In Romme

För ett tag sen så kom jag hem från Romme där halva skolan tillbringat dagen. Klockan ringde tjugo i 6 imorse och bussen gick från skolan kvart i 7. På bussen var det proppat så det fanns typ inga platser kvar så det blev lite problem. Jag och hanna fick sitta på övervåningen medan de andra satt på nedre våningen. När vi kom till Romme så var det perfekt väder, strålande sol, några minusgrader och jättefin snö. När vi hämtat våran utrustning så var det bara att bege sig mot barnbacken. Jag, Jaqueline och Hanna åkte snowboard och jag hade åkt ett åk förut, J en gång och Hanna typ tre. Det gick ganska bra för mig och J men Hanna gav upp efter typ ett åk för när hon satt ner och skulle ta sig upp kunde hon inte ställa sig upp^^ Men hon bytte till skidor.

Vi åkte i barnbacken ett tag men sen så provade vi på stolsliften också. Mitt problem när jag åkte var att svänga "framåt". Jag kunde svänga bakåt och så men det gick inte att svänga framåt så det övade jag på och det gick ganska bra mot slutet. Fast jag rammlade typ 50 gånger, minst och det var inte små vurpor heller. Jag rammlade alltid på samma sida av rumpan så halva är typ blå nu. Det var tur att jag hade hjälm kan man ju säga för jag slog i huvet ett antal gånger.

Jag hann ta lite bilder också:

Fina vädret

J tar en paus vid liften.   Hanna åker baklänges

Jag och Bella körde in i en snödriva.    Jag kör

Hanna i bussen




Prov

Har just ätit en "näringsrik" middag bestående av rökt lax och Kelda's sparrissoppa. Mammas favorit när det gäller att laga mat som går supersnabbt men ändå känns nyttig. Nu ska jag snart sätta mig framför TV:n med en skål glass och kolla på Top Model, inga läxor eller någontong idag, så skönt! 
Min dag har iaf varit bra. Vi hade engelska förhör och matteprov och engelskan gick väl något bättre än matten. Matte är inte mitt starkaste ämne, min lärares komentar på senaste provet var: " Det känns som om du har svårt med utträkningar" Hehe, ja...Men trots det så har jag VG (svagt men jaja). Idag hade vi iaf prov på % och bråk och det är ju ganska enkelt, lättare än algebra och ekvationer iaf. 
Nej nu börjar TM snart
Kisses
 

Mer VILA åt folket

Min nya favoritaffär är VILA clothes. En dansk affär som har feminina, trendiga och lättburna kläder. Jag hittar alltid något jag vill ha när jag är där och så fort jag går förbi en VILA så måste jag gå in. Högst upp på önskelistan just nu står en svart/grå klänning, en vit tunn tunika, ett par stentvättade jeans och en silkig rosa klänning. Det ända jag kan klaga på är att deras hemsida (http://www.vila.dk/) inte har någon onlineshop.  

Give it to me!

Hej, förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen den senaste tiden! Har helt enkelt inte orkat/hunnit o.s.v, den gammla vanliga visan.

Jag är otroligt irriterad just nu. Jag kom nyss hem från stan där jag var på Nathalie Schuterman. Jag tänkte äntligen köpa de där pumpsen som jag velat ha så länge och jag tänkte att om dom finns kvar, då köper jag dom. Och så finns de i affären! Men, det finns alltid ett men, jag hade 174 kronor för lite! Så det var bara att snällt ställa tillbaka skorna på sin plats och sen traska ut ur affären. Så jäkla irriterande, dom var där framför mig och jag hade bestämt mig för att köpa dom men så gick det ändå inte...
Suck, ja så kan det gå om man har otur. Jag funderar ändå på att låna pengar av mamma för att kunna köpa dom, oops, shopaholic^^
Hjärtan

ser ungefär ut såhär men inte riktigt:
<em>Miu</em> <em>Miu</em>...style #301656301 lead patent leather pumps
Kolla in klacken...

