Inne/ute

Inne:
Alperna
Taxi
Platåer

Ute:
Fjällen
Buss
Skumma skomodeler

Home, sweet home

Nu är jag hemma igen, hoppas att alla har saknat mig riktigt mycket, jag har iaf saknat er.
Jag har alltså varit i Österrike (Bad Gastein) i en vecka och åkt skidor i underbart strålande solsken och härlig pudersnö...not. Första dagen blåste och snöade det, plus att det var dimmigt, bra start va? Men det blev bättre och bättre och jag har till och med blivit solbränd! Inte speciellt snyggt precis, jag är mer röd än brun och jag har bränt mig ganska rejällt, usch, men men jag hoppas att det blir brunt tills på Måndag...^^ Annars så känner jag mig ganska tjock, dom har inte världens nyttigaste mat i Österrike precis så nu när jag är hemma igen blir det till att banta, inte för att jag direkt behöver det men wish me luck XD
Men jag har haft ett härligt lov iaf och det är ju inte slut än, right? Nu är det ju halva helgen kvar och jag hoppas hinna ta igen lite förlorad tid med min vänner men annars ska jag väl bara försöka annpassa mig till sommartiden (inatt får i sova en timme kortare, buhu) och kanske blir det lite vårshopping? Jag behöver en ny kappa, en väska och lite annat smått och gott så om ni känner för att vara snälla tar jag gärna emot gåvor ;) ^^
Hjärtan

Top 5 designerväskor

Några av de hundratals väskor jag drömmer om och hoppas att jag någon dag har råd med, tills vidare får jag fortsätta drömma...


Chanel 2.55
Luella bartley's stevie
Louis vuitton speedy (inte så dyr som de andra ca 4000 kr)
Mulberry Bayswater (ca 7600 kr)
Jimmy choo mahala handbag

Jag älskar väskor och de här är underbara!
Jag vet inte vad Chanel-, Luella Bartley- eller Jimmy Choo-väskorna kostar men jag gissar på runt 10 000 om inte mer...
Men jag funderar på att köpa en Mulberry som nästan ser ut som Bayswatern men den är lite mindre, jag vet bara inte om jag vågar gå till affären, butiksbiträdena är ju så jävla snobbiga har jag hört^^ 

Lov<3<3<3

Nu är det äntligen lov igen, men jag tycker det är lite väl tidigt, det var ju nyss sportlov...Men, men jag tackar inte nej till lite ledighet, vem gör det?
Imorgon kommer min mormor som fyller år på Fredag och på Lördag åker jag iväg med min familj och åker skidor i Österrike. Så det kommer inte bli något bloggande på ett tag, men fortsätt att läsa på Söndagen innan skolan börjar igen för då är jag tillbaka ;)

Idag har vi spelat badminton i badmintonhallen vid Eriksdal och det var väl roligt, jag är inte så bra i och för sig. Hanna kom och kollde på, haha hennes blå jacka är ju brun nu^^
När vi gick hem fick vi våra omdömmen av lärarna och jag kan säga så att jag trodde att jag var bättre än då här...Jag fick bäst i bild tror jag. Det roligaste är att vi inte har fått omdömmen i matte och NO, där har vi samma lärare, som ör segast på jorden. Om vi gör ett prov får vi tillbaka det typ tre månader senare...

Inne/ute

Inne:
Påsklov
Choklad+jordgubbar
Ärtgrönt

Ute:
Att påsken e så tidig (lovet oxå)
Arianas hemmagjorda munkar
Orange

Vad händer?

