nyår=panik?

så var det dags igen, för nyår. jag har aldrig problem med vad jag ska göra (*host*) men klädespaniken infinner sig varje år! jag har köpt en ny gullig top men jag skulle hellre ha en klänning. hittade en PERFEKT silvrig klänning på asos.com men det var så jobbigt att beställa sa mamma, för då skulle hon behövt vara hemma 9-5 hela nästa vecka när hon egentligen ska jobba. jag kommer nog sista-minuten-shoppa imorgon...vad ska ni ha på er på nyår? stasar ni på en klassisk LBD eller något mer färgstarkt med paljetter (som Topshops glammiga rosa paljettklänning) jag vill veta för att få inspiration till nästa år!
jag hjärta er <3 :)
Shimmer Jewelled Deep V- Neck Dressklänningen från asos.com

presenterna

okej nu har jag inte bloggat på länge och det ända jag har att skylla på är att jag har varit ute på landet och, omoderna som mina päron är, så har vi ingen data där. jag därför har jag inte kunnat blogga på flera dagar. det jag har gjort när jag var på landet är 1. va ute med min lilla vovsing 2. läsa och 3. titta på tv...roligt va? men nu ska iaf tiger och Jaqueline komma ut till mitt land efter nyår och då blir det ju roligt som tur är!
nu ska jag berätta vad jag fick i julklapp, jag kommer inte ihåg allting men aja...


Versarce bright crystal parfym+bodylotion
Body lotion plommon från TheBodyShop
svart och guldigt blom armbad från pilgrim
svart och guldig väska
från friis & company / MQ
beiga tofflor från sheppard
mörkblåa jeans från tiger of sweden
pengar (såklart)


jag fick en massa andra grejer oxå såsom böcker, ett halsband och rosa rutiga lakan, så tack mamma, pappa och alla andra som gav mig underbara presenter!

God Jul !

jag skulle bara vilja önska alla en god jul och hoppas ni får det ni har önskat er! nu är det snart Kalle Anka och även fast jag kan allting där utantill typ så är det ju ett MÅSTE att se!
Julen är typ världens bästa tv-tid det sänds otroligt mångta bra filmer, missa inte!
Så god jul

my little model

Nu har jag fått bilderna på molly och här är resultatet:
image34Red-head
image35Lika blond som matte...image36
Brunett så hett
image37                                                        
Fin bara som hon är<3                                                                      

Hammarby backen 4 ever

idag slutade jag klockan elva och jag, Jacke, Wanna, Tiger och Becka gick hem till mig och åt lunch och såg på film. innan det gick vi ut med molly (min hund) och då gick jacke, tiger och wanna in på ica medan jag och becka väntade utanför med Molly. helt plötsligt kom det fram en tjej till oss och hon frågade om molly ville vara med som modell ikväll. jag sa att jag skulle prata med mina föräldrar och hon gav mig sitt nummer. 
jag och mina kompisar hade bestämmt att vi skulle åka pulka i hammarby backen och vi utrustade oss med täckbyxor en snorazer och en pulka och sedan bar det iväg mot hammarby backen!
tiger lämmnade os för hon skulle på träning och sedan när vi var framme vid backen började vi glatt att åka! 
några av killarna var också där men de typ sprang (?) mest i backen. andra gången jag och Jacke åkte (i en mini liten barn-pulka) så hamnade min fot under pulkan och jag trodde att den var stukad för det gjorde så j*vla ont, men efter ett tag kunde jag gå igen. efter det så åkte vi inte mer men istället började vi klättra...vi klättrade genom skogen och sedan ut poå backen, målet var "ski-star" skylten. i mitten av backen var det skit halt men vi började iaf sakta ta oss över till andra sidan. det stack upp en massa isbitar överallt som såg ut som..hrm ja. vi tog hjälp av dom när vi tog oss över. ibland gick isbitarna som man höll i av och ja..då rullade man ner för backen, det hände både mig och becka och det gjorde väldigt ont kan jag ju säga. när vi tog en liten paus och satte oss stadigt ner vid varsin isbit så hände något hemskt, lamporna släcktes!vi fick panik! jag började nästan grina för det var halt brant och mörkt! killarna var på väg upp och jacka bah: MARKUS!!!! MARKUUUS KOM DÅ FÖR FAN!!!efter ett tag började vi våran klättring neråt och då går såklart isbiten som becka håller i av så hon börjar glida nerför backen i full fart, jag trodde att när hon försvann bakom krönet var den sista gången jag såg henne men på något sätt lyckades hon glida till sidan. då tittade jag på jarre och började garva nervöst, jacke bah: gör inte samma misstag! och just då bröts min isbit...men jag gled inte så långt iaf.
efter denna skräckupplevelsa skulle vi vandra hemåt och då kom en kille som jbbar i hammarby backen. jag bah till becka och jacke: ta snowracern och spring! så vi sprang och kom till vattnet där becka såklarft skulle kolla om hon kunde gå på isen, det kunde hon tills hon började hoppa...isen gick sönder och hennes skor blev väldigt blöta, hmmm skyll dig själv becka?
efter denna dramatiska upplevelse var det dags för mig och molly att gå och bli fotade ( eller molly blev fotad), hon var verkligen jätteduktig och hon satt still på lådan tittade in i kameran och allt detta med en peruk på huvudet! jag ska få bilderna på mejl sedan så jag kommer visa dom på bloggen om ett tag!image33
image29rudolf med röda mulen...image30våran humor...image31jag (i ljusblått) och becka vandrar på backen.

