Shopaholic

Igår kväll var jag med Elin på "En shopaholics bekännelser". Jag har ju läst tre av dom fyra böckerna som finns på svenska och en på engelska. Filmen var bra, en skön tjejfilm som man *jag* asgarvade åt. Den var ju inte direkt "djup" och så men det hade jag ju inte förväntat mig heller. Jag såg filmen för at den handlar om sånt jag gillar, shopping. När jag såg den här blev jag ännu mer sugen på att åka till New York...Det var ju såklart en massa kläder med i filmen och ofta hördes ett "Åhhh kolla skorna!" från mig och Elin. Jag satt ju och asgarvade typ halva filmen även fast ingen annan (förutom tanterna bredvid mig) garvade, eller Elin garvade typ åt mig. Filmen handlar om Rebecca Bloomwood som bor i New York. Hon älskar att shoppa och hon har tolv bästa vänner, sina kreditkort. Men Becky har också skulder upp över öronen men hon förösker låtsas som ingenting. När hon får ett nytt jobb på tidningen Succsesfull Saving träffar hon Luke Brandon och hennes tillvaro förändras.

Becky Bloomwood (Isla Fisher) bland sina skor

"I need theese because I've got...Hands!"             Roligast scenen!

Super speed

Hinner inte blogga mycket alls idag för nu e klockan redan 10 och jag måste skriva engelskan som tydligen ska va klar på fredag! Jag som trodde att jag hade helgen på mig iaf. Så nu blir det super speed på skrivandet...
Pussar

PERFEKTION

På fredag köper jag FREDAG bara för att kolla in vart den här underbara skapelsen kommer ifrån. Dessutom är det alltid roligt med en tidning, right?

(snodd från www.kanal5.se/stylebykling)

En vecka i bilder

Såja! här får ni äntligen lite bilder igen :)

Två outfit förra veckan

Bellas (som jag snor) Love, Faith, Hope, Belive halsband

Tårta, man äter alltid rosen sist...

(klicka för större)
Färg + pensel på bilden. Jag gillar effekten den smutsiga rutan gav.

Vad fan håller dom på med, ja det kan man ju fråga sig...

Jag tjuvstartar...

...Våffeldagen som är imorgon tror jag. Håller just nu på att grädda våfflor. Idag så slutade vi extra tidigt för vi hade ingen Vit tid. Så nu sitter jag här hemma, om en timme ska jag åka ut till Värmdö så jag passar på att ladda in bilder i datorn, de kommer snart.

Först tänkte jag passa på att klaga på vädret, igen. Okej idag skiner solen iaf med den är snö på marken och det blåser som fan! Jag blåste ju nästan bort när jag var ute. Dessutom så var det minus grader imorse...GE MIG VÅR

Jag kan inte vänta längre!

Är det någon som vet när forever21 (http://www.forever21.com/) kommer till Sverige? Den amerikanska kedjan ska ju komma hit men när?! Dom har typ världens billigaste och asfina kläder. Mer trendfaktor än H&M, som TopShop fast billigare! litet urval:


Förkyld

Fy helvet vad förkyld jag är! Det suger verkligen, näsan och ögonen rinner och mitt huvud värker, inte kul alls. Det är så typiskt att jag ska bli förkyld nu när vi har som mest i skolan. För nu har jag inte tid att stanna hemma. Det skulle varit skönt att vara hemma men då skulle jag missa så mycket i skolan och bli ännu mer stressad...
Hjärtan

P L U G G A

Usch vad vi har mycket plugg just nu. Det två närmaste veckorna har vi NO-prov, SO-prov (+"uppsats"), 27 spanska glosor, vi ska läsa ut en skittråkig bok på 290 sidor och skriva recension, skriva 6 sidor på engelska om två länder och...Ja det var väl ungefär det antar jag. Låter roligt va? Jag blir så arg på våra lärare för att för några veckor sen så hade vi ingenting alls att göra men nu så är det bara PANG och allt kommer på en gång. Dom kan ju försöka planera, eller gör dom bara såhär för att jävlas? det är min gissning. Vi får alltid allting på en gång och det har vi påpekat hundrafemti gånger men dom lyssnar tydligen inte... 

