REA, ett jobbigt "måste"

Jag gillar inte att gå på rea, alltså själva tanken är ju bra, nedsatta kläder det är ju klart det är bra men när det väl är rea i affärerna blir det bara jobbigt. Massor med kläder i stora högar på bord där det står 50% och när man väl rivit runt på det där bordet ett tag så hittar man kanske en topp i förra säsongens snyggaste färg som är billig men, såklart, i fel storlek. Jag hittar nästan aldrig något på rea men ädå går jag varje år på både jul- och sommarrean bara för att jag känner att jag måste, man kan ju alltid hitta den där perfekta klänningen, eller? Om man har tålamodet så kan man göra fantastiska fynd men då rekomenderar jag att gå på stan ensam utan "smakråd" eller något för då kan du bestämma helt själv i vilken ordning och takt du vill kolla i affärerna.
   När jag går där i affärerna vill jag mycket hellre kolla på vår/höst nyheterna än på dom där kläderna som jag ville ha för några veckor sen och jag provar ofta nyheterna som inte är på rea men jag köper dom aldrig just för att dom inte är på rea. Ta idag t.ex. jag provade en superfin silkesmix tröja i grått men jag köpte den inte för som jag själv uttryckte det: den finns ju till hösten.

Vad tycker ni om reor, e det ett perfekt tillfälle att fynda fina grejer eller är det bara en jobbig sak?
Hjärtan

Glass lunch

Idag så gick jag upp kvart över sju som en zombie, jag har bara sovit ungefär 5 timmar inatt för jag kunde inte somna inatt för att det var så jävla varmt. Jag somnade typ vid halv tre :/ Så jag gick upp och duschade och sen så åkte jag till tandläkaren men han gjorde inget, kollade bara på mina tänder och sa att det såg bra ut så det tog kanske tio minuter ungefär. Sen så åkte jag med Mikaela och mamma till stan och kollade in rean, jag hatar REA men mer om det sen. Jag hittade ingenting på REA men jag letade inte efter något speciellt heller, förutom skor då, såklart.  Däremot fick jag en mörkblå tunnika/klänning från Topshop med broderier i beiget (inte rea), bild kommer någon gång. Efter att ha sprungit runt på halva stan så kände jag och Mikaela att det var dags för glass, Bena & Jerry's såklart, det finns ju i kulform på bl.a. 7eleven och så har dom ju en egen kiosk på Drottninggatan (tror det e drottninggatan, ni vet vid Lindex och H&M iaf). Det var typ våran lunch men två skopor glass är ju ganska mättande :)

Hemma - igen

Nu är jag hemma igen men bara för att jag ska till tandläkaren imorrn, klockan nio...Jag har försökt blogga ett tag nu men jag har (och gör fortfarande) pratat med Natts (natalie), Jessica och Maja och dom är lite virriga så det är svårt att prata med dom och blogga samtidigt men jag försöker nu iaf. 
Idag när jag kom hem fick jag äntligen träffa Jaqueline som jag inte har träffat på 2 veckor! Yes :) saknar dig redan men hon (och Bella och Elin? svara!) ska komma till mig snart och det blir bra.   
Nu måste jag snart gå och sussa men jag ska försöka blogga lite mer imorrn...Jag måste egentligen duscha ikväll men jag kanske skippar det och gör det imorgonbitt i stället.
  

Jag har som sagt varit på mitt land fram tills nu och det är lite tråkigt eftersom det inte finns några roligt människor där och det har inte varit direkt sol så då kan jag inte ligga ute och sola heller. Jag vill ju bli bruuun men jag blir aldrig sådär fint pepparkasbrun, snarare rödbrun som en räv eller något...
Jag hade ju tänkt att många skulle komma ut till mitt land i sommar men det verkar busschafförerna sätta stopp för nu när dom ska strejka!? hur tänker dom, folk klarar sig inte utan bussar! 
Aja nu ska jag nog besöka drömlandet, ses där som jag o lilla J säger :)
Sweet dreams <33 

Varför?