Brunch i HS

idag har jag varit i Hammaby Sjöstad och ätit brunch. det var riktigt mysigt och maten var god också!
senare  på kvällen var jag hemma hos Becka och kopierade lite papper som jag hade glömmt i skolan.
nu ska jag strax se på Pirates of the Carribean som går på fyran ikväll, jag har sett den förrut men det är inget som är bättre på TV så...och resten av min familj vill ändå se.
xoxo

om makeover

jag glömmde skriva att det kan vara svårt att hitta stället där du kan få en ny frisyr om du inte vet vart det är.
man går in på caisas TV-blogg och sedan scrollar man ner tills det kommer ett inlägg som heter "jag har varit hos frissan!" där finns det en länk att klicka på, om du inte förstår så är det bara att kolla i forumet:) hoppas ni testar för det är riktigt kul!

makeover!

jag var inne på VeckoRevyn.com och snubblade över denna roliga grej: du har en bild av ditt ansikte och sedan kan du prova olika kändisfrisyrer på dig själv, det här är mitt resultat...
image22 som Miss Beckham image23Sienna Millers frisyr passar på mig:P
image24Jag kanske ska satsa på denna snygga page som Nicole Riche har?
image25Jessica Simpssons bruna svallimage27lLindsay lockar
vilken var bäst? själv tycker jag Sienna Miller frisyren

åhh åka gummibåt! <3

idag har jag haft matteprov och som vanligt så kom jag på svaret på den svåra frågan efteråt (med lite hjälp av Tiger), det är så otroligt frusrerande (ja jag e en skol-nörd:P).
förutom matte har jag bara haft bild och hemkunskap idag och det var ju väldigt skönt för vi fick sluta kl.1 :D
jag, Becka och Lovisa fick värsta idén igår om att man kunde åka gummibåt genom kanalen...bra idé eller vad tycker ni?
så igår åkte vi en "testrunda" eller JAG åkte en testrunda och idag var det dags att åka på riktigt. Jaqueline och Becka utrustade sig med flytvästar och sedan tog de båten på huvudet och gick mot vattnet. Jag och Love gick bakom och bar årorna.                                                                
image20
jacke och Becka klättrade i båten och rodde iväg. när de var halvvägs på kanalen så kom det såklart två stora båtar och jag fick panik! tänk då hur dom kände sig?! vi skrek och grina nästan och Jacka och becka grinade också men dom hann iallfall undan innan båtarna kom...
sedan skulle vi åka tillbaka och då skulle jag och Jacka ro. Love och Becka skulle ju ta våra skor och sånt men det blev lite stressigt för dom sprang till båten och glömmde grejerna. så jag och jacke fick sprina utan skor för att lämna alla grejer och jag kan rekomendera attr aldrig göra något sånt, det gör jävligt ont!
snare gick vi tillbaka för att ro och då kom en jävel och bah: ni åker inte, jag har ringt polisen och ni ska inte åka båt igen!
Jaqueline bah: men vi har redan åkt en gång
han bah: ja jag såg det men det är idioti (cp-ord) om ni rammlar i så överlever ni i typ fyra-fem minuter!
det e väl fan inte hans problem om vi rammlar i och dör och är det liksom OLAGLIGT att åka gummibåt över en kanal eller? nej jag tror nog inte det så varför ringde han polisen?!
image21

