Tack och hej

Hej alla ni som kollar inte min blogg ibland! Som ni har märkt så uppdaterar jag aldrig den här bloggen längre och det beror på att jag håller på att starta upp min andra blogg som jag har med tre kompisar, MissNewJuicyCookie. Jag kommer inte använda den här bloggen i framtiden heller men jag kommer inte radera den för det är roligt att kolla tillbaka på alla galna grejer jag har skrivit! Så jaqg vill bara säga tack alla ni som läst min blogg under dessa två (!) år som jag har haft den men nu är det dags för mig att pröva lyckan (haha) någon annanstans.

Jag hoppas att alla ni fina läsare vill följa med migg till den nya bloggen MissNewJuicyCookie!

Ha det bäst, hjärtan Camilla <3

Nej men titta där står ju jag!

Hej allihopa! jag är hemma lite kort nu för jag var tvungen att gå till tandläkaren imorse. Inte kul alls, jag gick upp klockan 8 och nu har jag skitont i tänderna. Men vill man vara fin...Efter tandläkarbesöket vart jag lite deprimerad så jag gick och shoppade en kjol och lite annat fint :)

Jag har nog inte berättat det här för er. I början av sommaren så var jag vid Götagatsbacken och då kom det fram en kille och frågade om han fick fota min outfit. Det är klart att han fick det! Iaf så var jag inne på hans hemsida idag och gissa vad jag hittade? Jo lilla jag som står och pratar i telefon (med jessica!) i solen.
img_1351as
Hmm inte snyggaste bilden men...

ni kan se själva här 

Hjärtan

RSS 2.0