När jag vill ha någonting otroligt mycket så går jag och tänker på det hela tiden, det kan vara en klänning, ett par skor eller något liknande. När jag tillslut får/köper det så tröttnár jag ofta på det efter ungefär en vecka. Så var det med dom där gråa kilklackspupmsen som jag tjatade om, när jag väl köpte dom så använde jag dom kanske två gånger och sen blev dom stående i hyllan...Det känns så onödigt att jag slösade pengar på dom. Just nu vill jag ha ett par svarta skor från Zara och dom är ganska dyra så om/när jag väl köper dom så vill jag ju använda dom mycket men jag undrar om jga kommer göra det, det är därför jag tvekar på att köpa dom. Ska jag slå till eller ska jag spara till Mulberry väskan som jag drömt om lääänge, vad tycker ni?

Aja nu ska jag se Pussycat Dolls som pappa har spelat in.
xoxo

CHIC

Nu är jag hemma en liten stund igen för vi har just lämnat Julia och Clara vid Centralen. Dom har ju varit hos oss på vårat landställe i fem dagar nu och vi har gjort lite olika saker. Jag har fått en studsmatta och den har vi hoppat en hel del på. Jag har värsta träningsvärken ^^ Det har inte varit så där jättefint väder men vi har badat två gånger i insjön ändå och det var väl helt okej varmt vatten. Vi har spelat minigolf också och det är jag bäst på, eller inte. När det går dåligt för mig så får jag damp och slår klubban i marken och skriker på alla och när jag gjorde det en gång så var det några byggarbetare som började garva åt mig...

Igår köpte Mikaela (min syrra) en ny tidning (för bara 10 kr!) som heter Chic, den påminner lite om VeckoRevyn men det är mer mode. Jag tycker att den är riktigt bra och de är blandade prisklasser på kläderna och jag hittade många saker som väckte ha begär, t.ex. mina och Jaqeuelines skor från Zara som var deras it-sko!
   
hjärtan

Snabbt inlägg

Nu så är jag i stan för  att vi har hämtat Clara och Julia som har åkt från Göteborg. Snart ska vi åka iväg till landet igen så jag hinner inte blogga så mycket. Jag har iaf hunnit se på Gossip Girl och det var ju tur det ;P Clara sitter här bredvid mig och läser allting jag skriver högt, haha ^^ Jag ska verkligen försöka blogga så mycket som jag kan men eftersom jag inte har någon data på landet så är det lite svårt... :S
Aja hoppas ni har det bra i det "vackra" vädret.
Hjärtan

Kändisarnas cupcakes

Jag läste om dom i Elle och nu vill jag inte annat än att smaaaka, visst är dom otroligt söta? Madonna har tydligen låtit fylla sitt privata jetplan med dessa små godingar, öh hur håller hon sig då så smal? Dessutom gör Sprinkles som dom heter, muffinsar till oscarsgalan, hur kan man annat än att älska dom :)

Blev riktigt sugen på cupcakes nu, kanske bakar imorgon, jag har ju all tid i världen  ;)
(Åh kolla rosabandet)

Just nu älskar jag/vill jag inte se mer av

Just nu älskar jag:
Färgglada bikinisar
Parfymer som håller lääänge
Söta kjedjesmycken
Silkesshorts

Just nu vill jag inte se mer av:
Igentorkat nagellack
Ärr från myggbett
Mina favorit program fortsätter fast det är sommarlov (jag har inte 5:an och 3:an på landet!
Tunga parfymdofter

Sommarlov!

Så idag slutade vi alltså skolan, det ät skönt att äntligen ha möjligheten att sova ut men jag är ändå inte överlycklig, jag menar, jag kommer inte göra något speciellt på länge och jag kommer inte kunna träffa mina kompisar när som helst...Dom får komma ut så ofta som möjligt till mitt land men där finns det inte så mycket att göra liksom. Jaja nu ska jag inte förstöra andras sommarglädje och det är ju bättre än att gå i skolan iaf :)