När jag och pappa kom åkandes med bilen vid torget där vi bor så stod det typ fem polis-bilar där och det var jättemånga poliser som var överallt. Jag blev skitorolig och bah: Jag vågar inte gå upp till våran lägenhet själv, men pappa skulle ändå också upp för att kolla vad som behövde handlas. Jag tror alltid det värsta så jag trodde typ att någon kriminell hade rymmt eller något för poliserna gick runt och lyste i buskar och sånt.
Sen gick pappa och handlade och jag sa: ta med dig mobilen och var försiktig. Så jag gick runt i lägenheten och oroade mig tills pappa kom hem igen, då berättade han att det var en ung kille som försvunnit i det här området natten mellan Lördag och Söndag men jag vet inte om han var någon vanlig kille eller vad han var...Det var iaf lite läskigt och jag hoppas att de hittar honom...

Hur kan man göra så?

Idag på SO:n så berättade våran lärare om en misshandel som skedde 1995 och som ledde till att en 14-årig kille dog. Han och hans kompis var nere vid en sjö och tältade, det var i slutet av sommarlovet. Det var några andra vid sjön också och dom ropade på de två killarna. När dom inte svarade kom de som ropat till de andra två killarna. De som kom var nazister och den ena killens pappa var invandrare från typ Tjeckoslovakien. De fyra (jag tror de var fyra) killarna började slå och sparka John (en av de två killarna) och de brände honom med en brinnande pinne i nacken, misshandeln fortsatte och killarna kastade John i vattnet. Men John kvicknade till och simmade iväg, för han var en duktig simmare. Misshandlarna skrek åt John att komma tillbaka annars så skulle de misshandla hans kompis. Trots att han kunde simmat iväg och räddat sitt eget liv så simmade han tillbaka för att rädda sin kompis. Killarna fortsatte misshandeln och tillslut var John medvetslös, de kastade honom i vattnet och den här gången simmade han inte, han bara sjönk ner mot bottnen. Trots att killarna kunde ha räddat hans liv, för dom förstod ju att han skulle dö, såville dom inte visa sig svaga inför varandra så det stog bara och kollade på.
Hur kan människor vara så elaka? Att döda någon bara för hans pappa var invandrare? Jag funderar om jag skulle simmat tillbaka där vid det tillfället...Skulle ni ha gjort det? även fast ni visste att ni kunde dö...?
Vi fick se bilder på den misshandlade kroppen också och då klarade jag inte mer, jag började gråta och var tungen att gå ut från klassrummet. Jag är ju väldigt känslosam av mig och jag tänkte mig in i situationen, tänk om det var jag eller någon om jag känner?

Inne/ute

Inne:
Design
Favorit-jeans
Känslor

Ute:
Att vara oteknisk
Favorit-jeans...som går sönder
Att överreagera

Nu fattar jag...nada

Jag försöker designa min blogg med hjälp av www.designadinblogg.se men jag fattar ingenting! Alla dom hät koderna där man ska ändra finns inte och när jag väl ändrar funkar det inte...Någon som kan hjälpa mig att fatta?

Bilder

Nu har jag lagt in bilderna på mina nya grejer och här är dom plus några till:
image77image78image79image80image81image82
Mina skor, jag och J i ett torksskåp, Antiken-redovisningen, Min klänning plus vita tröja (syns på väggen), min väska och jag med öron (J lekte med min mobil)

Hjärta

Inne/ute

Inne:
Bronze
Lov
Lösögonfrans-effekt

Ute:
Blå karamellfärg
Skola
Korta fransar

Sno stilen

...Av Nicole Richie
Nicole är en av dagens köndisar som har snyggast kläder tycker jag och om jag letar inspiration kollar jag ibland på hennes kläder.
Den här bilden är så härligt sommrig! Kombinera looken med svarta jeans/strumpbyxor eller varför inte bara ben?höga klackar eller ballerinor gör looken komplett:)

image76
scarf 166 kr  
www.asos.com
Blus lindex 299 kr
solisar 99
www.ellos.se
örhängen 79 kr
www.sajtam.se eller så kan du låna mormors ;)

