22:51

Lite shopping blev det iaf. Jag köpte ett par svarta chinos och en vit tröja med spets.
Nu orkar jag inte blogga mer för jag måste bara fortsätta läsa den bästa boken någonsin: "Om jag kunde drömma" Lite efter av mig att läsa den först nu, jag vet men bättre sent än aldrig.


Clara vaknade 8 och eftersom jag inte hade lust att gå upp då roade hon sig med lite fotografering...

Frappe igår

Stylein

Idag har jag varit på stan med Clara igen. Vi började med en fika på espresso house och medan vi satt där började det snöa jättemycket. Som tur var så var det för varmt på marken för att snön skulle kunna lägga sig. Vi var på PUB, högsta våningen där jag hittade en fantastisk klänning. Den var från märket Stylein och även fast den var alldeles för dyr var jag tvungen att prova den. Och det var tur det för annars skulle vi aldrig fått se ett fantasiskt provrum. Det var jättestort med en zebrarandig matta som täckte golvet. På alla väggarna var det speglar och längs med ena v'ggen fanns en stor, svart skinnsoffa. Jag skulle kunnat stanna där hela eftermiddagen, det kändes så lyxigt

Provade i S men jag skulle nog behöva XS.

Soffan i provrummet...

Jag vill ha den där klänningen, måste spara som en galning så att jag har råd...Inte för att jag kommer lyckas spara ihop 1595 kronor men försöka duger :P
 

Quick update

Ursäkta den dåliga uppdateringen senaste dagarna
Nu hinner jag inte skriva så mycket heller för om 3 min är det Samantha. Idag har jag varit med Clara som kom fråm Göteborg med tåg i förmiddags. Vi har gått runt på stan men för min del blev det ingen shopping. Jag hittade en massa grejjer men jag skulle köpa ett par jeans så då kunde jag inte köpa något annat. När jag väl skulle köpa jeansen så fanns de såklart inte. Jag får se om jag shoppar lite imorrn...Vi tog en paus på Wayne's där jag drack mocha frappe, så jävla gott!
Hjärtan

Vem vill ni ge en semla?

Idag är det "fettis"dagen. Semlor är ju jäkligt gott, det tycker väl de flesta? Förutom Elin då som inte gillar mandelmassa. Om ni vill göra någon glad kan ni ju bjuda dom på en semla, det blir man ju glad av. Men vem skulle ni bjuda? Jag vill ge en till min underbara vän Jaqueline bara för alla våra minnen ihop. Och så vill jag ge en till mig själv för att jag har skrivit klart min SOuppsats! Jag är ganska nöjd även fast den blev lite lång. 1588 ord blev den och den skulle vara ca 1000...Men jag har faktiskt kortat ner den lite. 
 
Nu ska jag kolla på SATC och sen bär det iväg till Nyköping. Jag kommer hem imorrn så ikväll blir det inget bloggande.
Hjärtan

Oscarsgalan - the dresses

Igår natt var årets oscarsgala men det sändes väl inget på TV, eller? Som vanligt är klänningarna i fokus och det här är mina favoriter:

Underbar men hon kunde ha skippat skärpet - Miley Cyrus.

Love it - Penelope Cruze

Som en dröm - Sarah Jessica Parker *skippa skärpeeet*

Cool och annorlunda - Vanessa Hudgens

Vitt kan också funka - Melissa George

Ljuvlig färg - Nathalie Portman

Elegant i Yves Saint Laurent - Kate Winslet

Utan slitsen skulle den varit ännu finare - Alicia Keys

Ny mascara?

Jag älskar skor, som om det har undgått någon men vet ni vad jag mer är besatt av? Mascaror. Eller åtminstonde superlånga fransar. Mitt senaste tillskott, COLOSSAL från Maybelline, var en besvikelse. Visst blir fransarna ganska fina efter ca 3 lager men inte den WOW-effekt som jag trodde den skulle ge. Den bästa mascaran någonsin är Telescopic carbon black från LÓRÉAL som ger mig så långa fransar att de snuddar vid ögonbrynen. Men vad sägs om den här mascaran då? En specialutgåva från Maybelline som säga ge den effekt till fransarna som stillettklackar ger till benen, det låter väl lovande? Om den säljs i Sverige ska jag helt klart lägga beslagg på en.  