Imorse så var avslutningen inomhus eftersom det *suprise* regnade. Det har varit fint väder i flera dagar nu men så ska det såklart regna när vi har skolavslutning. Det var en del som sjöng, t.ex. några från molnet (särbarnen) och det är en av dom som är fett skön, han tror att han är Elvis. När han skulle presentera sig sa han jag heter...Vad heter jag? Haha Jaqueline garvade så mycket att hon grinade, som vanligt ^^
Jag fick en ros av rektorn för att jag har varit med i elevrådet men den fick inte vatten så den är typ död nu, oops. När vi äntligen fick sluta så var jag med Elin, Bella, Berra och Jaqueline och vi gjorde väl inte något speciellt. Vi gick på TacoBar och när vi kom dit så var det brandlarm och det kom en brandbil men vi kunde gå in ändå. Nej men nu ska jag ta och försöka packa klart för sen ska vi åka iväg och om det är någon som undrar så missar jag inte Gossip Girl, jag spelar in :)
Hjärtan <33

Titta vad vi hittade hemma hos Berra - Jag är den nya Påven
        
Bella (och hennes klänning) ställer alltid upp på bild

Min fina hallonrosa bikini var ett fynd, 100 kr på H&M        Mitt nya favoritarmband, tack Jaqueline <3

Inget mer bloggande?

Jag kommer kanske inte ha möjlighet att blogga på hela jävla sommaren! Jag ska ju vara på landet hela tiden *suck* och där har vi inte någon tillgång till data :@ Jag blir så sur, jag vill verkligen kunna blogga! Jag hoppas, hopppas *fingers crosed* att det på något sätt ordnar sig så ge inte upp hoppet helt om min blogg i sommar utan kolla då och då om jag har skrivit något!
massor av sommriga hjärtan

Paris klocka


Jag vet inte vad jag ska tycka om den här klockan. Ena stunden tycker jag att den är barnslig men sen tycker jag att den är riktigt söt, vad tycker ni?

Makeover by Milla

Idag så vaknade jag kvart i åtta och jag som behöver lång tid på mig på morgonen gick upp direkt men Maja och Jessica var lite segare. Jag åkte från Ektorpscentrum ungefär kvart över nio och sen tog jag bussen till slussen och sen T-banan till Gullmars. När jag gick på i Gullmars så träffade jag Jaqueline och Tiger som satt där och Tiger var såklart tvungen att pussa på mig, som vanligt...

Runt tio åkte hela skolan bussen till Hellas och jag fick stå hela tiden, det var asjobbigt och varmt. Vi gjorde typ ingeting i Hellas så det kändes liite onödigt att vi var där. Jaqueline var tvungen att göra ett matteprov så jag, Elin och Berra väntade utanför huset där hon satt. Jag gav Elin en mini makeover, jag sminkade henne med min sminkning förutom foundation för hon har babyhy *min drömhy* så hon behöver ingen foundation. Här är resultatet:

*lägg märke till ögonskuggan*

När vi åkte tillbaka så gick jag, Jaqueline, Marcus och Victor och badade. Marcus den tj*ckisen puttade i mig och det var skitkallt, dessutom hade jag ingen handduk, såklart. När vi badat klart så åkte vi till Skanstull och jag tänkte köpa ett hallonrosa nagellack men det blev inte så...Nu måste jag göra mig vacker inför imorgon! Pussar  

Jag och Jaqueline hade tråkigt i skogen, syns det?

Mina nya kläder

Bilder från igår

Vi hade riktigt roligt igår och innan vi skulle sova såg vi på Mean Girls med Lindsay Lohan. Jag kan alla repliker utantill och det visade sig att Jessica också kan dom så vi satt där och sa alla repliker och Maja bah *suck*. När vi tillsut släckte lampan och det blev tyst så började Jessicas hamster att springa i sitt hjul, haha mysigt, det var ljudet vi fick somna till igår ^^

Jag posar och Natalie gör sin handvolt

Jessicas hamster - Middag på gräset

Studsmatta+vattenspridare

Nu sitter jag i Jessicas soffa bredvid Maja. Nathalie åkte hem för ett tag sen så nu är det bara jag, Jessica och M kvar. Vi började kvällen med att gå och köpa middag, pizza, läsk och glass, fan vad vi är nyttiga! Sen åt vi upp allting ute på gräsmattan och så hade vi frågestund om varandra. Vi hoppade på Jessicas studsmatta och när Nathalie åkt så hoppade vi med Jessicas vattenspridare under, haha (dom sa åt mig att skriva det). Det var skoj och blött, jag hoppade i linne och strumpor så det hänger ute på Jessicas torkställe nu. Jag tjatar om popcorn men dom vill inte ha, undra varför :S ^^
Sweet dreams <3