Inne/ute

Inne:
Smycken som glittrar
Komentarer
Förändringar

Ute:
Blanda guld och silver
Att inte säga vad man tycker
Vanor

Inne/ute

Inne:
Quiltat
Sjalar
Pumps

Ute:
Att inte *aldrig* ha råd
Tjocka vinterhalsdukar
Platta remsandaler

Idag har jag varit i en sko-affär med mamma och jag fick ett par nya skor. Ett par svarta pumps med rosett från Donna Girl. Bilderna på det jag köpte igår plus idag kommer imorgon ;)
Hjärtan

Hero

Så nu är det avgjort, den som går vidare till Belgrad och ska försöka kvala in till Eurovision är Charlotte Perelli med låten Hero. När jag hörde låten första gången trodde, eller nästan visste jag att den skulle vinna för det är en typisk svenskar-låt. Men har inte svenskarna lärt sig att med sånna här låtar vinner vi aldrig Eurovision? Inte för att den är dålig eller så utan mest för att den inte sticker ut och är annorlunda, men, men jag kanske har fel?
Själv har jag varit hos mammas kompisar och tittat och alla satsade på vilka de trodde/ville skulle vara topp tre jag tog:
1. Charlotte Perelli - Hero
2. Sibel - That Is Where I´ll Go
3. Sanna Nielsen - Empty room
Ja Sibel kom ju typ näst sist men...Jag tycker iaf att alla de här tre kan sjunga bra.

Linda Bengtzing kom som vanligt någonstans i mitten men tvillingarna? Flintis 1 och 2? va fan, deras låt var ju bara en mika-kopia...Jaja det är alltid ganska roligt att kolla speciellt på Björn Gustavsson, men var det bara jag som tyckte att kvällens framträdande inte var lika roligt som alla andra? men det spelar ingen roll vad han gör längre för alla älskar honom iaf. <3
Charlotte Perrelli vann melodifestivalen. Bild: Scanpix Här är den, vinnaren Hero!

Inne/ute

Inne:
Shopping
Vinrött
Vit-guld kombination

Ute:
Sötsug...
Knallorange
Rosa-rött kombination (vet att man mkt väl kan ha det men jag hatar det helt enkelt)

J och jag blev ensamma som vanligt...

Ja, vi hade ju tänkt vara med Elin, Bella, Matilda och Hermela idag men först kunde inte Hermela för hon hade ont i huvudet, sen "kunde" inte Bella (för att Elin inte kunde) och när Hermela inte skulle med ville inte Matilda följa med, lyckade vi e va? jag och J...Men, men vi kunde ju ha roligt ändå, eller hur? så först gick vi till Ringen, DinSko, MQ och H&M, jag var jättenära på att köpa en skjorta med kort ärm som var lila och vit randig, men jag ångrade mig i sista sekunden när jag stod i kö till kassan för jag "vill hellre ha en rosa" (en bortförklaring för att jag hade beslutsångest^^). Men jag och J fortsatte iväg till Medis och åt lunch och sedan vidare till Gina Tricot där jag köpte en vit kofta och ett långt kleinblått linne som jag tänker använda som klänning. Dessutom fick jag en superfin väska av J (hon hade två) som liknade en chanel 2.55, den har blommigt foder och ett kort handtag som man kan ta av och vips har man e plånbok!
Vi gick runt i ett par affärer till t.ex. Body Shop och vi hittade en underbar bodyscrub som doftade jordgubb *ge oss i present* och så doftade vi på typ alla bodybutter, J älskar jordgubb så alla produkter som doftade det var hennes favoriter^^ Ja, v hade allmänt roligt och garvade åt nästan allting. När klockan var fem skulle jag träffa min mamma vid skrapan så J åkte hem.
Jag och mamma skulle till en färgaffär för jag ska måla ett träd på väggen i mitt rum men innan det gick vi till en bokaffär. Jag fick "Ebbas stil" med Ebba Von Sydow, jag vet att den är gammal men ändå, jag <3 den.
När vi skulle åka hem skjutsade mamma mig på sin cyckel, utan hjälm på gatan, och hon ska säga att jag ska vara försiktig^^
Hjärtan