20:26

Just nu kunde jag ha varit i Heron City och kollat på slutet av Twilight :'( Men men så blev det ju inte nu och det är ingen idé att deppa. Får väl se om den fortfarande går nästa lördag. Idag så har jag varit med Bella och Elin i nya Sickla. Vi kollade inte så mycket i affärerna, gick mest bara runt där. Och så gick vi till Ica och jag o Bella köpte en euro shop choklad och en muffin att dela på, vi hade inte så mycket pengar...Sitter och kollar på whipeout, lite långtråkigt när man sett det 2 gånger förrut men det är ett bra "slösöndagkväll" program.

Asos

Kolla vad jag hittade igår!
 ASOS Premium Stud Front Shoeeller blå?ASOS Premium Stud Front Shoe

Sunday

Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får se hur det blir. Men jag ska iaf försöka hinna med lite plugg...Nu har jag inte lagt in bilder på länge, fy på mig. Jag har ju massa bilder på mobilen som vill ut på bloggen. Men som sagt så funkar det inte att lägga in dom på den här datorn *suck*
Ha en bra söndag, imorrn e det skola...Vi ska typ dansa på gympan också :'(

Lite tips bara

Hej, sitter här och kollar på "Jag vet vad du gjorde förra lördagen". Det verkar vara ett riktigt skumt program! Jag tror att allt är riktigt fejkat. Asså att några ska bli hypnotiserade, jag tror inte på sånt men kolla kan man ju ändå. Idag har jag iaf varit hos mormor hela dagen, hon fyller år (grattis! (: ) så vi har firat henne. Åt bl.a. tårta och det var ju inte helt fel. Men jag skulle hellre varit i Sthlm idag eftersom mitt hjärta var här...Jag är lite halvt sur på Bella och Elin för att dom inte svarar på mina sms. Vi ska ev. gå på Twilight i Heron City imorrn och då tänkte jag boka biljetter. Därför så frågade jag B och E om dom verkligen ville gå på bio imorrn men jag har inte fått några svar. Eller elin skulle prata med sina päron och jag sa att hon skulle smsa när hon gjort det men hon har inte smsat än, det har gått 2 timmar...Bella har jag smsat och ringt hela dan och hon har svarat i tel en gång men då var hon ute med sina syskon. Då sa jag att hon skulle ringa upp men det var typ 5 timmar sen...Fattar ni att jag e lite sur? Jag vill verkligen se den filmen och Bella lovade mig. Igår sa jag till och med: Ni får fan inte banga om bion nu! Dom bah: Nejdå. Bella och Elin om ni läser det här: Det är bättre att ni ringer/smsar mig och svarar på mina frågor istället för att bara ignorera. Det är otroligt irriterande när ni säger att vi ska göra något och så blir det aldrig av, det här är inte första gången och det vet ni båda två...Jag älskar er ändå men tänk på det här!
Hjärtan

Ett klipp

Ni som följt min blogg ett tag vet att jag skrev om att klippa av mitt hår för några månader sen. Jag la den ideén åt sidan för jag gillar mitt långa hår. Istället så började jag spara ut till ännu längre hår men idag när jag klickade mig in på Ebba von Sydows blogg så såg jag den här bilden:
Kate Moss i page med full volym.
Ja Kate ser ju lite nerknarkad ut men visst är frisyren fin? Något måste jag snart göra med mitt hår iaf för jag är så trött på det! Jag har funderat på att färga det chokladbrunt eller lite blondare. Dessutom behöver jag ett klipp!

Hmm hur gick det här till?