Majas mage kluckar, hon ville att jag skulle skriva det, Oj nu slutade den bara för det ^^

Fotton

Här kommer både nya och gammla bilder:
som jag köptesitter och solarsom barbazoopå Zillas studentmottagning
jordgubbarär min nya favorit mat

Till Jessica

Jag har just kommit hem från landet och det betyder att jag har suttit instängd i bilen ett par timmar nu så jag är varm och har väldigt ont i huvudet. Nu ska jag strax hoppa in i duschen, äta och sen ge mig iväg för att träffa Jessica, Maja och Nathalie i Ektorpscentrum (eller vad det nu heter :S) sen ska vi typ vara hemma hos Jessica eller något, jag vet inte riktigt. Imorgon är sista dagen i skolan och då ska vi till Hellas, hoppas bara att det är fint väder så att vi kan bada...Dom senaste dagarna i skolan har vi inte gjort någonting och det känns väldigt onödigt att vi har gått i skolan men det e ju för att man ska få rätt antal timmar^^
Snart kommer bilder.
Hjärta

Solkräm

Det är ju härligt, härligt men farligt, farligt med solen och därför är det superviktigt att smörja in sig ordentligt. Jag har alltid varit slarvig med solskydd och det är synd för solen skadar hyn så mycket så nu har jag bestämmt mig för att köra på hög solkyddsfaktor (runt 15 spf) hela sommaren. Kanske lite mindre när jag börjat få en ordentlig bränna. Kom ihåg att skaffa en särskild kräm för ansiktet och en annan kräm för kroppen och använd inte förra sommarens kräm! Njut av solen i rätt mängd och glöm inte att man ska smörja in sig var tredje timme. Solbrännan blir finare om man bygger på lite i taget istället för att supersola och bli röd som senare blir brunt...När ni har solat så är det bra att smörja med en after sun som hjälper till att bevara brännan längre.
Men njut nu av solen!

Hjärtan <33

Grattis Zilla

Jag kom just hem från Zillas studentmottagning och hinner bara med ett kort inlägg (inga bilder idag heller alltså :'( )innan vi ska åka iväg till landet. Det var trevligt där även fast det såklart bara var jag i min ålder. Jag fottade en del och jag lovar att lägga in alla bilder som jag tagit under veckan så fort som möjligt. 
Idag så har jag inte gjort någonting annat i värmen, det är ju varmt som i en öken, herrgud jag vill ha 5 grader svalare så är det perfekt! Imorgon så är det dags för barbapapacrew och våra dräkter är ju sjukt varma, dessutom har jag svart, usch vad varmt men men vad gör man inte för att försöka vinna? ^^
 
Hjärtan

Just nu älskar jag/vill jag inte se mer av

Just nu älskar jag:
Maxfactors nagellack
Skjortor
Rosetter
Solkräm

Just nu vill jag inte se mer av:
Depends nagellack
Nattmat
Värmeutslag
Mina brända axlar

Imorgon lägger jag upp dagens bilder för jag orkar inte nu, imorgon är vi ju lediga också! Tack för att det finns nationaldagar när man som mest behöver en ledig dag i värmen.
Sov Sötast

Samarbete

Idag så hade vi samarbetsdag med hela skolan, tjoho vad kul men vi fick sluta klockan ett iaf. Grenarna gick mest ut på att kasta bollar, sammarbeta och sånt och det var ju inte det roligaste jag har varit med om precis, dessutom var det sjukt varmt och ingen skugga på hela stället! Jas slapp ifrån mitt TuttiFrutti-lag (vårat namn) på lunchen och då gick jag ut i skogen med Elin, Jaqueline och Berra för att äta. Vi gick och pratade och helt plötsligt var Berra borta, jag trodde att hon hade gömt sig bakom ett träd så jag bah: Berra vi vet att du e bakom trädet, kom fram för vi går nu! Men hon kom aldrig så vi gick. Sen visade der sig att hon hade gått tillbaka utan att säga något, vad hade vi gjort? Hon verkade inte sur eller något, hon gick bara :S

Idag så slutade Samme i våran klass. Han ska flytta till Norge så vi kommer typ aldrig mer att träffas, lite tråkigt :(  I början av sjuan så  hatade vi typ honom men sen så har vi blivit vänner.
Hejdå Samme, ha det bra.
Hjärtan