(bilder på alla grejer kommer imorgon)

Cheerleading

Jag och Jaqueline ska kanske  börja på det, haha vi som är osmidigast i världen plus att min kondition är sämst^^ Men det verkar roligt iaf. Det var J som kom på ideén idag när vi var ute tillsammans och nu ska vi börja leta runt efter ställen där man kan träna cheerleading. Någon som har någon erfarenhet? tycker det e kul,tråkigt, svårt? Jag vill gärna ha era åsikter och tips på ställen där den här sporten finns!
Hjärtan
Haha, någon som kan tänka sig mig och J som cheerleaders? ;)

Inne/ute

Inne:
Gips
Kreativitet
Pilgrim

Ute:
Lera
Att ändra sig 24/7
Guldfynd

Nu är det dags för Top model, haha undra vem som åker ut ikväll?

Gips^^

Idag så har jag och J sytt  en klänning till henne, världens finaste verkligen, eller inte, det ser ut som en potatissäck med knappar på^^
På eftermiddagen så var jag, jacke, bella, elin, matilda och hermela i bilden och lekte med gips. Matilda gjorde en häst fast alla trodde att det var en ko, jag och J gjorde smycken och en sandal i gips. Jag gjorde ett armband med ormhuvuden på och jag hoppas att det inte ser allt för roligt på armen...
Bella det smarta fanskapet hittade en limpistol och då skulle hon såklart testa att ta lim på huden och alla bah: men bella det e ju skit varmt men envis som hon e provade hon ändå. Först sa hon ingenting men efter typ fem sekunder bah: AAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJ, fan vad oooont det gör! Vi bah: m men vad trodde du?
Bella: Elin hjääääälp! *efter tio sek* jag vill göra det igen...
haha jävla idiotXD juste hon gipsade sina arm också och var tvungen att klippa bort gipset sen, men aja sån e bella hon :)
Hjärtan

Mascara

Mina favorit mascaror:

1.L'Oréal Telescopic Clean Definition ca 149 kr

 Ett riktigt bra maskara som ger fylliga, långa fransar. Den här använder jag just nu.

2. Chanel Inimitable Waterproof Mascara Multi-Dimensionnel

Jag har bara provat den en gång men den är super, vattenfast också.

3. Max Factor masterpiece max ca 155 kr 

Jag gillar verkligen skumgummiapplicator för då blir fransarna mer separerade och man kommer åt alla fransar!

4. Diorshow ca 289 kr

Ger riktigt fina fransar men borsten blir sämmre när den blir äldre.

5. Lancôme Virtuôse ca 250 kr
 image1795
Den börjda borsten gör att man verkligen kommer åt fransarna från rot till topp vilket ger en fantastisk volym.

Nu ska jag se på Gossip Girl, någon som följer föutom jag, verkar inte så...?

Inne/ute

Inne:
Vännskap
Parfym
Blåbär

Ute:
Catfighter
Gul foundation
Hallon

Fan i jävla helvete

Vad ska jag göra? Allt är bara för jävligt just nu och jag vet inte om det någonsin kommer bli som förrut igen.
Jag vill inte välja mellan att vara kompis med Jaqueline eller Berra och Tiger. Jaqueline säger att allting är hennes fel men det tror jag inte, jag menar alla måste ju hjälpa till för att en vänskap ska funka. Men visst eftersom det e henne T och B e sura på så är det väl delvis hennes fel. Men jag har ju en så tight vänskap med J att jag aldrig kommer lämna henne, och jag kommer ta hennes parti, åh jag vet inte, vill bara att allt ska bli som vanligt igen...
Jag kommer ihåg alla gånger vi fyra har haft roligt tillsammans och hur det var för bara ett tag sen. Varför är alla så rädda för att säga vad dom känner till varandra, kan någon förklara det?