Frissan imorrn

Imorgon så ska jag klippa mig. Har tid redan klockan 10 så det blir tidig uppstigning...Jag tänkte bara klippa upp håret, toppa det men låta luggen vara. Inget drastiskt alls och jag ska inte ens färga det. Men jag tycker om att gå till frisören. Man sitter där och slappnar av medan någon håller på med ens hår och när man går ut därifrån har man superblankt, väldoftande hår men samtidigt volym, love it. Fast det är jobbigt när jag färgar slingor, det tar sån jävla tid, tur att jag slipper det imorrn ^^

Skaft

Hej sötisar. Idag hade vi halvdag i skolan igen, riktigt härligt. Så 13.48 tog jag och Jaqueline en buss ut till värmdö. Det var proppat med folk och bussen var nog den äldsta jag sett på länge. Vid en station körde det upp en likadan buss bredvid oss och jag och J bytte snabbt för den bussen var trevligare. Men busschafförn blev sur och frågade om "Det verkligen var fullt på den där andra bussen?" och vi sa Ja och skyndade oss in i bussen. 
Väl ute i stallet så red jag och Jaqueline satt på läktaren. Hon tjatade om att hon också ville rida men jag visste ju inte hur hon red så jag sa nej. Men sen fick hon iaf rida lite i slutet bara för att jag är så snäll. Men J var faktisktriktigt duktig och när jag släppte utbrast hon: "Titta jag rider själv!". Sötnosen
Hjärtan
  

EvS at stureplan

Imorse kom Jaqueline hem till mig och vi gick till skolan tillsammans. Igår var det jätteblött på marken och inatt hade det frusit på så påväg till båten var det blankis. Så jag och Jaqueline gick och stödde oss på varandra hela vägen. Väl i skolan så åkte vi iväg till en biograf som ligger på birgeljarlsgatan där vi skulle lyssna på en föreställning. Jag, Hermela och Jaqueline orkade inte vänta på alla andra så vi gick en annan väg från hötorget än de andra. Vi gick kungsgatan ner till stureplan och sen gick vi några meter till Zita som bion heter. Vid ett övergångsställe vid stureplan börjar Jaqueline skrika och peka: "Där är hon, Där är hon!!" Och jag bah: "Va, vem? Åh ebba von sydow, det e hon!" Och herre bah: "Va, vart e hon?!" Och då sa vi i kör: "Hon på cykeln". För där, i egen hög person cyklade Ebba von Sydow förbi med en tofs mitt på huvudet (utan cykelhjälm, fy skäms). Och herre började peka och skrika "Ja där" och då stannade Ebba och trodde att vi vinkade så hon började vinka till oss. Haha vad vi garvade och så sprang vi iväg. Väldigt "svenskar ignorerar kändisar"
Ser du alla idéer som snurrar där under skatboet?
Tagen från Ebbas blogg

Present

Det här söta armbandet beställde jag hem igår och jag ska få det i födelsedagspresent. Jag fyller nämligen år om mindre än två veckor :)
från www.leshop.se

Obamas dag

Idag svor (svär?) Barack Obama eden och idag blir han även USA:s nya president "på riktigt". Det här är en dag som många jämfört med den dag som Martin Luther King höll sitt berömmda tal. Nu ska jag berätta hur min dag, denna stora dag, har varit. 
Det har faktiskt inte hänt så mycket idag. Jaqueline kom till skolan (:D) och då blev allt såklart liite roligare. På matten diskuterade vi varför en människa som höll föredrag för oss igår blev arg på våran lärare. Det var lite roligt för hon blev typ skitsur på honom för en grej han sa och så sa hon typ åt honom att hålla käften, på ett lindrigt sätt. Hon sa: "#ag behöver inte dig just nu!!"  

Efter skolan hämtade Maria upp mig och vi pkte ut till Värmdö där jag hoppade lektion, dvs. jag red. Sen tog jag bussen hem. När jag stod där i mörkret och spöregnet så kom bussen och jag började lysa och vifta med min mobil så att bussen ska se mig, men den kör förbi! Jag fick såklart panik och skrek och började springa efter. Efter 50 meter så stannade bussen och jag kunde gå på...

Här kommer iaf lite bilder från denna och förra veckan:

Från min och LJs seaste shoppingrunda

Fika på espresso house och muffins fabriken

Igår måndag - en isande dag

Igår åkte vi skridskor med skolan. Första lektionen var det också, vem kommer på en så dum idé? Alla var ju stelfrusna och skittrötta när vi skulle tillbaka till skolan och ha lektioner i tre timmar...
Jag hade iaf inte åkt på flera år, inte sen i femman och det var 4 år sen. När jag satte fötterna (i ett par två storlekar för stora skor) på isen så blev jag först som Bambi. Jag visste inte hur man åkte. Jag gick på isen i början men sen började de gamla inlärda vanorna släppa lite. Efter fem minuter åkte jag och sköt fart med ett ben och efter en kvarts åkning så åkte jag som vanligt, fast något vingligt. Min fötter åkte lite åt olika håll men jag knöt skridskorna hårdare och då blev det mycket bättre. Sen skulle jag prova på baklängesåkning men det gick ju inte speciellt bra. Jag stod typ still när jag skulle åka baklänges. Totalt så rammlade jag två gånger på min lilla rumpa och som någon påpekade, jag har inte så mycket fett som dämpar fallet. Istället för att resa mig upp direkt, borsta bort snön och åka iväg ska jag lägga mig ner på isen och rulla runt i snön och skrika, fan i helvete det gjorde ooont! haha *dramaqueen*. Jag ska bara påpeka att jag hade kjol på mig så det blev lite kallt...