Sen middag

Jag har just ätit middag med mina kära föräldrar på balkongen. Det blev lite sent ikväll för jag och mamma var ute på Vindö (Värmdö) där vi har Nanna (våran häst) över sommaren. Mamma fick rida idag och själv satt jag och kollade på. Mamma red en så kort stund så jag bestämmde mig för att rida lite, så jag satt upp i gympadojor och shorts, jag det gick ju det också men jag fick lite skav på benen ^^

Skolavslutningsfin

Idag har både jag och Jaqueline köpt skolavslutningskläder. Jaqueline köpte en vit tunika med guldiga knappar och jag köpte den där klänningen från Gina Tricot som jag har letat efter i halva stan, den fanns i Sickal i rätt storlek :) Jag har också köpt en vit skjorta. Den är liiite stor men det får duga "man växer ju alltid i den" eller hur? ;)
image236image238
Håret
image239image240
Klänningen, det syns inte så bra men den är med snörning i midjan, knappar fram och blå och vitrandig.

Dagens citat: "fin hy", "nej bra retuschering"

Eran bästa frisör, snälla?!

Dagen började med att vi hade SOprov i matsalen. Det var ganska mycket att skriva på varje fråga och därför tog det ett tag att skriva provet, för mig iaf. SO var typ den enda lektionen vi hade idag och vi slutade vid lunch. Klockan ett skulle jag klippa mig men när jag skulle låsa upp min cykel och åka hemåt så kunde jag inte hitta mina nycklar. Jag fick såklart panik och sprang runt i halva skolan och letade  men jag hittade dom inte. Jag bestämmde mig för att åka hem och leta på min gård, på båten o.s.v. När jag skulle gå av båten så gick jag upp till kaptenen och vad tror ni ligger där och ser helt osyldiga ut? mina nycklar såklart! Jag blev så glad, nu kunde jag ju gå hem:) Klockan ett gick jag och Jaqueline till frisören för jag skulle klippa mig. Det första vi möttes av var en supergullig mopsvalp på sju månader som var hur glad som helst, åh moppsar e så söta! Jag klippte mig och jag blev inte nöjd som vanligt. Min lugg blev alldeles för kort men jag hoppas att det blir bra när den fått växa lite. Har ni någon frisör som ni alltid blir nöjda hos? Snälla ge mig tips för jag letar efter en superbra frisör!
Hjärtan

Sno stilen

Av Carrie Underwood:
Supersöt klänning och vackert hår är alltid lyckat :)
Det här är mest ett inspirations inlägg för klänningen är inte den billigaste...
Handväska - 00001-23 - Bianca GrandeDS_235053_A.tifDS_235053_B.tif
Klänning Ella Moss / http://www.shopbop.com/ 3240 kr (/ ca 270 $)
skor 299
Väska 469 kr

För lite tid

Åh nu hann jag ju inte blogga någonting ikväll för att jag var tvungen att plugga SO (prov imorgon :S) och dessutom somnade jag framför Gossip Girl, hur gick det till?! Ja iaf, jag lägger in dagens bilder och "sno stilen" imorgon, haha det har jag sagt i tre dagar nu men jag ska försöka^^ Jag tror ju alltid att jag ska hinna mer än vad jag gör, tidsoptimist? Jag ska försöka blogga extra mycket imorgon, jag slutar iaf vid lunch så det är skönt, det gjorde jag idag också :)
Sov sötast <3

Sno stilen imorgon

Jag orkar inte leta fram kläder till "Sno stilen" just nu så det får bli imorgon istället, här kommer iaf en tjuvtitt på kändisen:
Carrie Underwood (som är tillsammans med Chace Crawford/Nate från GG ?)