Sorgsna hjärtan

Vågar jag 70-tals jeansen?

Har gått och funderat på att köpa ett par 70-tals jeans men vet inte om jag vågar, jag undrar vad reaktionerna skulle bli? Antagligen att jag såg ut som en hippiemormor eller något liknande, men ändå...Dom kanske e ganska fula lr? vad tycker ni, ska jag våga och vart hittar jag snyggaste jeansen?
Kanske bara funkar på Kate Moss?

Här är bilder på min klänning från TopShop och bäverboet jag o J hittade^^
image73image74image75

Inne/ute

Inne:
Blommigt
Hotell
Sol

Ute:
Hattar
Fjällstugor
Regn

Sigtuna

I helgen har jag varit i Sigtuna för att fira min mamma som fyller år imorgon, så vi har umgåtts, ridit och bott på hotell i Sigtuna. Värsta snobbhotellet, haha på eftermiddagen drack vi "afternoon tea", det var väl mysigt men det var en gubbjävel som satt och spelade piano, det lät jätte högt, så jag hörde inte vad dom andra sa, men sen satte han på pianot så det spelade själv och då lät det mindre^^
Hotellet var verkligen i min smak, champange på rummet, trerätters middag och superfina badrum, så tack pappa för vi fick bo där :)
Så jag kom hem ungefär klockan halv två idag och då kom dom som har haft hand om våran vovsing och lämnade henne, jag har saknat min baby<3

Här är några bilder från hotellet:

image69image70image71image72
xoxo

Inne/Ute

Inne:
Vår-cykling
Glassgubbar
halsband

Ute:
Skridskor
Sura tanter
För tighta skärp

Imorgon åker jag bort över helgen för vi ska fira min mamma som fyller år, så det blir inget bloggande förrän på Söndag, men då ska jag skriva allt om mina upplevelser och hotellet och så :P
Ha det bäst, xoxo

Cykla

Idag slutade vi som sagt kvart i tolv och för en gångs skull kunde Elin och Bella vara med oss. Så jag, Elin, Bella och Jaqueline bestämmde oss för att cykla i HS. Först åkte jag och J (jacke) hem till mig och när vi skulle gå på båten var det en jävla tant som slog J med sin käpp! Asså hon råkade inte heller utan hon tog i hårt...
Sen träffade vi Elin och Bella igen och cykelturen började, vi cyklade lite överallt men Bella o Elin skulle snart hem igen. Så jag och J fick fortsätta själva, genom skogen och av någon anledningen började vi snacke dansk^^ Vi hade väldigt roligt för alla som gick förbi oss bah: haha, danskar typ. Vi hittade ett bäverbo, inte visste jag att det fanns bävrar i HS...Iaf J skulle såklart gå omkring där ett tag (hon känner sig hemma där, nej gumman jag skoja) när vi äntligen kom ut ur skogen cyklade vi runt i ett villaområde och träffade på glassbilen. J frågade om hon fick trycka på "den där knappen som låter" men det fick hon inte, sura jävla glassförsäljare.
Ja jag kan inte skriva om allt roligt som hände idag för det var så mycket, men förutom bråken så fick vi iaf en rolig dag:)
Hjärtan
Jackes vän?

Top shop

Igår var jag och Berra på Top shop på "vip kväll" vi fick inbjudan i Elle. Det var 20% rabatt på allt i butiken men jag köpte bara en klänning som var blå och vit. Berra däremot köpte ganska mycket, jävla shopaholic^^ Hon köpte en kort vit jacka, ett par vita shorts, en blommig tröja och en beige med spets. Det var roligt att gå omkring där och man fick ta dricka och snacks fast jag tog bara ett glas bubbelvatten, det fanns ju champange men det var ju vardag...^^ skoja. 
Ja så jag hann inte blogga för jag var för trött när jag kom hem, dessutom kollade jag på tv så, hehe.
xoxo