Uppsats suger

Sitter och försöker skriva en SOuppsats om homosexualitet. Det går väl sådär, jag hatar att skriva uppsats. Jag försöker hitta en sida med nazisters syn på homosexuella men det går inte så bra det heller...Jag tror inte att jag orkar skriva mer ikväll, jag vill bara sätta mig framför TV:n och kolla på Bridget Jones.

Idag har jag iaf varit hemma och så träffade jag B och E ett tag. Vi åt lunch på Spesso i HS, och så gick vi runt i snöovädret. Kan det bara sluta snöa! Min syrra kom hem idag också, hon har varit på praktik i 3 veckor. Annars händer det inte så mycket, bara jävligt skönt att ha lov. Men det här lovet kommer gå skitfort, som vanligt. När man har lov en vecka går det alltid för fort.
 Nej nu ska jag stänga av datorn, skriver klart uppsatsen någon gång nästa vecka.
Hjärtan

kvällsfika

Jag träffade aldrig Bella eller Elin, istället var jag hemma idag och rensade lite. Jag kom hem för en stund sen efter att jag träffat Jessica och Nathalie. Vi tog en kvällsfika på stan på ett mysigt café vid Odenplan. Dom hade världens godaste och största chailatte. Kopparna var size XXL. Efter fikan så var jag tvungen att åka hem och äta så då förljde tjejerna med. Dom har aldrig varit hemma hos mig förrut och dom tyckte att jag bor "fett mysigt och gulligt område", själv tycker jag att mitt hus ser ut som ett förortshus...När jag ätit gick vi ut igen.

Nu ska jag kolla på filmen "hot chick" som går på 4an. För ett par år sen, när den var ny, så var det min favoritfilm.
Hjärtan

Hur ska jag kunna motstå dom?

Skulle kolla kläder på http://www.nelly.com/ och då uppstod ett probem, jag upptäckte deras skoavdelning...Bara kolla på dessa skönheter:
DiamondHigherMetal High Heels
399                                                       349                                                499

inte igen

Godmorgon på er!
Nej men nu får det väl vara nog, imorse när jag kollade ut genom fönstret hade det snöat, igen...Och jag som tänkte ha mina nya skor idag. Jag tar tillbaka det jag sa om "10 cm snö" jag vill inte ha nån snö alls!
Idag ska jag antagligen träffa Bella och ev. Elin igen. Sen så måste jag börja skriva på min SO uppsats om homosexuallitet som ska vara på 1000 ord...

Hjärtan

Jag e så trött på vintern

Jag är så jäkla trött på den här årstiden nu, GE MIG VÅR! Jag vill iaf att det ska bli varmare, man fryser ju arslet av sig varje gång man går utanför dörren utan tjockjacka, vantar och halsduk. Jag vill inte gå runt i tråkiga gympadojor, stövlar, strumbyxor och jeans längre. Jag vill ha nya klackar, bara ben och nya klänningar. Klackar har jag iof ibland ändå men då riskerar man ju att halka och bryta benen på kuppen...Det har varit vinter nu, det räcker! Gång på gång snöar det, töar, fryser och blir halt och sen snöar det igen. Det är så tröttsamt. Antingen ska det vara 10 cm snö eller 10 grader varmare och knoppar på träden, inget jävla mellanting som det e nu. 
 

Here we go again...

Jag kunde inte låta bli att köpa ett par till skor. Jag kan helt enkelt inte få nog! När jag blir rik ska jag ha det största rummet i mitt hus fyllt med skor...
Skorna är från Monki och kostar 350 kronor. Dom har helt sjukt snygg klack med snörning. Dom finns i svart också men jag har redan två par svarta pumps.


Samma shoppingrunda, annat sällskap

Idag hade vi halvdag i skolan, jätteskönt. Så efter att vi slutat så gick jag B och E (ingen J :'( ) Hem till mig för att jag skulle hämta pengar. Efter det så traskade vi genom bleckan mot ringen och muffinsfabriken. Det är fan mitt favoritcafé bara för att det är någolunda priser, mysigt och så goda myffins! Idag åt jag en "choklad med arrakspäron" och så drack jag varm choklad, hälsosam? Men gott var det iaf och vi satt där och pratade bort tiden. Innan så pratade jag med J ganska länge och det var så härligt att höra hennes röst...<3