Jag och bella in action

My inspiration

Jag älskar ju kläder och jag skulle allra helst shoppa hela tiden, om jag hade råd förstås. Men alltid så har man ju någon slags inspiration, eller hur? De här är iaf dessa tjejer jag kollar på när jag inte vet vad jag ska ha på mig:

Style By Kling
Elin Kling - Tjejen med sveriges snyggaste stil? (Elin Kling)

Min frisyr-tjej plus att hennes kläder e super (Lauren Conrad)

Min favorit när det kommer till kläder av the twins (Ashley Olsen)

Alltid lika fin, något hippie ibland. (Nicole Richie)

Sunday

Idag har varit en lång dag. Först så åkte jag till stallet med en buss som gick tio i tolv så då var jag där vid ett. Sen red jag och tog en buss hem igen som gick kvart över 3. I Slussen så mötte jag två vänner och dom var med några jag inte ville träffa när jag hade smutsigt hår i en britney-knut, osminkad och med adidasbyxor så jag gick ifrån dom. Men sen kom mina vänner och vi tog bussen hem till mig. Hemma så åt jag och fixade mig, bortslösat visade det sig senare men jaja. Och så gick vi hem till H. Vi gick genom Bleckan och där åkte vi på en snurrcykel och sen när vi skulle gå igen vinglade jag till och sen ramlade jag rakt på backen och blev smutsig i håret. Väskan jag hade flög iväg och gjorde typ en volt och landade perfekt på marken. Hahaha vad vi garvade åt min vurpa.
Hjärtan

Skor, skor

När jag var inne i en skoaffär idag så såg jag ett par asfina (skyhöga) skor som var på rea. Dom var från Bronx tror jag och kostade ungefär 630 på rea. Dom var ljust bruna med smala klackar, ankelrem och platå och så var de detaljer i mocka. Sjukt fina och jag funderar på att köpa dom men å andra sidan är jag väldigt sugen på dessa som Kenza hittat:
http://kenzas.se/2009/january/i-just-love-shoes.html#comment
Fast jag vill ju fortfarande ha de där Miu Miu pumpsen men jag vet inte om de finns kvar längre...

Torsdag 09

Idag så var det en sån där dag när vi bara har två jobbiga lektioner på morgonen och resten av dagen var lugn och skön. Love var med oss en del idag och när vi "tovade" på träslöjden så inledde jag lektionen med att kasta blöt ull på henne. Då skulle hon hämnas men hon missade. Senare så skvätte jag såpa och vatten på Bella, det skulle jag inte ha gjort. När jag såg hennes min blev jag skiträdd jag bah: "Förlåt, förlåt, fölåt" och sen försökte jag öppna dörren som var låst för att komma ut från salen. Sen jagade hon mig genom hela korridoren...

Efter slöjden var det lunch, potatis och broccoli-soppa, mmm. Så jag levde på bröd och grönsaker och en fjärdedels kladdkaka från vårat stammis ställe, Konsum. På NO:n satt vi bara och pratade hela lektionen så det var skönt.

Hjärtan

Måndagens outfit

Eller innan jag stänger av datorn helt ska jag bara lägga in detta:

Stickad tröja H&M
Svart tröja under H&M
Strumpbyxor H&M
Skor H&M
Väska Mulberry

Oj här körde vi på H&M, tur att jag hade "Gubben" då för att bryta av lite...
Och så hade jag "Lisaplace frisyren" som B och E sa men jag påpekade att Lauren i The hills faktiskt också brukar ha så så jag sa LC frisyren...

jag behöver min skönhetssömn

Nu ska jag snart gå och lägga mig och det blir inte åtta timmars sömn inatt heller *suck*. Bella och Elin tjatar på mig att jag måste gå och lägga mig tidigare och sluta kolla på så mycket TV men jag kan inte låta bli...Idag såg jag på "Made in Sweden" och jag hade tänkt kolla typ en kvart men jag fastnade framför rutan. Tjejen som var med sjöng så otroligt bra.
Ne nu måste jag borsta tänderna och sen krypa ner under täcket, det blir iaf en halvtimmes sovmorgon imorrn :)
Hjärtan

Veckan hittills

Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag, jag har inte haft varken tid eller ork. Men nu ska jag berätta lite kort om det som hänt i veckan, guu'va den går långsamt förresten, det a bara onsdag idag!