Sitter och kollar på Samantha och undrar hur det blev så att jag satt hemma hela kvällen. Jag skulle egentligen träffat Nathalie, Jessica och Maja men sen kunde inte J och N så då skulle jag bara träffa Maja men sen sket det sig också. Då smsade jag tiger (Bella och Elin hade sovaöver-kväll...) men hon hade match :P Jaja så kan det gå. Och det var ju ganska trevligt att tillbringa kvällen med Edward också, dvs. med  boken "Ljudet av ditt hjärta".

Jag är väldigt arg och irriterad för imorrn så kommer min älskade till Stockholm och jag ska till min mormor i Nyköping!  Argh så typiskt min otur att mormor ska fylla år just imorrn så jag kan liksom inte skippa'et

Uppehållet

Ursäkta för den otroligt dåliga uppdateringen den här veckan! Jag har haft huvudvärk väldigt ofta den senaste tiden så jag ar behövt ta hand om mig själv. Jag har försökt sova ordentligt, stressa mindre och äta ordentligt. Och nu har jag inte haft ont i huvudet på två dagar så blir bättre. När jag gick i typ tvåan så hade jag ont i huvudet nästan varje dag och jag vill inte få "återfall" ^^. Och just nu har jag egentligen inte tid att blogga heller för jag har spanska som jag måste göra. Men jag tänkte bara att ni skulle få veta anledningen till uppehållet.
Okej nu måste jag plugga och sova i första hand, hörs imorrn (om jag hinner)
Pussar

Lite shopping kunde jag inte låta bli...

Idag var jag alltså som sagt på stan med Bella och Elin. När jag träffade dom vid Hötorget så var det en psykstörd människa där och det tyckte Bella var väldigt roligt. Först så gick vi till PUB där jag visade provrummen (som vanligt, haha) och så provade jag my dress. Bella fottade och här är den in real life:


Sen var alla hungriga så vi gick vidare till Kungshallen. Men vi hittade inget vi villa äta där så vi gick vidare till Wayne's. Jag orkade inte äta mat så jag åt en Hallon och vit choklad muffin och drack en latte istället.

Sen så gick vi vidare till NK, eller jag fick guida B och E för dom har sämre lokalsinne än mig, till NK där elin visade sin balklänning. Vi kanske är helt galna som börjar tänka på balen när det är mer än ett år kvar och det inte äns är helt säkert att det blir en bal...Men det är roligt att planera vad man ska ha på sig ju! På NK hittade jag ett par svarta lackpumps med chockrosa sula, helt fantastiska. Vi traskade vidare till H&M och fast jag inte skulle köpa något så hittade jag en liten jacka som var underbar. Men den fanns bara i typ 42 så då gick vi till 4 H&M till innan jag äntligen hittade den i 34. Och då hade jag inte tillräckligt med pengar så jag fick låna av Bella, men nu e den min iaf :) Fin va?


Sov sött

(funkar bilderna nu?, komentera)

Update

Då ska jag göra mig iordning och möta upp B och E på stan :) hörs när jag kommer hem 

Per Anders *suck*

Fick just en väldigt stark panik-känlsa för jag insåg att vi har matteprov på tisdag! Helvete, det hade jag helt glömt bort...Och så har jag ett författarportträtt som ska vara klart tills imorrn. Hmm, det låter som om det blir plugg-dag för mig men jag vill inte! Jag vill träffa B istället men hon ska väl också plugga :P Jag tänker ringa henne och fråga om hon och Elin vill göra något. Annars så tänker jag inte släpa mig upp ur sängen på länge, jag kan sitta här och skriva författarporträttet.
Hjärtan

Balklänning

I fredags så hittade jag mina blivande balklänning. Den är från styleins kollektion The Japanese Butterfly. Jag vill ha den!...iof. så är inte balen förrän om ett år men jag kommer inte hitta en finare klänning.
här hittade jag bilder men den  e finare i verkligheten och man ska knyta bandet där bak så att det blir en rosett i ryggen :)
Stylein - YumeoStylein - Yumeo
1 995
Se hela kollektionen här
http://stylein.se/index2.html 