Efter fikat gick vi runt i lite olika affärer och jag provade dessa
DS_244620_A.tif på DinSko. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om dom. I ena stunden är dom assöta och i nästa skitfula. Men det gäller att kombinera rätt, med en kort klänning och bara, bruna ben så är dom säkert gulliga. Vi tog T-banan till götgatsbacken, Bella var för lat för att gå och så gick vi till Monki där. Jag köpte en tröja för 20 kronor och så hittade jag en massa underbara, finstickade tröjor. Sen gick vi till Gina och där det har kommit så underbara vårkläder. jag provade en vit klänning med paljetter, aprikos tröja med läder, tyg och paljettdetaljer, Herve Leger inspirerad klänning och ett par håliga jeans.  Allt var fint förutom jeansen som såg för jäkliga ut. Jag ser bara ut som en knarkare i trasiga jeans enligt Elin...

Skulle inte varit värd mer än 20 kronor men den var ju helt okej.


Länkar till kläderna från GinaTricot:
https://www.ginatricot.com/se#/product/26311213
https://www.ginatricot.com/se#/product/26149142

Idag

Jag orkade inte blogga igår, många av er fattar säkert varför. Det känns tufft, speciellt imorse men som sagt så hoppas jag att allt blir bra ändå.

Idag så har vi inte gjort så mycket i skolan, vi ska göra filmer så vi har mest filmat. På första lektionen gick jag, B och E (tur att jag har dom kvar iaf...) och filmade intervjuer med oss själva i ett trapphus. Filmerna ska nämligen handla om en själv. Sen så var det SO och trässlöjd. På slöjden så visade Bella mig någon sida där man kunde ställa frågor så svarade "peter". Tydligen så hade Bella, Elin, Hermela och några fler testat det en gång och det hade varit fett läskigt. Dom hade t.ex. frågat: "vad heter hermela i efternamn?" Och det blev rätt svar. Och "vilken buss åkte just förbi?" "74:an" och det var sant! Så läskigt, fattar inte hur fan det gick till. 

Efter lunch så filmade vi hemma hos mig. Min film ska bara vara att jag visar alla mina skor så elin filmade när jag traskade fram och tillbaka i olika skor. Sen så ska jag lägga in lite intervjuer och bilder på mina vänner. 

Bilder:
 
Lycka är att få vara med dig <3

Fiffigt, eller hur? (jag gjorde det själv)

Så kallt att jag fick ta varma halsduken

Varför kan man inte stanna tiden?

Fan, fan, fan. Varför ska det behöva vara såhär? Varför just vi? Jag vill inte att tiden ska fortsätta gå. Jag önskar bara att jag skulle kunna stanna tiden så kunde vi få vara med varandra men det går ju inte. Inget går, jävla skit. Jag vet inte vad jag ska ta mig till utan dig, utan dig finns ju inte jag.

Ge mig en klocka som vrider tillbaka tiden gång på gång. Så kan vi leva de här 5 åren resten av livet, då skulle allt vara bra.
Jag älskar dig för alltid, du vet vem du e, glöm mig inte
♥ ♥ ♥

Skidor

I helgen så var jag och åkte skidor med min far. Vi åkte i två dagar och det är därför jag inte har bloggat. Vi hade sån tur med vädret, fint två dagar i rad! Skidåkningen var också bra även fast backarna var sådär. Det var bra snö och så. Jag är lite bättre på att åka skidor än snowboard, har åkt skidor sen jag var 3. Här är lite bilder:

Bebis

Lilla J har fått en hamster som är så jäkla söt! Den heter bebis och är bara några månader. Vi var hemma hos henne idag och då fick jag träffa den lilla sötnosen. Han (ja en hane kan oxå heta bebis!) är typ cremefärgad och har små vita tofsar på bakbenen. Jaqueline lyfte upp honom och då hoppade han ner på golvet och sprang under hennes stora säng. Så vi fick försiktigt dra ut lådorna och jag bah: "akta så han inte mosas" då sa J: "om du hör ett pip så är han överkörd". Tillslut, efter en del skrik och skratt fick vi iaf fram honom. När jag höll i honom så bet han mig, två gånger, först i handflatan och sen i tummen... 

Lite mörk bild men ni ser väl?


Hjärtan
  

Tävling

Nu ska jag tävla:
Kissie har blivit galen!
www.kissies.se

Hoppas jag vinner, hjärtan

men dom e ju mina

Kolla här då http://kenzas.se/2009/february/a-womans-right-to-shoes.html#comment Det e ju mina! Bara för Kenza såg dom på min blogg...^^ Visst har jag oklanderlig skosmak??