Måndag:
Efter skolan var jag med Love och jag fick se hennes "nya" lägenhet. Jag har inte sett den förr och jag visade runt mig själv. Sen satt vi och kollade på Doctor Phill i hennes soffa, åt brownies och snackade en massa skit. Sen gick vi till skrapan för Love var bara tvungen att ha en chailatte. (Ska ge dig pengar imorrn, lovar). Och så satt vi där och ugglade ett tag. Det var så kul att var med den där ungen och vi pratade som fan om allting, hennes liv, puh jag blir snurrig av att höra om det... Sen kom Lollo också och jag började tjata om att vi skulle dra. Så tillslut fick jag med mig dom och vi gick runt i ringen.

Tisdag:
En vanlig dag i skolan, miss Jaqueline ofc. Hon har varit sjuk sen i måndags :( Efter skolan mötte jag upp Maria och jag fick skjuts av henne ut till stallet på värmdö. Sen var jag där hela kvällen och kom hem vid kvart i tio. Då åt jag middag, lite sent kanske? Innan dess hade jag gått från Londonviadukten men fått skjuts av mamma på cykel halva biten.

Onsdag:
Segaste dagen hittills denna vecka. När vi hade idrott innan lunch så sa jag: "Yes vi slutar efter det här" B och E bah: Nej vi har inte änns ätit lunch än...Buhu, fyfan och efter lunch var det spanska. *miss Jaqueline, har inte träffats sen i fredags*. På lunchen så gick vi till 7eleven och jag köpte deras amazing brownies.


Jag bakade i söndags. Och våra chaiisar

På promenad i nyköping tog jag denna bild på en fors.

Nu blev det ett långt inlägg och ni som orkat läsa ända hit var väldigt duktiga!
Pussar

Störande

Är det bara jag som stör mig sjukt mycket på LisaPlace? (www.lisaplace.devote.se)
Så jäkla störande att ungen e så jävla lyckad. Bara 14 år, klär sig sjukt snyggt, jobbar som modell och har en blogg som är asstor. Vad fan kan man mer önska sig liksom? Det kallas avundsjuka flickor och pojkar och är en av de värsta känslorna som finns. Det är inte direkt så att jag inte erkänner att jag e avundsjuk, men vem e inte det liksom?
Jaja, vissa har helt enkelt mer tur än andra...
Hjärtan

jullov 08-09

Idag vaknade jag redan klockan tio! Fast jag trodde att klockan var elva när jag gick upp och sen orkade jag inte gå och lägga mig igen. Igår blev det inte så mycket bloggande för jag var i nyköping och kom hem strax efter tolv.
Men här kommer iaf de utlovade bilderna från mitt jullov:

Vid havet

Rimfrost på landet

Solnedgång vid havet.   nyår

Och så lite bilder från den senaste veckan

Min nya Fhilippa K kjol.    Vaniljglass + vit och mörk choklad...

Lördagmorgon

Godmorgon, eller nått.
Just nu blir det bara en kort, tråkig uppdatering för sen måste jag åka iväg. Ska nämligen åka till mormor och sen ikväll ska vi på middag till några, tjoho, could it be any more fun??
Hittills har jag inte hunnit med så mycket idag. Jaghar bara ätit frukost och kollat på ett avsnitt av The Hills.
Oj nu stängde pappa ut våran hund på balkongen, stackarn... :(

Jaja nu måste jag rusa, får se om jag hinner blogga mer idag!
Hjärtan

23:57

Jag vet att jag sa att jag skulle lägga in bilder ikväll men just nu orkar jag faktiskt inte det. Jag vill bara chilla framför TV:n ett tag innan jag kryper till kojs. Först vill jag bara fråga någon varför i helvete datorer ska vara så sega. Jag har snabbt bredband och skit men ändå så hakar den upp sig och går i en halv m/h, va fan är felet? Åh ibland blir jag så arg att jag vill slå en knytnäve genom skärmen, men det skulle ju inte vara så bra. 
Nej nu orkar jag inte sitta här längre. Hörs imorrn, puss på er
  

J och M on Värmdö

Här sitter jag helt ensam och bloggar mitt i natten, eller okej, inte mitt i natten då men...Den här kvällen spenderade jag framför Let's Dance som hade premiär. Och så satt jag där och kollade när blondinbella gjorde bort sig och när hennes lilla pojkvän Nils satt och flinade i publiken. Ärligt, hon kunde fan inte dansa. Själv håller man på Magdalena Graaf ofc.