J

Idag så har jag varit och hälsat på Jaqueline! Bästa dagen på 3 veckor och 2 dagar som jag uttryckte det. När vi svängde in på deras gåd (hon bor på en gård) så kastade jag mig ur bilen nästan innan mamma hunnit stanna, sen sprang jag fram till Jaqueline och kramade henne länge, jag började nästan gråta jag e så känslosam :' ) Det kändes så härligt att få träffa henne igen och för första gången på länge kände jag míg hel igen, bara för att jag fick träffa en stor del av mig själv. Det var ganska jobbigt att åka men jag har lovat mig själv att hälsa på igen, snart! 
Efter tio minuter i bilen påväg hem så fick jag en fruktansvärd huvudvärk, helt plötsligt, och den har hållit i sig hela kvällen. Det här är nog ännu ett tecken på att det inte är bra för min hälsa att vara ifrån J...
Hjärtan
 

Dagens outfit

Slänger in outfiten också:

Grå tröja (systers) H&M
Blått linne Gina Tricot
Jeans Acne
Skor Monki
Armband Leshop

Nya jeans

Idag så hade vi hemstudiedag men jag har inte orkat plugga alls. Istället så träffade jag Herre ocg vi gick på stan. Båda vi behövde nya jeans så vi begav oss till weekday. Jag hittade ett par jeans som jag köpte men klänningen som jag har sett på deras hemsida fanns inte. Lite irriterande var det allt, men, men. Sen så gick vi vidare till PUB och åkte upp till översta våningen för jag ville visa Herre provrummen. Och då fick jag ju tillfälle att sukta efter min Stylein klänning...När vi kollade på Stylein kläder så sa herre: "Kolla den här kostar bara 495! Och jag blev överlycklig och provade klänningen men den var lite stor. Sen när jag hängde tillbaka den så insåg jag att den var felmärkt för på alla andra klänningar stod det 1595...Fan också, så typiskt. Vi åt lunch på Wayne´s Coffee och jag åt lasagne. Herre åt en pirog som var stenhård. Sen så gick vi till SOUK, vid det laget hade jag jävligt ont i fötterna, jag hade nämligen pumps. På vägen dit gick vi in i en jättegullig godisaffär och köpte klubbor :P

Här är iaf bilder på jeansen. Jag har försökt fixa dom i mitt bildredigeringsprogram halva kvällen men det funkade inte att publicera bilderna så jag fick damp och raderade programmet....


Klänningen: http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=433061&qProductColorId=82&qNavigation=brands&qNavigationBrand=433&qNavigationClass=&qNavigationGroup=&qBrand=433&qClass=&qGroup=&qStyle=&qSize=&qPage=1&scrollBarSelectedIndex=7&qFilterType=0&language_id=1&gender=1

"Milla e inte det där kallt?"

Den kommentaren hörde jag ett antal gånger igår^^

Det här hade jag på mig igår och det var faktiskt inte så kallt men det var däremot halt! Jag protesterar mot vintern och tar på mig det jag vill, utan att tänka på vädret. Inte för att jag tror att snön försvinner snabbare för det...

Hjärtan

Torsdag

Imorgon har vi hemstudiedag! Så skönt att slippa skolan. Jag ska ta låång sovmorgon och sen så ska jag träffa Herre. Får se vad vi gör men jag behöver fortf. ett par nya jeans. Vi har fått en uppgift i spanska som vi ska göra, vet ni vad det stod på instruktionen? "Lektionen är 75 minuter lång och vi vill att ni ska jobba minst så mycket hemma. Om ni blir klara med uppgiften kan ni öva på verb i presens" Ja men jag tänker sitta i 75 minuter och göra en spanska uppgift som tar en halvtimme och sen ska jag plugga verb?? Aldrig.