Inne/Ute

Inne:
Syslöjd
Catwalk
Perfekt hy

Ute:
Träslöjdslärare(n)
Blåmärken
Röda kinder
Jag vill va där...<3

Tvångströja

Idag så började jag, Tiger, Berra och liite Jaqueline sy kläder till våran redovisning om antikens mode. Tiger sydde en tubklännings liknande sak och när hon skulle prova den så stod jag och Berra på varsin sida och drog den nedåt (eftersom klanten glömt dragkjedja) och klänningen var verkligen skittajt! Det tog ett tag att få på den och när vi väl fått på den kunde Tiger inte röra sig ordentligt. Så vi skulle börja ta av den när jag frågade om det ens gick att ta av den...? Men vi försökte, och det gick...halvvägs, sen fastnade klänningen och eftersom vi dragit den uppåt stog Tiger med armarna uppåt och klänningen runt armarna och huvet. Haha jag kunde inte sluta garva, det såg verkligen ut som om hon hade en tvångströja på sig och när hon rammlade ner på knä såg det ut som hon bad, haha sjuktkul jag fick värsta skratt-kramp.
Vi var mest i syslöjdssalen idag och jag, med mina brillijanta ideér tyckte att det var en bra idé att hänga på armarna mellan två bord. Självklart flög jag baklänges och slog armarna i bordet och sedan rakt ner på golvet, ajaj :( Men jag får väl skylla mig själv?
Hjärtaganska söt för att ha tvångströja?

Sko-toppen

De här skorna vill jag ha i vår :)
Klackar vs platta
Personligen tycker jag bäst om klackar för man får så fina ben och jag känner mig snyggare när jag har klackar, jag har lärt mig att gå ordentligt och jag får inte speciellt ont i fötterna längre. Men ballerinor och andra platta skor kan också vara fint.

Klackar
                                                                                                                                            
Wedins    499 kr                                      
Scorett 399 kr                       
Scorett 999 kr
Scorett 999 kr


Platta
H&M 98 kr

Scorett 399 kr











                                                        http://www.prettyballerinas.com/ 119 (kr, pund? ingen aning)











                                                         Samma som ovan 129 ngt

Inne/ute

Inne:
Silverglittrigt
H&M:s nya katalog ^^
Åka på räcken

Ute:
Vitglittrigt
Scoretts katalog (bara fula skor)
Åka pulka

Stadsbiblioteket

Idag efter lunch åkte jag, Jaquline, Tiger och Becka till stadsbiblioteket vid Odenplan (stolt att jag vet vart det ligger^^) för att leta efter böcker om modet på antiken. Först hittade vi en skit bra men den gick inte att låna för det visade sig att den var en sån bok som man bara kan läsa på sjäöva biblioteket, onödigt? Men aja vi hittade iaf två till böcker (en var på engelska, varsågod Berra) och tillslut kunde vi lämna den tråkiga byggnaden, äntligen! Slut med det tråkiga, dags för shopping! Vi gick till Lindex, Åhlens och..ja bara dom^^ Jag köpte iaf ett nytt nagellack, superfint enligt mig men Jacke tyckte att det såg ut som "tånagellack" vad det nu är...?
Idag hade jag o co våran första cyckelrunda för året! Vi cycklar ju alltid men idag blev det bara en liten kort runda, men det var kul ändå.
Juste jag klippte Jaqueline ännu mer och ja...Jag ska nog inte bli frisör^^

Hjärtan
Nailfinity n? 882 Max FactorFärgen heter Angel Nails, vad kan passa mig bättre? <3

Inne/ Ute

Inne:
Inlines
Ugglor
fyrkantiga örhängen

Ute:
Skateboard
Duvor
Hängande örhängen

Jag, frisör?