Det blir antagligen inte just dom här kläderna
Sweet dreams

Just nu älskar jag/vill jag inte se mer av

Just nu älskar jag:
Ljusblått
Komp ledigt
Fasta datorer
Att rita på andra

Just nu vill jag inte se mer av:
Tjocka strumpbyxor
Övertid i skolan
Bärbara datorer
Folk som kastar böcker *på mig*

I <3 Hallon

Idag har Jaqueline tagit (nästan) alla bilder:
image230 
Jag ritade en tatuering på Bella *kiss me*
image231
Bella <3 Hallon och Elin <3 sommaren
image232
Haha jag är smidigare än Elin
image233
Jag ber att datan ska funka
image234
Hur ska vi kunna lära oss någonting av den där?image235
Jag, Bella och Elin försöker fatta vad Martin säger

Övertid

Idag har vi ägnat dagen åt att göra klart våran film. Det gick så dåligt och vi fick göra om flera gånger och starta om datorn för den fastnade. Då försvann alla klippen och vi fick ladda in klippen från kameran igen. Vi fick jobba över i skolan ända tills klockan sex för att bli klara med filmen och data-Martin fick hjälpa oss hela tiden. Tydligen hade vi lagt in filmen i fel program eller något och det var därför det inte funkade att redigera filmen. Vi var så jävla hungriga när vi satt där och jobbade med filmen och tillsut fick vi iaf te, Elin drack kaffe...Det var hemskt att vara i skolan så länge och jag fick nästan panikångest och svårt att andas för jag blev så jävla frustrerad. Tillslut blev filmen helt klar iaf och jag blev väldigt nöjd. Det var lite småsaker som blev fel men det gjorde inte så mycket för helheten blev så bra. Imorgon ska alla sexor och alla sjuor se filmerna, lite pinsamt när jag står och kollar på min magge i spegeln^^
Bilder kommer om en stund men jag e hos Marcus tillsammans med Jaqueline så jag kan inte lägga in dom nu.
Hjärtan

Sov Sött

Nu ska jag tvätta bort masken (sminket), tvätta ansiktet och gå och lägga mig. Imorgon blir en lång dag när vi ska redigera klart filmen, hoppas att vi lyckas korta ner den...Imorgon kommer "sno stilen" igen, saknar er redan.
xoxo

Bad vid Sickla strand

Idag hade jag tänkt leta skolavslutningskläder tillsammans med Jaqueline men J tyckte att det var för varmt så vi cyklade iväg för att bada istället. Först cyklade vi till den vanliga stranden men det var så mycket folk där så vi cyklade till andra sidan där det är skog istället. Det tog ett tag innan vi hittat ett okej ställe att bada på men sen var det ändå bara jag som badade. Marcus o co kom men sen så klagade dom på vårat badsälle och då så drog dom till Hellas, men Marcus stannade med mig och Jaqueline. Jag gick ut i vattnet och stog där i typ en kvart med vatten till midjan medan Marcus tröstade Jaqueline för att hon hade tappat sin mobil i vattnet :( Typiskt hennes otur. För typ ett år sen tappade hon också en likadan mobil i vattnet. När jag stog där ute i vattnet kändes det tillsut som om jag inte hade nåfra ben längre och jag hamnade typ i trans ett tag, hela världen runt omkring försvann och det fanns bara jag och vattnet kvar...:S
Jaqueline och Marcus ville bada på stranden istället men jag ville inte det för jag hatar att visa mig bland folk så när dom badade satt jag o kollade på. Sen åkte vi hemåt och jag gick hem. Jag var ju tvungen att plugga SO
^^
Jag kom på bästa sättet att göra Frappe/islatte med choklad: 
En Magnum after dinner 
Vaniljglass (välj hut mycket efter smak)
Ca 1 dl kaffe (starkt)
Ca 1 ½ dl mjölk
Chokladsås
Grädde (frivilligt) 

Mixa magnumen med en stavmixer tillsammans med chokladsåsen (hur mycket bestämmer du själv) och mjölken. Häll ca 1 dl kaffe (bryggt/snabbkaffe) i ett stort glas. Häll glassblandningen över kaffet. Tillsätt grädde (helst ur en spritzer) om du vill. 
Smakar nästan som en "riktig" frappe! billigare iaf :)
 
Hjärtan   

Bilder från igår

Här är lite bilder som Jessica tog vid Järla sjö igår :)
image226Jag skulle känna på vattnet inte så smart ^^
image227Maja på ett träd, innan hon rammlat i
image228Snygg min va?
image229
Gårdagens outfit bestod av:
Tröja från Gina Tricot
Shorts Lindex (gamla)
Skor H&M
RSS 2.0