2 mil på skridskor!

Idag hade vi en kort dag i skolan för vi åkte skridskor hela dagen. Vi började tjugo i elva och slutade vid ett. Så idag fick jag en rejäl sovmorgon, egentligen skulle jag sova till nio men blev väckt halv. Men det gjorde inte så mycket för jag fick inte stressigt och jag kunde äta långfrukost.
Vi åkte skridskor på Östermalms IP och då skulle vi bara samla varv hela tiden. 25 för G, 50 VG och 75 MVG. Men jag tycker att det var för höga krav för det var typ två som klarade 75 varv och 75 varv är 3 mil och det e nästan omöjligt på två timmar...Men jag Bella och Elin klarade iaf 50 varv men på slutet var jag så trött att Elin fick dra mig runt banan. Men jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv för jag ansträngde mig verkligen. Fast roligt var det absolut inte. Jag och Bella åkte runt på isen och muttrade : Jag HATAR skridskor, vem fan kom på den här jävla idéen?

När jag kom hem var jag så trött att jag bara orkat ligga och kolla på TV tills nu.
Hjärtan

(Vet att det inte blivit några bilder den här veckan men ni får stå ut!)

Värsta kvällen någonsin?

På kvällen hade vi som sagt redovisning. Jag Bella och Jaqueline hade skrivit en spanskalåt som vi sjöng och spelade. Det gick åt helvete. Vi spelade fel, tappade bort oss i texten, sjöng falskt och mickarna funkade inte. Fast det kanske var lika bra det. Jag bara kände hur färgen på mina kinder steg ju längre in i låten vi kom och när det var klart rusade vi av scenen...
Efter det hade vi två uppvisningar kvar och efter det där kunde det ju bara gå bättre. Först visade jag B och E en engelskpjäs och det gick ju okej, remembered my lines iaf. Sen var det dags för prostitutionstext och skuggteater. Bella läste fakta och jag och Elin var bakom ett skynke och skulle göra rörelser så att våra skuggor syntes. Det gick inte så bra för våra skuggor syntes inte och det publiken såg var Bella som stog och läste framför ett vitt skynke.
Mellan våra uppträdanden satt vi i ett lärarrum på 4:an, åt pepparkakor, drack choklad och hade det allmänt mysigt så det var det bästa med den kvällen.
Hjärtan

Dagen

Gud vilken lång dag det här har varit! Ikväll så hade vi redovsining på vårat kärlekstema och det gick ju åt helvete men det kan jag berätta mer om sen.

På lunchen idag så körde jag, Bella, Jaqueline och Elin Go-Cart! Så jävla roligt asså. Först så skulle bara jag, B och J köra för Elin hade inga pengar men sen fick Elin åka gratis och det var ju snällt. Jag fick starta sist så jag kom lite på efterkälken och sen kunde jag inte köra om Elin på hela åkturen. Jag försökte köra om henne men då krockade jag in i väggen för jag vred för mycket på ratten. Då började såklart alla andra asgarva åt mig och där fick jag stå tills en av dom som jobba där kom och hjälpte mig för det finns ingen back på bilen. Och så förstörde jag sarjen...
Efter skolan så gick vi och åt på ett sushiställe. Jag och E åt sushi men B och J åt Yakiniki eller hur det stavas. Vi hade skitkul och J satt och kastade lök på Elin, sen råkade det hamna på väggen och vi sprang snabbt ut. Sen tog vi en glass på max och då träffade vi en gammal klasskompis från tullgård. Han var fan 140 lång...
Hjärtan

Åkte kana i Bleckan

Idag så var det en vanlig, rätt så seg, dag i skolan. Jag hade mina nya älsklingar (skorna) även fast det var minusgrader och låg snö på marken, jag kunde inte låta bli. En del komentarer blev det såklart men inga negativa. Våran musiklärare sa "Oj vilka höga klackar, och smala!". Efter skolan var jag med J och först var vi hemma hos mig ett tag och kollade på TV. Sen gick vi till Ringen och påväg dit så gick vi genom Bleckan. Där var det is över hela parken och det är väldigt backigt där. Så  då fick jag en idé. "Kom J, vi åker!", J: "Nee, du får åka först". Så jag sprang upp för backen, halkade och satte  mig ner på rumpan, sen gick det ju inte att hindra att jag åkte ner för iskanan, och shit vad kul det var, jag kände mig som fyra år igen. Sen så åkte jag och J tillsammans. Först satte jag mig ner och sa: "Tåg, vi åker tåg" och så började jag glida iväg så jag drog ner Jaqueline bredvid mig och höll fast henne när vi åkte. Haha vad garvade.