Idag så har jag varit ute i västehaninge och ridit. När jag och mamma åkte hem så såg vi en väldigt kattliknande sak som hopppade vid sidan av vägen. Det var ingen katt (i så fall var den väldigt stor) för den hade längre svans och mindre öron. Det såg ut som ett lodjur men jag hann inte se så mycket. Nu är frågan, finns det lodjur i stockholm?
Hjärtan

Bildredigering

Igår så laddade jag ner ett bildredigeringsprogram och ärligt talat, jag fattar nada. Tror att ja ske ladda ner ett annat för det här suger. Kan ni rekomendera några (gratis) bildredigeringsprogram som inte är allt för komplicerade?
Det här har jag lyckats skapa:

Hmm, ja som ni ser...Det suger

Skoooor

Nelly  Shoes - Sophia
Såg dom först på Kissies blogg men hon har dom i beiget. Sen när jag klickade mig in på
www.nelly.com såg jag att dom fanns i svart också! och jag som behöver ett par nya svarta skor...Dom kostar 449 men frågan är om jag vågar beställa, minsta storleken är 37 och jag har 36/37.

Ansikten

Dålig uppdatering och dåligt med bilder den senaste tiden. Det är bara för att det inte funkar att lägga in bilder på min dator längre så jag måste göra det på den här jag sitter vid nu, fett störande.

Idag har jag haft en lektion i skolan. Resten av dagen var jag, Bella och Elin (matilda lite också) på medioteket i Liljeholmen (vid liljeholmen??). När vi skulle åka tillbaka hade vi ätit lunch så vi åt på Donken där. Här har ni iaf bilder från denna och förra veckan, enjoy:

Vad är det?? Jo det e Bellas och Elins ansikten i snön...
Dom fick den brilijanta ideén att trycka ner ansiktet i snön för att se "om det blev avtryck" ja, det blev det uppenbarligen

Mina skor har fått en större hylla. Armband som jag gjorde *stolt* till mama i present

Likt? Det hoppas jag för jag målade av Elin <----

Skumt?

Juste, glömde berätta om en läskig sak som hände när jag gick hem från Götgatsbacken. Jag traskade på där för mig själv när det körde förbi en bil som hade ashög musik. Jag kollade lite men fortsatte gå på den ganska folktomma gatan. Då stannade bilen men jag rundade ett hörn och fortsatte att gå. Just när jag svängt in på en ny gata så körde bilen om mig och tvärstannade tio meter längre fram. Jag stannade och tänkte att det kanske inte var så smart om jag gick förbi den där bilen. Dessutom var det inga andra människor på gatan. Så jag vände om och började gå tillbaka så fort jag kunde, det kändes bäst så. Jag fick en obehaglig känsla när jag stod där på gatan. Man ska alltid vara på den säkra sidan

God natt på er xxx
 

Spårlöst

Sitter här och kollar på "spålöst" på 4an. Det är så jäkla gulligt program och man blir så glad när dom hittar sina nära.
Jag är lite arg för nu funkar det inte att lägga in bilder längre av någon anledning. Så nu får jag väl ta och lägga in dom på den stationära eller nått, eller så kanske pappa kan fixa...

Ja då blir det inga bilder idag men jag kan ju berätta vad jag har gjort. Idag var Elin sjuk så Bella och jag var ensamma. Det funkade ju det också men Bella tjatade om Elin hela dan ^^ Jag har ju också en vän som jag saknar som fan och henne har jag inte träffat på 3 veckor men, men. Förtsa lektionen var idrott och sen hade vi svenska. Vi håller på att göra författarporträtt men jag orkade verkligen inte. Jag skulle egentligen gå och låna en bok på Lumabiblioteket men det hann jag inte så jag och Bella satt och kollade YouTube-klipp istället. 