Idag så slutade vi klockan två i skolan för de kommande två vekorna ska vi jobba med projekt antiken och då kommer vi få sluta tidigare :) Efter skolan gick jag och Jaqueline hem till mig och Jacke har tjatat jättlänge om att hon vill klippa sig och eftersom jag har en riktig frisörsax hemma hos mig så sa jag att jag skulle klippa henne. Så jag började med att bortsa igenom hela håret, det tog ungefär en halvtimme för
1. Jaqueline har inte borstat håret på typ ett halvår så det var massa tovor
och 2. Hon är skit håröm...
Men till slut så var hennes hår mjukt och fint och då blötte jag hela håret. Sedan tog jag en handduk och la runt hennes axlar och så satte hon sig på en pall bredvid badkaret (för att håret skulle hamna i badkaret^^). Sen började jag klippe, Jacke bah: jag vill ha en stor förändring och mycket ettappig lugg. Så jag toppade hennes hår och fixade till luggen lite när jag var klar och Jaqueline kollade sig i spegeln sa hon: jag ser ut som en fyrtioårig trebarnsmamma! Men sen så fönade jag hennes hår helt rakt och då blev det faktiskt väldigt fint :) Men det var ganska svårt att klippa...
Sen kom Marcus, Erik och Victor och dom var utanför mitt fönster, då öppnade vi fönstret och tog allt hår jag hade klippt av och kastade det på dom, haha vi missade ganska rejält XD
efter det skulle jag iväg på sång och Jaqueline o co följde mig till båten, hon och jag skulle prova att åka på Eriks inlines (jag har aldrig åkt förrut), det gick väl bra för Jacke men för mig...Jag rammlade inte iaf men tack vare det där så missade jag båten till HS så jag kom försent till sången...^^
  

Hjärta

Design!

Asså jag vill sååå gärna ha hjälp med designen på min blogg, trodde att jag hade löst det men just nu är jag lite förvirrad...Så om någon vill hjälpa mig komentera, komentera annars oxå btw, det är alltid roligt med komentarer! <3

Inne/Ute

Nu har vi just varit och lämnat Mikaela (min syrra) ute på Ekerö där hon ska praktisera, när vi kom in i huset dr hon ska bo var det första hon som Mickis ska bo med sa: hej, jag har slutat röka nu! 
haha min mamma bah: ja det var ju bra... 
Annars har jag inte gjort någonting speciellt idag, vi har lämnat tillbaka Tosca (hunden som vi haft under lovet) och det var ju lite tråkigt :(

Jaja, jag glömde skriva Inne och Ute igår (igen...) men jag hann inte/pallade inte^^
Inne:
Marint mode
Lösögonfransar
Stockholm

Ute:
Nylonstrumpbyxor (som går sönder)
Piercingar (utom i öronen)
Förorter
 

Hjärta

Sibel

Ja ikväll är det ju melodifestivalen igen och Björn Gustavsson, han är ju bäst, borde vinna hela. Jag vet inte om jag ska titta, Sibel är ju med, min idol från idol^^ Så henne ska jag nog se iaf. Jag fastnade för Sibel när hon sjöng My All på sin andra audition i Idol och här är den nu:
Hennes röst, jag tycker verkligen att hon sjunger otroligt bra<3

Kärlek

IKEA

Ja, som sagt så var jag och mina föräldrar på IKEA, jag fick ett nytt täcke som anpassar tempraturen efter krompstempraturen...Och en super gullig babyrosa filt. Asså det kan vara roligt på IKEA för alla rummen som dom har inrett är fina, det är dom jag gillar bäst, jag älskar ju inredning^^
 Det var sjukt mycket folk där och jag hatar när det är så mycket människor dessutom blir jag jämt trött nät jag är där. En rolig grej som jag hittade var doftljus som luktade kladdkaka, kanelbullar och vaniljbakelse så om man vill att det ska lukta nybakat utan att baka är det bara att köpa sånna ljus XD

Hjärta
RSS 2.0