Nej nu e det Lipstick Jungle, måste se!
Hjärtan

Fredag

I fredags så hade vi halvdag i skolan. Jag och Jaqueline åkte hem till mig och åt lunch och sen åkte vi för att fixa hennes nya mobil. Hon behövde nämligen låsa upp den för den hade abonemang. Först åkte vi till 3 på götgatsbacken men dom sa att man var tvungen att åka till gullmars mobilgruppen". så då fick vi åka dit och först hittade vi inte affären och ingen av oss kom ihåg vad den hette men sen hittade vi den iaf. Det var en superliten affär proppad med mobiler, datagrejjer och annan skit. Så skulle vi få hjälp av en som jobade där och tyvärr kunde inte han prata svenska. Så jag fick försöka förklara på min bästa engelska vad vi ville ha hjälp med. Så tog han Js telefon och började bortsa den med en tandborste, jag och Jaqueline bara kollade på varandra. Men det blev bra tillslut iaf och mobilen funkade. 

Brownie i gallerian
 
Mitt armband har kommit

Nya skor

Igår var jag på stan med Jaqueline och mamma och det jag letade efter var ett par nya skor. Jag hade redan kollat på Zara dagen innan och jag hade sett två pra snygga skor. Men innan jag kunde köpa dom var jag tvungen att kolla på NS om mina Miu Miu pumps fanns kvar. Det gjorde dom inte...Usch vad jag hatar den människa som köpt mina skor. Men, men jag gick iaf till Zara och så bestämmde jag mig för ett par beiga pumps med öppen tå och rosett. Så när jag tänkte gå till kassan såg jag och J dom, ett par underbara, bruna gladiatorheels. Och då var jag bara tvungen att ha dom men dom fanns inte i min storlek. Så jag fick traska iväg till en annan Zara där jag hittade dom, och köpte dom såklart.
Tänk så snyggt med bara ben i sommar


"Confessions of a Shopaholic"

Min absoluta favoritbok genom alla tider kommer på bio den 20 mars! Jag måste bara se den, om filmen äns är hälften så bra som boken så är den sevärd. Jag har läst boken 3 gånger utan att tröttna. Men filmen är såklart lite omgjord om man jämför med boken. "en shopaholics bekännelser" heter filmen och den förtsa boken. Nu ska jag bara se till att fixa premiärbiljetter...
Hjärtan

trailern

Homofober?

Idag så var det en chill dag. På morgonen hade vi läsning och sen "gör-vad-du-vill-pass" då jag, B och E satt med varsin dator och så läste vi lite ur Romeo och Julias balkongscen på engelska, fattade nada. Efter det så skulle vi ha idrott men den var inställd, så synd...^^Så vi gick ner och åt lunch och sen gick vi hemma till Bella, drack te och kollade på Sex and the City. Väl tillbaka i skolan så hade vi spanska i en halvtimme. Sen så åkte vi iväg på teater vid rådhuset. Teatern hette "kamratstödjaren" och spelades av två killar. Den utspelades under 5 år och i mitten av pjäsen visade det sig att den ena killen var bög. Senare så slutade det med att de två killarna (en som var super macho och hockeykille) blev tillsammans. Och så kysste dom varandra en gång. Usch det var inte så trevligt att se, det blev så "slängt i ansiktet" och vi satt ju jättenära också. Jag bah till Elin: "Kunde ingen varnat att det här var en Gayshow?!" Alla bah: "usch" och "men fyfan" eller "Nu börjar det gå för långt här" och då sa våran lärare: "Här fanns det många homofober".
 

Hårinspiration

Har suttit och kollat på top model och jag måste säga att jag håller på Aneligh eller hur det nu stavas. Hon är helt klart bäst och så gullig. Dessutom har hon sjukt fina kläder och håret ska vi inte ens prata om. Helt klart min nya inspirationskälla!