Efter skolan så var jag tvungen att bege mig till Ringen (ensam) för att köpa en present till min mamma som fyller år imorrn. Ni får veta vad imorrn för risken är att hon läser min blogg :P Men jag tyckte att det var så tråkigt att traska omkring själv så jag ringde Jaqueline så var det nästan som om vi shoppade tillsammans. jag skulle köpt ett par jeans på weekday men dom fanns inte. Får se om jag lyckas släpa med Bella till stan imorrn och köpa dom där...
Hjärtan
 

Tidsfördriv

Nu ska jag ägna lite tid åt att "fönster-nätshoppa". Tänkte bl.a. klicka mig in på www.asos.com, www.nelly.com, www.eleven.se och lite annat också. Hoppas jag inte hittar alltför mycket som jag vill ha...
Hjärtan

Hatar alla mig?

Sitter och äter chokladmuffins i min ensamhet. Idag har jag i princip bara suttit hemma. Vid halv ett så var jag och mamma och kollade på en lägenhet på Nackagatan men jag gillade den inte. För det första fanns det bara ett badrum (!) och för det andra så var rummen assmå så mina grejjer skulle aldrig få plats...
Eftere det var det meningen att jag skulle träffa Bella och eventuellt Elin men först fick jag inte tag på dom, sen när jag ringde Elin var hon sjuk. Sen ringde jag Bella och då var hon också sjuk, va fan tänkte jag. Så då smsade jag ett par människor till men alla var upptagna så då orkade jag inte anstränga mig. Sen dess har jag suttit här i soffan och glott på twilight trailers och kollat på Grey's Anatomy. Det funkar ju också men jag kände verkligen inte för att vara hemma idag. Jag hoppas att B och E kommer imorrn iaf för jag vill inte va ensam i skolan. Eller jag skulle väl inte vara ensam direkt men ändå.  ^^
Hjärtan

Hollywood nästa?

Jag tror nog att de flesta av er vet vem Kissie är? (www.kissies.se) Hon ska kanske vara med i filmen "snabba cash" baserad på boken med samma namn. Hmmm, tänkte jag när jag läste det. Enligt den uppfattningen jag har fått av henne så passar hon inte riktigt i film...Eller som skådespelerska över huvud taget. Jag menar, lyssna bara på ett av hennes videoinlägg! Den rösten passar inte i en film. Men hon ska typ vara med i en festscen och om hon inte har några repliker kan det nog funka.

Jag har inget emot Kissie eller så, jag är en trogen läsare av hennes blogg, men i en film? Seriöst, tycker NI att hon skulle passa?
 

Klar

Idag läste jag ut "När jag hör din röst". Jag var hos mormor så då hade jag tid att läsa. Och jag läser asfort så ni ska inte tycka att jag e konstig bara för att jag läste ut den på två dagar :p
Boken var iaf asbra och så jävla sorlig. Jag låg i soffan och tårarna bara rann i slutet, jag kunde inte hejda dom, så jävla stark bok!

Annars har jag inte gjort mycket idag. På eftermiddagen var jag i stallet och red ut på Nanna. Sen kom vi hem och åt middag och nu kollar jag på film. E lite uttråkad faktiskt...
Hoppas ni har det roligare, vad ni nu gör
Hjärtan

Fina va?

När jag, B och E var på Spesso på höstlovet så fottade vi dessa:

Typ 14 000 styck bara men jaja...^^
Jag fick inspiration och försökte göra en liknande men den kan ni få se någon annan gång
Ha en bra fredag! xxx

Pierca mig?

För ett tag sen pratade jag med Jaquline, vi pratade hur länge som helst, gud vad jag saknar ungen. jag längtar till 14:e för då åker jag dit! Idag har hon piercat sig under läppen, assnyggt och jag blev riktigt sugen på att pierca mig själv. Men jag tror inte jag får göra det för mina päron, inte i ansiktet iaf. Men jag skulle vilja ta två håll till i örat, får se hur det blir med den saken...Om jag kan övertala mamma så kanske det går, jag får för pappa iaf.
Vart är snyggast att pierca? förutom i öronen. Jag tycker läppen...

