sjukt kul och jag asgarvade åt alla inlägg. Jag och mina vänner gjorde ju så otroligt sköna saker:p Känns lite tråkigt när jag läser dom där inläggen också, det är ju så mycket som har förändrats.
Snart är det dags för lunch med familjen, Glad Påsk på er!

Inköpen

Sitter hemma och har tråkigt. Mormor är här, hon kommer alltid till påsk.
Jag lovade ju er bilder på mina inköp, här är dom:



Klänning och kavaj

Hos hanna

Det känns som om den här dagen har varit aslång. Jag gick up kvart i nio imorse och åkte till Sollentuna med mamma. Nu hänger klänningen i min garderob och en liten kavaj fick följa med hem också. Bilder lägger jag in ikväll. Just nu sitter jag hos Hanna och kollar på "Top Chef". Finns det något jobb som man inte tävlar i längre? Top Model, Top Design, Top dog *suck*. Nej nu vill jag inte sitta vid TV:n längre, om ni var här skulle ni fatta varför

Hjärtan

Fin?

Kolla på den här förresten, från TopShop. Fin va?
Blouson Sleeve Dress

The movie

Hello sitter och kollar på 27dresses, den har jag ju aldrig sett förrut, hehe. Idag har varit en slapp dag och jag har inte gjort någonting förrutom att jaga the dress. Jag vaknade halv 12 av att min kära syster sjöng (?) jävligt högt och falskt. *suck* vad irriterad jag blev! Jag ville ju sova men när jag skrek: "Håll käften!" så fortsatte hon bara, märker man att hon är 18? Men hon blir lite kosntig nör hon är med sina kompisar. Jag slapp iaf dom ganska snart för dom skulle iväg på stan. Så jag la mig i soffan med frukost och sista delen av Twilight böckerna, "Så länge vi båda andas". Nu är den också utläst så nu går jag bara och väntar på att filmen ska släppas!
Hjärtan

Efter ett antal försök...

...Så har jag äntligen hittat Gina klänningen! Imorrn ska jag åka ända till Sollentuna för det var bara där som klänningen fanns kvar i storlek 34. Jag har ringt runt till nästan alla gina tricot affärer i Sthlm och antingen var den helt slut eller så fanns den i strl 40-42 typ.
Jag får åka tidigt imorgon för jag måste hinna träffa Jaqueline och Fanny innan dom åker! Nej nu ska jag ta och läsa nya nummret av CHIC
Hjärtan

Ny design

Jag är lite trött på min design så jag tävlar om en ny:
http://designbyjessica.blogg.se/2009/april/utlottning-7.html#comment

Black and White

Idag blev det bara svartvita bilder:

Mina nya älsklingar, kolla leopardfodret


Lite av dagens superenkla outfit

Tisdag

Hej alla söta läsare!
Jag har inte bloggat på ett tag för jag har varit med Jaqueline och Fanny och dom har sovit hos mig. Imorse vaknade vi av att Tosca (en hund som vi passar) skällde som fan. Hon e asjobbig och skäller hela tiden...Men hon e ju gullig, bara lite påfrestande. Annars så har vi njutit av vädret, cyklat och åkt båt. Fanny älskar att åka båt ^^

Fanny (fottar), Jaqueline, Tosca och Molly
Hjärtan
Förresten, tack för alla kommentarer om klänning :)

Vart kan jag köpa den?

Ni vet den där klänningen som jag la in för ett tag sen? Som Elin Kling hade på sig. Den är ju tydligen från Gina Tricot men den sägs vara slutsåld överallt! Är det någon som vet om den finns någonstans i Stockolm? Jag måste ha den klänningen! Snälla om ni vet, KOMENTERA. (jag har hittat den på tradera men det e strl. 38)
Här är den (igen):

**Helt NY**Underbar klänning GINA TRICOT stl.38 Kling**
(www.kanal5.se/stylebykling)

Framför datorn

Dagen har tillbringats i solen utanför ett café. Just nu sitter jag och klickar runt på lite nätshoppar och jag känner att jag måste gå på stan snart! skor, väska, solisar, klänning och jeans måste inhandlas. Imorrn hoppas jag att jag träffar J och Fanny igen, dom ska ju typ sova hos mig :)
Hjärtan

Klar!

Sådär nu e jag klar, och riktigt bra blev det också! Nu ska sminket på och sen bär det iväg till nacka Forum

Update

Sitter och skriver på min bokrecension om "Mina drömmasr stad". Det känns som om jag aldrig kommer bli klar, det är så svårt och jag är jätte okoncentrerad. Jag vill bara ut i solen! Jag vet inte ens vad jag själv skriver, jag babblar bara på lite. Jag hoppas att det blir bra iaf.
Nej tillbaka till skrivandet!
Hjärtan

Tatoo

Förra fredagen så hittade jag, Bella och Elin en massa taueringar där det stod "håll Sverige rent". Så då skulle vi såklart ha dom och så kom vi på att man kunde klippa och exprimentera för att få nya former på tatueringen. Här är resultaten:

Bella, det var jag som gjorde tatueringen, hmm fin...

Jag (och Elins fot) Tatoo by Elin
*

I det gröna

Okej nu har jag ätit. Snart måste jag börja skriva på en bokrecension (ja det är så jag ska tillbringa min kväll) för jag har inte börjat och den ska in idag...
Idag så gick jag bara till lite efter lunch i skolan och sen så hade jag och Bella picknick. Vi köpte mackor, brämhults smoothie, glass och en blåbärspaj. Sen så traskade vi iväg mot skogen för att fira vårat påsklov. Vi tillbringade två timmar på en äng i skogen i solen. Det var så skönt, det kändes som sommar. Sen blev det så varmt att jag tänkte ta av mig byxorna (jag hade ganska långt linne och det var ingen där) så jag började ta av mig jeansen. Sen vände jag mig om och såg att det satt en gubbe på en bänk 30 meter bort och glodde :P
Efter våran picknick åkte vi till Centralen där vi mötte Jaqueline och Fanny som kom med tåget. Våran återförening...<3, Bella har inte träffat J på en och en halv månad!
 
Gulligt va? Jag är ute med Molly och det rosa är en skitpåse ^^

Glad

Hej på er. Kan man låta bli att vara glad idag? Det är påsklov, nästan alla saker till skolan är klara, det har varit superfitn väder och Jaqueline är här! Så jäkla lycklig. Och bara för att jag är så glad så har jag bestämt mig för att lägga in en massa bilder, enjoy:


Blir man inte glad?
Oj nu är det mat, resten av bilderna får ni sen
xxx

Vår!

Hello nu tänker jag inte börja inlägget med ett "förlåååt" för att jag inte bloggat på typ en vecka (?) jag bloggar ju för min egen skull, right?

Idag var det underbart väder, det är vår och jag är överlycklig! Jag hade min beige mockajacka från H&M men det var väl lite väl lättklätt kanske...Igår hade jag NO prov och jag hoppas att det gick bra, jag kunde det mesta iaf. Just nu är mitt liv: Äta-skola-äta-plugga-sova. Men snart är det lov, så skönt. Men innan dess så ska jag har SOprov och lämna in en bokrecension som jag inte börjat på, ajuste så ska jag göra hem-labbar i NO:n *suck*. Men imorrn har jag sovmorgon så det är något possitivt.
 


RSS 2.0