Bilder


Solnedgång från bussen. Tröja Gina

Te i matsalen. Naglarna som rammlar av hela tiden

Milla 15 år

Sitter här i min nya, vita mjukisdress från Gina tricot. Jag fick den idag.  Jag fyller alltså 15 idag, GRATTIS till moi :) Fast det känns lite konstigt att vara 15, jag menar jag ser ju inte ut som 15 direkt ^^ Om tre ynkliga små år så är jag myndig, jäklar...

Jag fick mest kläder och sånt, en del böcker också och smycken. Av Jaqueline fick jag söta hjärtörhängen, tack tack. Hon firade mig på lunchen genom att gå och köpa kladdkaka till mig. Sen satt vi i ett trapphus och åt den. En Gubbe kom ut genom sin dörr och sa: "hej vad gör ni?" vi bah "äter" då frågade han om vi väntade på grannarna och Jaqueline sa: "Ja han skulle bara duscha klart". Då gick gubben iaf och lämnade oss ifred. Efter skolan var vi hemma hos Jaqueline och Hanna var också där. Dom gjorde en macka till mig och satt ljus och ett tomtebloss på den, sen sjöng dom lite oxå. Vi var uppe på vinden när vi var där och där fanns en hel del roliga saker. Bl.a. massa pengar, en spegel och ett trumsätt.
Hjärtan 

Zinken igen

Jag hinner bara med ett kort, bildlöst, inlägg just nu för snart är det ju Lipstick Jungle. 
Idag så började vi dagen på Zinken på skridskor. Den här gången hade vi inte sån tur att vi slapp hjälm för våran lärare hade med sig till nästan alla. Så vi fick åka runt där med små röda hjälmar på huvudet som andra idioter, är det några andra åttor som behöver ha hjälm??
Idag lärde jag mig iaf att åka baklänges med "skär" på isen. Och med lite hjälp av Elin så kunde jag även saxa baklänges men det ska jag och E träna mer på nästa gång. Bella däremot såg ut som Bambi idag och hon kunde knappt åka framåt. Hon klagade på att isen var "för hal" men is ska ju vara hal lilla vän. Efter Zinken så åkte vi tillbaka till skolan och hade lunch i en och en halvtimme. Jag B och E satt i matsalen och drack te hela tiden. Sen så kastade Elin en tepåse på mig men det är en annan historia det^^
Efter lunch så fick vi tre väldiga koncentrationssvårigheter och vi satt och skrattade hela lektionen i ett hörn. Little J var inte i skolan idag och det var såklart tomt, som vanligt :(
 
Hjärtan 

17.13

Ska snart iväg och träffa mamma. Det är nämligen så att jag fyller år imorrn och hon berhöver hjälp att handla presenter^^ Det är jävligt svårt att skriva för jag igår gjorde jag gelénaglar och de är så långa och så glider jag på tangenterna. Mina naglar är ganska fina iaf, jag kan lägga in en bild senare. Jag brukar ju inte gilla långa naglar men igår fick jag ett infall och gjorde gelénaglar. Nej nu måste jag rusa, bloggar ikväll.
Hjärtan

Helgen

Sorry att jag gjort en blondinbella den här helgen, d.v.s. inte bloggat på hela helgen.

I fredags träffade jag Jessica, Nathalie och Maja och vi var hemma hos Jessica hela kvällen. Lagade mat (inte jag då, jag hällde bara smör i en stekpanna) och pratade om allt som hänt sen senaste gången vi träffades, det var en hel del det...
I Lördags så var jag hos mormor på dagen. Gick lite på "stan" om man nu ska kalla några butiker som ligger i nyköpingh för stan. Men jag gick på Gina och hittade iaf en superfin mintgrön t-shirt med en ficka på. På kvällen så kom min gudmor hit och åt middag, och jag fick en present som jag inte öppnat än.
Idag så åkte jag till stallet. Skulle ta en buss som gick från slussen 10.48 men jag missade den med en minut :@ För jag tog trean till slussen och först var den försenad, sen så var det en tant som körde skitlångsamt så jag hann inte. Så jävla frustrerande så jag tog trean hem och vad tror ni jag gör? Jo jag glömmer gå av vid min station...
När jag väl kom ut till stallet så red jag ut tillsammans med Ann. Sen skulle jag ta bussen hem igen och då gick jag upp till busshållplatsen. Sen kollar jag på busstidtabellen och då inser jag att jag står vid fel hållplats, och bussen går om 5 min! Så jag får springa hela vägen (typ en kilometer) till nästa hållplats. Oj vilken dag det var...
Hjärtan
 
RSS 2.0