Annars har dagen varit väldigt rolig. Jag slutade som sagt vid lunch och då gick jag och Jaqueline hem till mig och sen tog vi bussen ut till värmdö för jag skulle rida. Vi var där ett tag och jag red, J kollade på. Sen skulle vi ta bussen hem men J hade kollat fel på tiden så vi fick gå till en annan station. Där fick vi sen stå och vänta i typ en halvtimme i mörkret och kylan. Vi höll värmen genom att sjunga och dansa till backstreet boys. När bussen väl kom såsåg den inte oss och höll på och köra förbi men jaqueline hoppade typ framför den så att den stannade.
Ja det var väl det...På bussen hem var det en unge som gick fram och tillbaka och pratade med sig själv, sen när han gick av glömde han sin ryggsäck. Så kan det gå.
Hjärtan

70 %?

För några dagar sen så var jag på nathalie schuterman och kollade på mina skor som jag vill ha. Dom är tyvär lite dyra, 3695 är jag inte beredd att betala...Men just nu är det 50 % rabatt och om det blir 70 % och de fortf. finns kvar ska jag köpa dom små sötisarna. Hoppas, hoppas att det blir 70 % och att ingen rik jävel har köpt skorna.

Nu måste jag snart gå och lägga mig med tanke på att jag somnade halv två inatt, men imorrn får jag iaf en halvtimmes sovmorgon! Och dessutom har vi halvdag.
Sov sött, HJÄRTA

Skönt att vara tillbaka

Förtsa dagen i skolan idag då, så skönt att vara tillbaka. Jag har verkligen saknat alla underbara människor, eller inte...Men en del possetiva överrsakningar var det ju idag. Bl.a. så har det blivit lite ändringar i vårat shema så vi är lediga efter lunch var fjärde fredag och var tredje är man ledig om man inte har något att ta igen. Tyvärr gör det här att vi får en halvtimmes kortare sovmorgon på måndagar men det är ändå okej. Vi hade vaniga lektioner idag, ingen mjukstart här inte, direkt tillbaks i de gamla vanorna igen. På träslojden höll vi på med "tovning" och man skulle typ göra en matta med ull och såpa, najs. Mina händer luktar fortfarande blöt hund.

Efter skolan så var jag och Jaqueline på Fhilippa K på Götgatsbacken där jag köpte en kjol. Bilder från mitt jullov (nästan bloggfritt...) och på senaste inköpen kommer imorrn.
Hjärtan

Dags att fynda pumps!

Det är lite skandal för jag har inte lyckats gå på mellandagsrean än! Jag har smått panik för alla saker tar ju slut. Man kan ju fynda, fynda men jag hatar reor för jag hittar aldrig någonting. Jag har helt enkelt inte tålamodet att leta igenom hela affären...Men jag ska iaf ge mig ut snart och leta efter de där vinröda, lackpumpsen från Miu Miu som jag har suktat efter sen köpenhamsresan. Och så ska jag leta efter andra saker som är bra att ha.
Men innan jag ger mig ut ska jag göra en lista på vad jag ska leta efter, vart och liknande. Det kanske gör hela processen lite enklare, inte vet jag.
Pussar
 

Äntligen var det VS

Ikväll var det både Parlmentet nyårsspecial och Victoria's Secrets fashion show, så det var bara att bänka sig framför TV:n. Men det lilla problemet var ju att de båda programmen sändes samtidigt, tack för att det finns inspelningsmöjligheter. Så jag kollade på parlamentet och spelade in VS som jag tittade på en timme senare. Älskar den showen, så jävla glammig. Asså tänk hut dyrt det är att annordna hela grejjen. Det är så coolt att våran svenska stolthet medverkar där, Caroline Winberg men jag har hört att en annan svensk modell skulle vara med i år, tydligen var det inte så för hon var inte med.

2005

Gott Nytt år!

Jaha då var det nytt år då, 2009...Shit vad det här året gick fort, fortare än vanligt. Vad har jag för förhoppningar på 2009 då? Jo bara att det blir ett roligare, mer spännande och glamorösare år än någonsin!
Se till att det händer...;)
XXX
 

RSS 2.0