nu e det klart!

Så nu är det alltså avgjort och med det menar jag såklart Idol 2007. jag såg det inte i fredags (skandal!) för jag var hos jarre och vi gick hellre ut än att sitta och titta på Idol:P
jag såg idol idag istället, på reprisen och jag måste säga att Marie var en värdig vinnare! jag menar hon äger ju men ju mer jag lyssnar på Amnada dessto mer gillar jag henne...självklart måste jag snacka lite kläder också och jag tyckte att Marie hade finast kläder. hon brukar ju inte alltid få de mest smickrnade kreationerna...marie i vinnar-klänningen
jag blev så glad när Carolina Gynning och Carina Berg kom upp på scenen och Carolinas klänning? to die for:D
hon hade färgat håret i någon konstig nyans och jag tycker att hon ska hålla sig till sitt blonda svall.  

Marie eller Amanda, det är frågan...

Nu är det snart FINALDAGS(!) i idol. jag tycker att startfältet har vart väldigt bra men jag har liksom inte pallat titta VARJE J*VLA FREDAG auditonsen är ju roligast...
Två tjejer i final, stort från början åkte det ju bara ut tjejer ch nu är det bara tjejer kvar. 
jag kommer nog inte att rösta på fredag men jag tänkte att jag kunde göra min röst hörd här?
så då tar jag för och nackdelar med Marie och Amanda:

Marie:
fördelar:
sjunger otroligt bra, guds gåva
ser bra ut
har personlighet

nackdelar:
sjunger bäst på balader

Amanda:
Fördelar:
har en unik röst
kan sjunga allt
ser bra ut
har också personlighet

Nackdelar:
sjunger falskt ibland

alltså personligen tycker jag att Marie ska vinna för hon är en bättre sångerska men Amanda är också duktig, vad tycker ni?

(tack för ideèn Sabina <3)
vem blir Sveriges nya superstar (eller b-stjärna kanske...?)

stressad

jag har asmycket att göra till skolan som vanligt och imorgon har vi spanska prov, det fick jag reda på idag!
hatar verkligen våran spanska lärare hon kan inte spanska bara jävla portugisiska.
jag hann inte se Uglly Betty tack vare henne. nu ska jag plugga-borsta tänderna-se på tv samtidigt, wish Me Good Luck...
xoxo

The holiday

jag skulle vilja rekomendera filmen The holiday som jag har sett först nu (efter sooom vanligt).
jag tycker att den är riktigt bra och jag tröttnar aldrig på att se den typ min nya mean girlsXD. jag har alltid tyckt att Cameron Diaz (amanda i filmen) är en bra skådespelserska och jag är ett fan av Charlies änglar (nörd för andra gången idag, starkt jobbat) men hon verkar vara en sån kändis som har båda fötterna på jorden trots berömmelsen och miljonerna på banken!
alla som inte har sett The Holiday borde verkligen se den för den är en så härlig feel good film och sen ser ju Jude Law (som spelar Graham i filmen) inte så dålig ut heller;)                                                                       

globen horse show...

...var jag på idag. det är lika coolt varje år och det coolaste är när en tjej jag känner kommer inridandes på Pegasus jag vill bara skrika : GOO MARIE!!! jag e nördig jag vet:P
Marie på jambo/pegasus
det är faktiskt något riktigt speciellt med Horse show, något nytt varje år...


RSS 2.0