Idag var det en ganska trist dag och det hände inget speciellt. En positiv grej var att jag fick "när jag hör din röst" fortsättningen på "om jag kunde drömma" så nu blir det sträckläsning varje ledig stund! Måste bara se filmen, när J kommer ska vi göra det har jag bestämt x)
Härtan

Sen i Onsdags

Tänkte lägga in Onsdagens outfit:
Bilden är lite dålig men den får duga

Tunika VILA
Gråa strumpbyxor H&M
Stövlar scorett
halsbandet har jag gjort själv ^^
Stor ring (som inte syns) har jag fått av Jaqueline

Medtioteket

Idag så har det varit en annorlunda dag. Vi håller nämligen på att göra filmer om oss själva i svenskan och idag så åkte nåra till medioteket på Liljeholmen för att redigera filmerna. Min film handlar om alla mina skor och så har jag intervjuer med Bella och Elin. Bella hade inte filmat någonting så vi fick gå ut och filma lite vid vattnet och så.

Bella och Elin försöker ladda in bilder

När vi skulle ta oss dit så hade vi en karta att gå efter och jag läste kartan, det var inte så smart. Vi gick fel typ 5 gånger innan vi hittade. På samma gata som medioteket ligger så ligger min syrras skola. När vi gick förbi så såg jag hennes kompisar så jag frågade om hon var där och då kom hon runt hörnet. Hon kände inte igen mig men det gjorde hennes vänner, bra Mikaela...Sen när hon såg att det var jag började hon asgarva och Bella och Elin bara kollade konstigt, jag är ju van.
Hjärtan

Black and white

Här kommer en massa bilder sen i Söndags när jag och Clara var ute och traskade på en frusen sjö:


Jag hoppar och posar på en gren.

Clara på en ö i insjön och på själva sjön.

Varför måste allt va så dyrt?

Jag har hittat ett nytt favoritmärke, twenty8twelve by s.miller. Sienna millers och hennes systers egna märke. Dom designar helt fantastiska kläder och jag vill ha allt! Men grejjen e att det är så jäkla dyrt. Varför kan dom inte göra några dyra och några billigare kläder? Jag tror att vissa märken skulle tjäna på de. Visst dior, gucci och chanel kan ju inte göra en billig kolektion, dom skulle helt förlora sin status. Men sånna här "halvdyra" märken kan väl göra det?
Här är iaf mina favoriter från Twenty8Twelve från
http://www.asos.com/
Twenty8Twelve by s.miller Button Front Hi-Waist Wide Leg TrousersTwenty8Twelve by s.miller High Waist Button Mini SkirtTwenty8Twelve by s.miller Organdy Frill Front Dress
byxor ca 1000 på REA!                   Kjol ca 650 (rea)                              Klänning ca 1 627 (rea)
Twenty8Twelve by s.miller Candy Stripe Jersey DressTwenty8Twelve by s.miller Stripe KnitTwenty8Twelve by S.Miller Ribbed Button Down Cardi
Klänning ca 1 491                           Kofta ca 2 100                                       Kofta ca 2 100

Ta den!

Jag hade just tagit fram USB-kabeln och skulle lägga in bilder när jag upptäckte en sak: Dongeln är ivägen för kontakten till USB-kabeln så det går inte att lägga in vilder på den här datorn om man har internett igång...Så nu orkar jag inte byta dator och lägga in bilderna, ni får stå ut utan bilder.

Idag har det varit en vanlig, tråkig dag. Det har varit ovanligt grått och trist väder den senaste tiden, eller hur? Och jag får alltid huvudvärk av det här vädret. Påidrotten idag spelade vi basket, jag hatar basket men hellre det en dans faktiskt. Jag e inte speciellt bra heller. Jag känner mig bara misslyckad för jag springer typ fram och tillbaka över planen utan att nudda bollen. Fast jag håller stämningen uppe, eller nått. Jag skriker åt dom i mitt lag att dom ska: "ta den (bollen) då för fan" eller " nej, nej skjut nu då!" eller "fan hur kunde du missa??" men jag e snäll ibland och säger bra gjort^^

Hjärtan

Besatt

I Lördags läste jag ut "Om jag kunde drömma". Jag säger bara: LÄS DEN! Bästa boken som skrivits någonsin. Jag kunde inte lägga ifrån mig boken. Det är den här boken som filmen twilight är baserad på. Nu när jag läst boken så måste jag se Twilight.
Boken handlar om Isabella Swan som flyttar till en liten regning småstad, Forks. Där träffar hon Edward och hans familj som inte är som alla andra. Edward och Bella blir kära men deras kärlek är väldigt svår, Edward är nämligen vampyr. Jag vet att det låter lite fantasy och töntigt men när man väl läser boken, aså det går inte ens att beskriva. Jag blev helt kär i Edward (det blev B och E oxå faktiskt...) och boken har så mycket känslor. Jag börja nästan grina på slutet
Det finns fyra böcker till (tur det) som jag måste läsa men sen finns det inga fler böcker :'( hur ska jag klara mig, jag e besatt efter första boken...

Nej nu måste jag uppsöka sängen, ha det bra och sov sött!
Hjärtan

3an?

Nu sitter jag och kollar på Christine på TV för jag kan nämligen sitta vid TV:n samtidigt som jag bloggar nu! Tjoho min pappa har fixat internet till min dator, två månader senare...

Vi har ju en ny lärare och idag hade vi livskunskap med henne. Hon gör uppgifter som man gjorde i 3an. Idag så skulle vi stå på ett lakan och sen vände på det utan att gå av från lakanet. Vi skulle lära oss att sammarbeta, som om vi aldrig gjort sammarbetsövningar förrut. Sen så fick vi ställa oss på en rad och den med ljusast ögon skulle vara längst fram men *trumvirvel* man fick inte prata med varandra.

Jag är sjukt trött så jag orkar inte lägga ut bilder ikväll, gör det imorgon om jag hinner.
Hjärtan

♥ Mulberry ♥

Asså är inte det här så jag? Den här lilla saken skulle passa perfekt med mitt vita och guldiga nyckelband. Lite dyr för en nyckelring bara, 890 kronor... 

Urgullig eller hur? Fast jag vill ha den i guld såklart

Geografi suger

Jag blir så arg. Jag hade skrvit en NO fördjupninh men nu är hela texten borta! Så nu måste jag skriva om hela skiten...Jag orkar verkligen inte men måste man så måste man. Den e redan försenad

Idag så började dagen med håltimme. Våran idrottslärare var sjuk så första lektionen började inte förrän 10 i elva. Det kändes ju lite onödigt att man gick till skolan alls för om vi vetat att han var sjuk kunde vi tagit längre sovmorgon. men det var skönt att slippa idrotten iaf, jag vaknade nämligen med hemsk huvudvärk som inte vill släppa. Vi hade svenska med våran nya vikarie. Usch ja hatar verkligen henne. Hon är jätte störande och hon har konstiga uppgifter. Idag så skulle hon förklara en uppgift men vi pratade lite så då stod hon tyst halva lektionen och "väntade på att det skulle bli tyst", det är ju bara att börja prata! Hon märkte ju att hennes metod inte funkade...

Efter lunch var det SO och idag började vi med mitt favorit ämne - Geografi. Jag suger verkligen på det och vi hade ett "test"  där vi skulle märka ut 20 länder, alla världsdelar och 4 vräldshav. Jag och Elin satt bara och garvade för att vi var så dåliga. Jag satte USA i Kanada, Stilla havet där Atlanten skulle vara och Kenya la jag i Negeria. Men elin var inte bättre, hon satte Island i Ryssland och Brasilien i väst indien. Bella är skit bra på Geografi men ungen ville såklart inte hjälpa oss...Hon satt bara och garvade
Hjärtan
 
RSS 2.0